Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun tek bir açıklaması olabilir,Stoch'u almak başka bir açıklaması yok.
Bizim Türk mantığımıdır bilmem ama, o meşin yuvarlak sadece o koca delikten geçmedi diye böylesine hızlı bir adamı almıyoruz, bence başkanlarda taraftar gözüyle bakıyor, maç esnasında ki sinirle bakıyor futbolculara, yazık.
bu adamı neden hala almıyoruz?bursasporda olsa 20 mn euro fiyat çekerlerdi.
Eğer bu herif alınmadıysa koyim böle zihniyete kusura bakmayın..
Tottenham'a 5 milyon euro'ya transfer olduktan sonra anında Ipswich'e postalanan.. Ardından bize gelip ekstra hiçbirşey yapmayan adama niye 7-8 milyon euro verelim? 3'e, 4'e bıraksınlar alalım..
Simdi "ben de sana" diyecegim ama ceza alacagim için demiyorum. Gio'nun alinmamasi kadar dogal bir sey var mi ? Yarim sezonda 0 (sifir) katki ile oynayip 8 milyon €'luk bonservis çekilen oyuncunun alinmasi ne kadar mantikli ? Bank Asya'da ki herhangi bir takimdan genç bir oyuncu kiralayip bonservisine 2 milyon TL verseydik su anda herkes yönetime küfür ediyor olurdu. Ben de yaptiklari isin çogunu dogru bulmuyorum ama Kewell ve Gio ile uzatilmamasi tam isabet.
Şapkadan tavşan çıkaramayacağı için de 8 milyon euro etmez ve Galatasaray 8 milyon euro vermez.
Şapkadan tavşan çıkaramayacağı için de 8 milyon euro etmez ve Galatasaray 8 milyon euro vermez.