#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Santos sağ açıkta Kazım'dan 100 kere iyi beyler ki bunu Kazım'ı beğenen biri olarak söylüyorum:b5:

Kazım sadece, şut konusunda ve bitiricilikte iyidir. Santos çoğu kanat görevinde, Kazım'dan daha iyidir. Santos'un son vuruşları ve bitiriciliği daha iyi olsaydı zaten, Barcelona'da kalırdı.

Giovani önce kendine dogru dürüst bir takim bulsun. Daha 21 yasinda Tottenham, Ipswich, Galatasaray, Santander; Evliya Celebi mübarek.

listeye bak

ibretlik mesaj:)

elano ve santos gol atiyor

balta gol yediriyor

sende 24 saat sucluluk duygusuyla bu konulardan cikamiyorsun

ha bide nba konusu var durant :)

Hepte Serhat'la aynı görüşte ne tesadüfse:o.Durant falan o konuda bile:o

Hepte Serhat'la aynı görüşte ne tesadüfse:o.Durant falan o konuda bile:o

Benim basketbolla yakindan uzaktan alakam yok beyler. 2 sezon önce Orlando finale giderken birkaç maç izlemistim, o da Hido var diye. Bu forumda basketbol ile ilgili yorum yapacak en son kisiyim herhalde.

Ama konumuz Giovani. Kazim gibi bir adamdan daha iyi oldugunu söyleyerek komik duruma düsmeyin.

Yine gol attı bu hafta , bazıları KAzımla bile kıyaslıyo bu cocugu , allahım herkese biraz akıl fikir ver :D:D

Kanatta Pino'dan iyiydi bu herif. Bence kalmalıydı. Özellikle Aydın x100 olurdu sağ kanatta. 9-10 puan fazlamız olurdu şuan.

3 4 ay Galatasarayda top oynamış 2 gol 2 asisti olmayan şu adamın başlığına bakıyorum

Birde Arda hakkında yazılanlara,gücüme gidiyor :ays:

Benim cok begendigim bir topcu... Keita ile kalmasini istedigim oyuncuydu...

Adamin ayagina top acayip yakisiyor hayatimda böyle birsey görmedim... Messi'den bile fazla yakisiyor (kattiyen MESSI kiyaslamasi yapmiyorum sadace topun Gio'ya daha yakistigini söylüyorum lütfen saptirmayin konuyu)

Barca ya geri dönerse kalitesini ispat eder tekrardan ,

Ronaldinho bile kendi veliahtı ilan etti bu çocugu , bizim Ayhancılarda beğenmio bunu

Adamda bambaşka bir futbol stili vardı , bu hafta da gol atıp 3 puanı getirmiş. Artık 2 maçta bir gol de atıyor. :)

Kesinlikle patlaması için riskine girilebilecek bir futbolcuydu.

Gio'daki top sürüş tekniği şu an hiç bir oyuncumuz da yok.

Kendisine "Küçük Ronaldinho" denmesinin sebebide buydu. -Tabii ki Ronaldinho ile karşılaştırmıyorum.-

Top ayağına bildiğin yapışıyordu. O kadar süratlenmesine rağmen, ayağından hiç açılmıyordu top, bu yüzden zaten driblinge başladığı zaman çok rahat kaleye kadar geliyordu.

Sadece özgüvene ihtiyacı vardı bu çocuğun. Onu da buldu, çıkışa geçti.

[video=youtube;MZRNTKyiTb8]https://www.youtube.com/watch?v=MZRNTKyiTb8[/video]

Bonservisi hala Tottenham'da. Acaba yeni sezonda parayi bastirip alabilirmiyiz bu cocugu.

Geri
Üst Alt