Muhammed SEPTİOĞLU
Kırmızı Üye
- 22 Eylül 2009
- 1.199
- 0
- 1.146
Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez
Bu adamın en az bir sene daha kiralanması gerekiyor.
Bu adamın en az bir sene daha kiralanması gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet boş laf hepsi. Boş laf olduğu için zaten Giovani hala kapak yapıyor sana milli takımıyla oynadığı maçlarda.
Ayrıca altyapıya felan bakmam ben. Oynadığı oyuna bakarım. Giovani'nin bu yaşta 2 sene oynamadığı ortada, ona rağmen Kasımpaşa maçı dahil ondan sonra ki maçta gelecekte neler yapacağını gösterdi bizlere. Eğer sen göremediysen sorun sendedir kusura bakma forumun %95'i bu adamda bu ışığı gördü.
Ve hala görmeye devam ediyor... Giovani'de göstermeye devam ediyor.
Kapak felan yaptığı yok 1 asist yaptı diye iyi futbolcu olmuyor, eğer öyleyse bizde gol atamayıp 2 asist yapması ne kadar boş bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Kasımpaşa,vs açık alan bırakan takımlara karşı aydın yılmazda aynı etkiyi bırakıyor netanya maçında gördük.Diğer maçlarda ne yapmış?
Git izle ne yapmış gör. Heralde tüm forum kör olduk, bir senin gözlerin açık. Ayrıca her iyi performanstan sonra açık alan felan diyorsun ya bu da ayrı komedi.
Onur Albakar dikkat çekmeye çalışma, azıcık mantığınla yaz. Çakma Serhatlık falan yapma, amacının ne olduğunu gayet iyi biliyorum ben.
Serhat bu forumun %95 inden daha iyi futbolu biliyor.
Serhat bu forumun %95 inden daha iyi futbolu biliyor.
Serhat'tan bahsetmiyorum senden bahsediyorum. Amacının ne olduğunu iyi biliyorum. Kurumuş b.ka dokunursan kokutursun. Anlatabiliyor muyum?
Amacım doğruları söylemek.
Giovani'yi beğenmeyenlere niye bu kadar saldırılıyor anlamıyorum.Adamı Tothenham beğenmedi kiraladı, barca beğenmedi yolladı hem de 6 milyon euroya..Bizde de öyle pek ahım şahım oynamadı..Sezon başı kampına katılmadı demeyin Tottenham'la kamp da yaptı hazırlık maçlarında da oynadı..Tek iş yaptığı yer olan Meksika milli takımı ise Gold Cup benzeri turnuvalarda, kuzey Amerika denilen futbolun olmadığı yerlerde kendi çapında eğleniyor..Şu ana kadar ışık gören teknik heyet, yönetici vs felan yok da bir tek bizim futbol dahileri biliyor bu çocukta yetenek olduğunu..İlginç doğrusu..Adam, millet kundura giyerken Barcelona forması giyiyordu da ne oldu? O'nun gibi o formayı giyen yüzlerce genç şu an kayıplarda...Giovani de o kayıplara karışmamak için Galatasaray'da şansını denemek istemiş , ama istediklerini gerçekleştirememiş , son şansı şu dünya kupası olan bir genç..Hepsi bu..