#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Alınmadı heralde, alınsa haber verirlerdi. Yazık oldu gerçekten.

çok üzülücez çokkkkk. Başka takımlarda bakıp bakıp ah çekicez. Yazık oldu

Bizim Türk mantığımıdır bilmem ama, o meşin yuvarlak sadece o koca delikten geçmedi diye böylesine hızlı bir adamı almıyoruz, bence başkanlarda taraftar gözüyle bakıyor, maç esnasında ki sinirle bakıyor futbolculara, yazık.

Bizim Türk mantığımıdır bilmem ama, o meşin yuvarlak sadece o koca delikten geçmedi diye böylesine hızlı bir adamı almıyoruz, bence başkanlarda taraftar gözüyle bakıyor, maç esnasında ki sinirle bakıyor futbolculara, yazık.

Beğenilme konusunda bir sorun yok. Rijkaard da yönetim de kalmasını istiyor fakat bonservis ücreti oldukça yüksek. Eğer o düşürülürse yine alınacaktır Gio. Tabi bu Dünya Kupası'ndan önce olmalı aksi halde çok zor olur.

Sol kanatta oynayan Stoch, sol kanatta oynayan Gio'dan iyidir. Gio'nun en verimli olduğu mevki sağ kanat; orda da Keita usta var. O yüzden güle güle Gio..

bu adamı neden hala almıyoruz?bursasporda olsa 20 mn euro fiyat çekerlerdi.

bu adamı neden hala almıyoruz?bursasporda olsa 20 mn euro fiyat çekerlerdi.

Tottenham'a 5 milyon euro'ya transfer olduktan sonra anında Ipswich'e postalanan.. Ardından bize gelip ekstra hiçbirşey yapmayan adama niye 7-8 milyon euro verelim? 3'e, 4'e bıraksınlar alalım..

Eğer bu herif alınmadıysa koyim böle zihniyete kusura bakmayın..

Simdi "ben de sana" diyecegim ama ceza alacagim için demiyorum. Gio'nun alinmamasi kadar dogal bir sey var mi ? Yarim sezonda 0 (sifir) katki ile oynayip 8 milyon €'luk bonservis çekilen oyuncunun alinmasi ne kadar mantikli ? Bank Asya'da ki herhangi bir takimdan genç bir oyuncu kiralayip bonservisine 2 milyon TL verseydik su anda herkes yönetime küfür ediyor olurdu. Ben de yaptiklari isin çogunu dogru bulmuyorum ama Kewell ve Gio ile uzatilmamasi tam isabet.

Tottenham'a 5 milyon euro'ya transfer olduktan sonra anında Ipswich'e postalanan.. Ardından bize gelip ekstra hiçbirşey yapmayan adama niye 7-8 milyon euro verelim? 3'e, 4'e bıraksınlar alalım..

Genç oyuncular heleki son 2 senede fazla forma şansı bulamamışsa şapkadan tavşan çıkaramaz. Senin yaptığın Emre Çolak'ın yarım sezonda takıma birşey katamadı gerekçesiyle göndermek ile aynı şey.

Şapkadan tavşan çıkaramayacağı için de 8 milyon euro etmez ve Galatasaray 8 milyon euro vermez.

Simdi "ben de sana" diyecegim ama ceza alacagim için demiyorum. Gio'nun alinmamasi kadar dogal bir sey var mi ? Yarim sezonda 0 (sifir) katki ile oynayip 8 milyon €'luk bonservis çekilen oyuncunun alinmasi ne kadar mantikli ? Bank Asya'da ki herhangi bir takimdan genç bir oyuncu kiralayip bonservisine 2 milyon TL verseydik su anda herkes yönetime küfür ediyor olurdu. Ben de yaptiklari isin çogunu dogru bulmuyorum ama Kewell ve Gio ile uzatilmamasi tam isabet.

Alakaya maydonoz gel bana bazı bazı.. Yahu bu Gio dediğin adam Barça altyapısından Messi'nin 3 jenerasyon altından en klas topçu olarak çıkmıştır.. Şu yarım sezon da bir şeyler katmadı değil katamadı kendisi.. Fener maçında atsaydı o golü bağırıyodunuz burada Gio Reis diye.. Yüreğiyle oynayan, teknik ve hızlı bir topçu bu çocuk vede en potansiyelli topçumuz bizim.. 20 yaşındaki bu topçuya 8 verirsen 2 sene sonra yine en az 8'e satabilirsin kardeşim bu iş bu kadar basit.. Alışmışız futbolda bugünü kurtarmaya, hem bu çocuktan büyük bir yıldız yaratabiliriz hem de çok iyi paralar kazanabiliriz; ayaklı yatırımdır bu çocuk, şanstır bizim için bu çocuk.. Pehh neymiş katkısı yokmuş; yahu herif 1 senedir top oynamamış, takımla kampa katılmamış ne takım onu ne de o takımı tanıyor bunun sıkıntılarını boşverip hiç bişi katmadı diyosunuz ya helal olsun.. Çocuk didiniyo ediyo bişiler fakat gol atamadı katkı veremedi diye yolla, olmaz abicim öle şey.. Gencecik ve dünya yıldızı olabilecek bir çocuğu böyle salakça bir bahane ile harcayamazsın.. Harcarsan da ilerde ağlarsın..

Stoch 5'e alınabiliyorsa Gio'ya 8 V-E-R-İ-L-M-E-Z. Sağda Keita-Serdar, solda Arda-Stoch; ki solda Stoch Gio'dan bariz daha etkili. 8 milyona baba gibi stoper ya da orta saha alırsın..

insallah eski yerine geri doner yoksa burdan hakkinda yazi yazmak uzucu olucak

Gio icin kesinlikle 8 milyon euro istemiyordur Tottenham. Istyemez zaten, Tottenham Gioyu Barcadan alirken 6 milyon euro ödemisti. Bizden de en fazla 6 milyon euro istemislerdir ki bence bu bile cok.

Kisaca eger istiyorsak Gio yu 4-5 milyon euro arasi bir rakama aliriz, bundan süphem yok. Stoche transferi gerceklesemezse, ki umarim gerceklesir aliriz Gio yu gibime geliyor.

Haldun abi bu paralari Gio icin harcayacagina, Stoche icin harcamak istiyor galiba. Stoch icin 3.5 - 4 milyon eruodan bahsediyorlar ve kendisi icin 2.5 senelik. Yani seneyi golsuz kapatan Gio nun yerine bu sene süper bir cikis yapan ve Twente nin sampiyonlukta büyük bir pay sahibi olan Stochu almak - üstelik daha ucuz - cok daha mantikli bence.

Çok yazık bu adamı çok arayacağız!

hollanda maçında izledim solda oldukça etkisizdi sonradan hocası soldan alıp serbest oynatmaya başlayınca coştu hatta hollandayı en fazla zorlayan oyuncuydu ama skora fazla etkisi olan bir oyuncu değil bir de bunun yanında defansif yönünü kesinlikle güçlendirmeli kanatta oynayınca büyük takımlar o kanadı kevgire çeviriyor ... alınsın mı kısmında her zamanki gibi alınsın diyorum nasılsa rijkaard bizden en kötü bir başka dünya devine gider ve gioyuda götürceğine göre 6 ya alıp 8 e bile satabiliriz...

8 istemeye yüzü olmaz Tottenham'ın. Abartmasınlar. 5'e versin anlaşalım.

Geri
Üst Alt