#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

40 yılın başı bir gol attı, 3 ay konuşulur şimdi :o

Kırk yılın başından öte ligin dibine demir atmıştı devre arasında gittiği Santander takımı.Tek başına ligde tuttu. beş tane falan golü var ki , en kritik ve son yerlerde. Yükselişe geçti Gio.

Forvet arkası veya ikinci forvet gibi oynadığı zaman, ceza sahasına yakın bölgelerde topla buluştuğu zaman etkili oluyor. Kanatlara atarsanız kaybolan bir oyuncu.

Bu gol bence başımızı taşlara vuracağımızın kanıtı ve yine bir ADNAN BOL-AT kıyağı dos santos'u almayıp stancu'ya 5 m € vermek çok mantıklı yersen.

Bu gol bence başımızı taşlara vuracağımızın kanıtı ve yine bir ADNAN BOL-AT kıyağı dos santos'u almayıp stancu'ya 5 m € vermek çok mantıklı yersen.

Aynen ya! Nedense Türkiye'de beğenilmedi,o yetenekte Türk bir oyuncu olsaydı Dünya yıldızı yaparlardı başımıza.20 milyon avroda bonservis isterlerdi.

Bu golden sonra gördüm ki; tamam biz bittik,tükendik,dünyanın en muhteşem oyuncusunu kaçırdık....Gio bize fazlaymış meğer (!)...1 gol daha atarsa kapatalım kulübü... :)

Ne yeteneği beyler?Yarım dönemde golü asisti yoktu bizde.Yarı fiyatına alınan Pino 4 kat daha iyi performans gösterdi.Elimizden kaçtığı diye üzülünecek son adam belkide Santos

evet Pino cok daha iyi, her ücer hafta sakat. Azcik sabretmek gerekiyordu, yavas yavas vites yükseltiyortu, dünya kupasinda gördük, biz hala burda konusuyoruz. Tabi Dos Santos bir Messi degildir, ama biz de bir Barcelona degiliz, bu bir gercek.

Pino gibi Stancu gibi adamlar ilen avutulduk, Stancu sanki cok hayirli bir transferdi.

Ne yeteneği beyler?Yarım dönemde golü asisti yoktu bizde.Yarı fiyatına alınan Pino 4 kat daha iyi performans gösterdi.Elimizden kaçtığı diye üzülünecek son adam belkide Santos

Sabit fikirli olmak iyi değildir.Belli noktadan sonra yanıldığının farkına varman gerekir.

Sabit fikirli olmak iyi değildir.Belli noktadan sonra yanıldığının farkına varman gerekir.

tabi farkına varabilirsen... :)) yanıldığımızın farkına varabileceğimiz fırsatları yazmaya baslayayım dedim icimden bir an... sonra o kadar uzun olacak ki iyisi mi hic baslamayayım dedim öbür an :)

o kadar delikanlıyız ki... hata yapmayız "biz"... ortada yapılmıs bir hata varsa "onlar" yapmıstır...

Tabii ki hatalar yapıyoruz ki bu haldeyiz şu anda; fakat Dos Santos konusunda hata yaptığımız görüşünde değilim kanımca(Benim en büyük hayal kırıklıklarımdan biri Misimoviç mevzusu).

Dos Santos hala bizi yanıltacak, karalar bağlatacak bir performans sergilememişken(süreklilik babında) bazı arkadaşlarımız kulübü yerin dibine sokup kişileri aklama gayretinde...

Ben Galatasaray'ın son sezonlardaki performanslarına bakarak Dos Santos'dan daha büyük ve iyi oyunculara layık olmadığı görüşünde değilim..Daha ciddi,lider oyuncuları bünyesine alacak kadar büyük kulübüz hala...Dos Santos'a karalar bağlayacağımıza önümüze baksak daha iyi olur.Gönül verdiğimiz takımın adı : GALATASARAY

Birçok şeyi maalesef unutup,kişileri kulübümüzden büyük görüyoruz, son yıllardaki yanlış yönetimlerden kaynaklı başarısızlıkla...

elano jo ve santos üçünüde hiç ama hiç sevmedim diğer kulüplerde ülkelerinde ne yaptıkları zerre umrumda değil...

Geri
Üst Alt