Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
zor
zor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani Barcelona alt yapısı süper mi?Kaç tane Barcelona altyapısından çıkmış süperstar tanıyorsunuz?
Carruscaya niye bu kadar sempatiyle bakmadınız?Ne farkı var carruscadan?Bence tek farkı Rijkaard.
Yani Barcelona alt yapısı süper mi?Kaç tane Barcelona altyapısından çıkmış süperstar tanıyorsunuz?
İroni heralde, ironi olmalı, biri ironi desinnnnn !?
Messi , İniesta , Fabregas, Havi, Puyol ? No' luyoruz la ?
İroni heralde, ironi olmalı, biri ironi desinnnnn !?
Messi , İniesta , Fabregas, Havi, Puyol ? No' luyoruz la ?
Dünyanın heryerinde scoutlarla gezip iyi futbol kumaşı olan genç futbolcuları alıp işe yarayanları tutup,yaramayanları(santos)kapı önüne koyuyorlar.Niye rijkaaard gittikten sonra kapı önüne kondu.Benim söylediğim Barcelonanın altyapıdan futbolcu çıkarmadığı değil ama Arsenal gibi,ajax gibi bir yetiştirme kulübü olmadığıdır.Bizim bütçemiz kadar parayı arama taramaya harcıyorlar.
Dünyanın heryerinde scoutlarla gezip iyi futbol kumaşı olan genç futbolcuları alıp işe yarayanları tutup,yaramayanları(santos)kapı önüne koyuyorlar.Niye rijkaaard gittikten sonra kapı önüne kondu.Benim söylediğim Barcelonanın altyapıdan futbolcu çıkarmadığı değil ama Arsenal gibi,ajax gibi bir yetiştirme kulübü olmadığıdır.Bizim bütçemiz kadar parayı arama taramaya harcıyorlar.
bu topice girmez olaydım neler görüyorum