#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Hagi Gio'yla bir değil ki.Elbette Totenham Galatasaray değil,Galatasaray da Manisa değil.Barca'nın Galatasray olmadığı gibi.Gio Barca alt yapısından çıktı,Arda'ysa Galatasaray.

Yani Barcelona alt yapısı süper mi?Kaç tane Barcelona altyapısından çıkmış süperstar tanıyorsunuz?

Gio ancak gelecek sezon 100% kapasiteyle oynar bizde

Bu geri kalan 4 ay icinde fizik ve kondisyon sorununu cözemez

Carruscaya niye bu kadar sempatiyle bakmadınız?Ne farkı var carruscadan?Bence tek farkı Rijkaard.

elano geldiğinde ilk maçlarında aynı bu şekilde eleştrilmişti gio da kapağı takacak elanonun yaptığı gibi..hala akılllanamadık ya biraz sabır

Galatasaray alt yapısından daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından.

Dünyanın heryerinde scoutlarla gezip iyi futbol kumaşı olan genç futbolcuları alıp işe yarayanları tutup,yaramayanları(santos)kapı önüne koyuyorlar.Niye rijkaaard gittikten sonra kapı önüne kondu.Benim söylediğim Barcelonanın altyapıdan futbolcu çıkarmadığı değil ama Arsenal gibi,ajax gibi bir yetiştirme kulübü olmadığıdır.Bizim bütçemiz kadar parayı arama taramaya harcıyorlar.

Dünyanın heryerinde scoutlarla gezip iyi futbol kumaşı olan genç futbolcuları alıp işe yarayanları tutup,yaramayanları(santos)kapı önüne koyuyorlar.Niye rijkaaard gittikten sonra kapı önüne kondu.Benim söylediğim Barcelonanın altyapıdan futbolcu çıkarmadığı değil ama Arsenal gibi,ajax gibi bir yetiştirme kulübü olmadığıdır.Bizim bütçemiz kadar parayı arama taramaya harcıyorlar.

Azcık araştırma yap kardeş, Rijkaard o senenin sonunda Bojan ve Gio'nun arasında kalmıştır (sebebi hatırlayamıyorum ) Bojan'ın katalan olmasından dolayı takımda Bojan kalmış ve gio gönderilmiştir (Ekşi Sözlükde okumuştum) .

Hea bu arada Bojan da altyapıdan çıktı. :D

Sen ne dediğinin farkındamısın? Yada bile bile mi yapıyorsun? Saçmaladığının farkında mısın?

ahaha :asd: bu topice girmez olaydım neler görüyorum :asd:

Arkadas sarhos galiba :asd:

Ah ah, ne kadar sabırsız davranıyorsunuz beyler. Adam daha 2.kez 11'de başladı, ilk kez Sami Yen'e ayak bastı. Bu yaşa kadar çoğunun yaşamadığını yaşadı. Ve daha 20 yaşında. Barcelona'da kaç sene önce kaç yaşında kaç maç yapmış bir bakın, neler yapmış bir bakın. Daha yolun başında bu adam. Rahat olun hele bi. Biraz sabır...

Geri
Üst Alt