#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Bunu Gio geldiğinden beri söylüyorduk. Adam şut çekerken 20 kez düşünür olmuş. Bir açılsa hakikaten çok farklı olacak.

Sedece siz degil kendisi bile acik acik söyliyordu bunu.

“Daha çok eksiğim var. Her şeyden önemlisi özgüven sorunu yaşıyorum” itirafında bulundu

Gio Dos Santos'un takımda kalması ve orta sahada, ikilinin önünde oynamasından yanayım.

4-3-3 sistemi ancak bir ofansif, iki defansif orta saha oyuncusu ile.

Örneğin,

----------Ufuk Ceylan------------

-Sabri--Ali Turan---L. Neill--Hakan-

-------Grella------G. İnler---------

--Keita------Gio---------Stoch----

-----------Milan Baros-------------

Bu kadro hem Avrupada hem Türkiye liginde banko şampiyonluğa oynar.

Grella gibi çok çok ucuz bir transfer. (Gerçekleşeceğini düşündüğüm için mecburen yazdım.)

Çıkan haberler doğrultusunda ortaya çıkan Stoch'un sadece 2-3 milyon dolar olması.

Elano'nun satılarak o parayla Gio'nun alınması.

Arda'nın satılmasıyla G. İnler'in alınması.

Ama biz kimseyi satmasak bile transfere 15 küsür milyon dolar para harcayabiliriz.

-ki daha en azından Servet ve bilimum oyuncuları toplam 5-6 M. Dolara satabiliriz.

Yani G. İnler'i almak için Arda'yı satmak şart değil.

ikinci yarı ileri uca gilardino nun yanına top tutabilecek adam alması lazım lippinin ya da 4 4 2 ye dönmeli ki di natalede oyuna katılabilsin italyanın bile ortasahada mobil 3 lüsünün bu derece aciz olduğunu görünce barış topal sarpa haksızlık ediyor olabiliriz hissine büründüm :D:D ileri top taşıyamıyor italya ve meksikada ileride sağlam basıyor çok defansif olmuş zaten orta 3 lü lippi evine erken döner bu taktikle

10 milyon eruoya hem gioyu, hem stochu alabiliriz kanimca.bundan adim gibi eminim.

İzlediğim kadarıyla İtalyanlar cünup çıkmış arkadaşlar.

----------Ufuk Ceylan------------

-Sabri--Ali Turan---L. Neill--Hakan-

-------Grella------G. İnler---------

--Keita------Gio---------Stoch----

-----------Milan Baros-------------

Milan Baros diye yazınca okuyamadım Baros kısmını çift forvet mi çıkıcağız yahu diye düşündüm biran. :sad007:

Italyada yedeklerde oyunu degistirecek dogru düzgün oyuncu bile yok büyük hayal kirikligi olur, Lippi'ye ragmen eger bir hafta icinde bir seyler degismezse

Hain nasıl da asist yapmış :sad007: bize inat yapıyor :sad007:

4 5 1 e döndü ortasahayı 2 li önünde 3 lü oynatcak galiba ama gilardino ya inanmadığımdan işe yaramaz bence tek forvet bence etkisiz kalacaktır yine

meksika da 4 4 2 ye döndü ortasahayı kaybetmemek için bir de barrera ya dikkat edin solda oynuyor 22 yaşında :D:D mexica liginde pumasta oynuyor ;)

lippi anca dönüyo 4 4 2 ye şimdi birşeyler yapabilir italya ahh lippi ahhh

Geri
Üst Alt