#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Keza Gio de öyle iyi kötü yeteneğin var bu ne hal dingil:mad:

Giovanni Dos Santos gets blotto at huge Spurs Christmas bender - mirror.co.uk

20EB4C7B-0736-6783-572DE111EDDF8FE0.jpg

Ohoo bu çok eski

Ohoo bu çok eski

Yav eski ben de biliyorum haberin tarihi 2008 de ben kızıyorum işte yeteneği olup ta böyle hayatını kahreden tiplere ne alıp veremediğin var dünyayla da böyle ağzınla içmiyorsun mereti. Sonra kalırsın ipswich town da yedek.

Bir futbolcunun özel hayatı kimseyi ilgilendirmemeli zaten. Sahada işini yerine getiriyorsa, gerisi faso fiso. Aynı şeyi Sercan içinde söyleyebiliriz. Bir adamın içinde varsa, zaten bozulur. Bursa yada İstanbul diye ayrım yapmamak lazım.

Yav eski ben de biliyorum haberin tarihi 2008 de ben kızıyorum işte yeteneği olup ta böyle hayatını kahreden tiplere ne alıp veremediğin var dünyayla da böyle ağzınla içmiyorsun mereti. Sonra kalırsın ipswich town da yedek.

Yedek kalmadı :) Zaten Mart 2009'da sözleşme imzaladı Giovani İpswich Town'la. 8 maça çıktı, 4 gol attı. Ardından Watford maçında sakatlandıktan sonra bir daha oynayamadı yanlış hatırlamıyorsam.

Dos Santos Injured In Ipswich Draw

A week before Mexico's crucial World Cup qualifier against Costa Rica, Giovani Dos Santos left his match for Ipswich Town in the 26th minute due to injury.

Mexico international Giovani Dos Santos left Ipswich Town's league match against Watford with a groin injury.

Dos Santos, who on Friday was called in to Mexico's roster for upcoming World Cup qualifiers against Costa Rica and Honduras, left the match in the 26th minute. He limped off the field and headed immediately to the locker room.

The extent of the injury was not immediately known.

Earlier this month, Dos Santos was loaned to Ipswich from Tottenham and promptly scored on his debut for the Championship club. On Saturday, Dos Santos had a shot on goal early in the match. The game finished in a scoreless draw.

Dos Santos played in Mexico's first World Cup qualifying match, a 2-0 loss to the United States.

Goal.com

Dos Santos Injured In Ipswich Draw - Goal.com

Yedek kalmadı :) Zaten Mart 2009'da sözleşme imzaladı Giovani İpswich Town'la. 8 maça çıktı, 4 gol attı. Ardından Watford maçında sakatlandıktan sonra bir daha oynayamadı yanlış hatırlamıyorsam.

Sakat veya yedek İngiltere 2. liginde oynuyorsa Barcadan sonra bi düşünmesi lazım ben nerede hata yapıyorum diye. Önce para kazandığın işine saygı duyacaksın. Karı kıza sonra sıra gelir zaten. CR7 kız bırakmadı etrafında :D Ama çatır çutur oynuyor topunu adam. Böyle olsun canımı yesin:D

Sakat veya yedek İngiltere 2. liginde oynuyorsa Barcadan sonra bi düşünmesi lazım ben nerede hata yapıyorum diye. Önce para kazandığın işine saygı duyacaksın. Karı kıza sonra sıra gelir zaten. CR7 kız bırakmadı etrafında :D Ama çatır çutur oynuyor topunu adam. Böyle olsun canımı yesin:D

Şuraya seçilmesi zaten düşündüğünün en canlı göstergesiydi;

FIFA’s announces shortlist for Hyundai Best Young Player Award

Giovani, Müller'in arkasından 2. oldu.

Gio keske burada olsaydi da haybeye top suruslerini her hafta izleseydik. :(

Reyisti be. :(

Dadlı dillim guler yuzlum,a ceylan gozlüm..

Raket gibi ayagi

Tel tel saclari

Oksuz biraktin bizi be Gio

Taraftar vurur basini :(

1 gol atsaydı şimdi bizde olurdu. Ah o Fenerbahçe maçında sekip de girmeyen şutun.

Tekrar takımda görmek isterim açıkcası :)

Ne oluyor böyle avatarı Gio herkesin :D

Tottenham'da forma sansi bulamiyor "GIO", Adnan Sezgin'in dikkatine

covannnnniiiiii vurduuuuuuuuaaaa gooooooool oooolduu gol gol gol aaaaassssssssssssooooooo

transfermarkttan baktım COVANNIMIZIN BOYU UZAMIS ARKADASLAR 1 CM ATMIS

:yoji::yoji::yoji::yoji::f50::f50::f50::f50:

Geri
Üst Alt