Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.472
- 1.699
- 1.948
Cevap: #30 Giovani dos Santos
gelse yine ne güzel olur! ben isterim Gio yu
gelse yine ne güzel olur! ben isterim Gio yu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 gol attı 1 penaltı yaptırdı.
Yine de bizde olmaması sevindirici.
Tottenham bir türlü satmadı bu adamıda , pişmesini bekliyor heralde kiralık olarak ama onuda bir türlü yapamadı.
gösteremedi kendini gizli yıldız
Giovani bence bizdeyken gayet iyi oynamıştı. O takımda top ayağına gelince insanı en çok heyecanlandıran isimlerden biriydi..
Ama..... O zamanlarda yaptığım bir tespit var şimdi tekrar söyleyeyim..
Giovani'nin arkasında kim oynuyordu o sezon ?
Caner dallaması..
Birçoğunuz hatırlayacaktır bu adam belki kendi ilerde oynamak istemesindendir bekte oynadığı zaman önündeki oyuncuya kesinlikle pas atmıyor.. Kaç maç beraber oynadılar ben bir tane pasını görmedim..
Yaptığı şey hep aynı normal kontrollü oyunda top ayağına gelirse santra çizgisine doğru yaklaşıp ters kanada pas atmaya çalışıyodu.. Kontralarda ise 3 kişi boşken ya orta sahanın ortasından şut çeker yada yerini bulmayan salak bir pasla atağı bitirirdi..
Hatta kupada Berkin'in son 10 dk. mı ne Trabzon'a karşı yine bunun önünde oynadığı bir maç vardı. Çocuk kaç kere boşa kaçtı bir tane pas atmadı ya ne küfür etmiştim..
Herşeyi bilerek yaptı bu adam, adım gibi eminim Galatasaray'ı sabote etti..
Ama yine burada Arda'ya, Gio'ya saydıran futbol ulemaları Caner dengesizini nasıl takımda tutmazsınız diye yönetime saydırıyordu..
O yüzden diyorumki bizden adam olmaz.. Daha ne cevherleri kaybederiz bu profil olduğu sürece bilemiyorum..
Gio solda mi oynuyordu?
Gio solda mi oynuyordu?
Yok sağ bekti pardon :ays: Çoğunlukla sol oynadı o sezon kendisi genelde sağ kulvar oyuncusu olsada..
sakin ol dostum dokundurmak icin sormadim soruyu.keita ile degismeli oynuyorlardi diye hatirliyorum. Arda'da solda takiliyordu.