#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

rijkaard santosu arayıp kalmasını istemiş. Santos da ıstanbulda cok mutlu oldugunu ve kalmak ıstedgını soylemıs. Menajerını arayıp tottenhamla galatasaray arasında anlasma saglanırsa galatasarayda kalmak ıstıyorum demıs . yonetım ıste bonservıs ıcın bıraz ındırıme gıtmek ıstıyo. santos buyuk ıhtımalle kalıcak.

seneye sampiyonluk balosuna eski futbolculari davet edecekmiyiz?

diyorum ki inanmayalim yazanlara klubun icinde transsfer gorusmelerinde falan yanlarinda degilsek.

ha eger oradaysak o zmn da kafam takilan su balo olayina aciklik getirmek istedim renkdas:)

güle güle dos santos seni özlemeyeceğimize eminim

ribery gibi iç çekerek izleyeceğiz ilerde

Eh o parayıda Dos santosu alırız ve batarız artık. :o

World Cup 2010: Thomas Mueller, Giovani Dos Santos & Andre Ayew nominated for young player of tournament award.

Germany midfielder Thomas Mueller, Mexico forward Giovani dos Santos and Ghana midfielder Andre Ayew have made it onto the three-man shortlist for the award of young player of the 2010 World Cup.

Giovani, turnuvanın en iyi genç oyuncusu ödülü için belirlenen 3 isimden biri olmuş. Umarım sürekli olarak oynayabileceği bir takıma gidip, kendini geliştirmeye bakar. EPL' de kalıp, yazık etmesin kendine.

https://www.youtube.com/watch?v=5Pf2bsFHP18

3:45'ten itibaren dikkatle izleyin. Hız ve bitirici vuruş.

Yok kardeşim, bizim ancak içimiz gider böyle futbolcuları takımızda izlemek için, geçen sene bizim için hayaldi, giovani, keita bu tür oyuncular ilk defa bizim kadromuzda yer alıyordu, ne yazık ki medya postaladı onları, bu yüzden bize sadece dışardan iç geçirmek düşer.

https://www.youtube.com/watch?v=5Pf2bsFHP18

3:45'ten itibaren dikkatle izleyin. Hız ve bitirici vuruş.

Yok kardeşim, bizim ancak içimiz gider böyle futbolcuları takımızda izlemek için, geçen sene bizim için hayaldi, giovani, keita bu tür oyuncular ilk defa bizim kadromuzda yer alıyordu, ne yazık ki medya postaladı onları, bu yüzden bize sadece dışardan iç geçirmek düşer.

Hıza bak be, Vuruşa bak...Bu futbolcunun yerine Serdarı aldık ya ,ben bu yönetimi sonuna kadar eleştiririm arkadaş.

Hıza bak be, Vuruşa bak...Bu futbolcunun yerine Serdarı aldık ya ,ben bu yönetimi sonuna kadar eleştiririm arkadaş.

Serdar bedava geldi kötü bile olsa zarar ettirmez, bende Gio'ya 8 milyon veren yönetimi eleştirirdim.

Geri
Üst Alt