#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Devre arasi paraya kiyip bu cocugu geri almaliyiz.

Keitayı sattın madem bu adamı almalıydık tam keitanın yerinde oynucak adam. Keita satıldığında sevinmiştim dossantosu alıcaz diye.

genç reis çataldaki örümcek ağlarını temizlemiş :sad007:

[video=youtube;yPGZ3WijRG0]https://www.youtube.com/watch?v=yPGZ3WijRG0[/video]

sadece oynadıgı yer milli takım maalesef sayılı gollerınden birini atmış.1-2 yıl daha milli takım harici bi ses duymayız kendısınden.adresi katar bence.tottenhamda bu sene koca bi sıfır

sadece oynadıgı yer milli takım maalesef sayılı gollerınden birini atmış.1-2 yıl daha milli takım harici bi ses duymayız kendısınden.adresi katar bence.tottenhamda bu sene koca bi sıfır

Lennon'u kesmek kolaydı zaten tey allahım yoruma bak.Sağ kanadımızda Keita oynuyor di mi?

genç reis çataldaki örümcek ağlarını temizlemiş :sad007:

[video=youtube;yPGZ3WijRG0]https://www.youtube.com/watch?v=yPGZ3WijRG0[/video]

Cünüplügünü üstünden atmis gibi. Bundan sonra geriside gelir.

Keita/Gio------Arda/Kewell

---------Baros----------

Bunlar kalsa + 1 forvet + 2 orta saha oyuncusu alsaydik simdi bu hallerde olmazdik

Boyle bir hucum hattimiz vardi , vay anasini simdi:

Pino--------Aydin

------Kewell-----

İçim yanıyor ben bu adamı çok seviyordum ya.

[video=youtube;iEB0Llses9o]https://www.youtube.com/watch?v=iEB0Llses9o[/video]

Aklıma ismi geldiğinde hep bu anı hatırlıyorum. Umarım hayatı başarılarla olur ama çok parlayacağını sanmıyorum Kendine iyi bak Gio

Lennon'u kesmek kolaydı zaten tey allahım yoruma bak.Sağ kanadımızda Keita oynuyor di mi?

merıh snin butun yazılarını ılgıyle takıp ederım.santosun genelıne bakmak gerek.tottenhama gectıgınde hepimiz oha nasıl bırakır bunu barca demiştik.zamanla gördük görüyoruz eksıklıklerı var ve duzelmıyor.yanı 7-8 mılyon gıbı bonservısle ve dunya kupası cılasına ragmen orada kalıp alan cıkmadıysa yok yanı olmuyor demekkı.olmaycakta.senle tey allahım yoruma bak tadlarında tartısmak istemem cnku begenıyle okuyorum seni.sonucta santos oraya gıttıngınde patlama yapacak haarıka cocuk dıye gıttı.lennonu kesemıyorsa bunun nedenlerını gecmısınde,gelişiminde ve kendısınde araması gerekir

Tuna o kadar kesin konuşmamak gerek.Adamda yetenek varsa(ki var oldugu apacık) bir gün illaki bu açığa çıkacak.Xavi ye bakın.son 5 yılda yıldızı parladı.Şimdi 1 numaralı beyin olarak anılıyor.Yaş 30.Xavi 7 sene once yeteneksizmiydi ? Keza zidanda oyle 20-21 yaslarında patlama yapmadı ilerleyen yıllarda ortaya cıktı.Pek dogru bir ornek olmasada Christian Vieri (teknik düzeyinin cok yuksek olmamasından dolayı) 27 yaşından sonra adını duyurdu avrupaya.Durum birazda daha farklı.Kalitesi gozuken genc oyuncuların oyununu olgunlaştıramaması yada gec gerçekleştirmesi.Büyük kulupler artık cok erken yaşlarda bekliyorlar bu cıkısı(endüstriyel futbol).

Bu durum sadece futbolcunun yeteneklerinin eksiklginden kaynaklanmayabilir.Cok fakorlu bir paradox.Yasantı sekli cevresel etikler ailevi durumlar icinde bulundugu sosyal ve kulturel cevre birlikte calistigi arkadas ve hocaları yada kendi mental eksikligi olabilir.

Ancak bu adamda yetenek var bu kesin...

Çok süratliydi son vuruşlarını geliştirebilseydi çok iyi bir oyuncu olabilir dünya futbolunda.

adam hala gol atamadi, Meksika milli takimi haric uzun zamandir

Mumla ariyoruz seni... Tottenhamde oynatmiyorlar, umarim bize gelir kisin

Nasılsın futbolu bilmeyen 3. adam?

1. için;

bkz. frank rijkaard.

2. için;

bkz. johan başkan

Ah ulan ne yardırırdı be şimdi sağda solda oynatacak oyuncu yok.

Özledim seni kerata.Jo'yu bile özledim lan.Bir zamanlar ne jbli bir hücum hattımız vardı.Bir Ledesma alınsaydı kimse satılmadan uçardık anasını satayım.

1 sene daha kiralanamazmıydı.

Geri
Üst Alt