#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Stancu , Kazım , Serdar Özkan hepsini topla Gio Dos Santosun sağ ayağı olamaz

2 günde bir gelip aynı mesajı yazıyor.Anladık oyuncunun hayranısında ikide bir buraya yazmakta ne?

Bu konuyu hergün hortlatıcam sana inat , tabi forumun sahibi flansan o ayrı konu :D

Futboldan anlayan adam Ayhanı Serveti mi beğenir yoksa bu tarz oyuncularımı onuda kendine bir sor

Menajer dediğin adam sakin olmalı.Transfer görüşmelerinde böyle girme Santosu kimse almaz sonra

Bu konuyu hergün hortlatıcam sana inat , tabi forumun sahibi flansan o ayrı konu :D

Futboldan anlayan adam Ayhanı Serveti mi beğenir yoksa bu tarz oyuncularımı onuda kendine bir sor

Ayhan iki yönlü orta saha oyuncusu, Servet stoper, Giovani kanat oyuncusu. Dağılabiliriz.

off be giovaniyi acayip özledim .. keske bizde olsaydi :(

santander'de yarım sezon kiralık oynadıktan sonra londra'ya döndü. satın alma opsiyonu 8 milyon €.

Bu Batuhan sıyırmış. Kendi aramızda para toplayalım gidip bonservisini alalım verelim Batuhan'a halı sahada mı oynatır nerede oynatırsa oynatsın ama bizim takımımıza bulaştırmasın. :) :)

Bu ne yaaa 407 sayfanın 300'ünü Batuhan'ın yazdığından şüpheleniyorum. :) :)

Gelse çok sevinmeyecekmişim gibi bir his var içimde :) Daha sağlam,liderlik özellikleri olan adamlar,bal yapan arılar lazım bize...

Elano nasıl bizde sönükse bu dos santos denen adamda sönük kaldı benim gözümde futbolcu falan değil bildiğin aydın

Hep söyledim yine söylüyorum, bu adam hiç bir zaman büyük futbolcu olamayacak.

Geri
Üst Alt