#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani dos Santos

gelse yine ne güzel olur! ben isterim Gio yu

Bizde bana göre iyi isler yapardi ama nolsun, Serdar Özkanlar filan daha iyidir

Tottenham bir türlü satmadı bu adamıda , pişmesini bekliyor heralde kiralık olarak ama onuda bir türlü yapamadı.

Gio iyi oyuncuydu ancak o donem gelen iyi oyuncular harcandı hep Jo, Elano , Misimovic vb

aydın yılmaz ın meksika versyonu bi de barça alt yapılı.belki terim düzeltir onu da

Çok iyiydi la cidden, Takımın etkili adamıydı o dönem ama gol atamadı. Şansı yaver gitmedi. Birkaç gol atsa kalırdı belki. Böyle yetenekli, kıvrak teknik adama ihtiyaç var. İlla tekmeye kafasını sokan mücadeleci kalaslara değil. (şu an öyle biri yok gerçi takımda ama bu kadar yetenekli adamda yok.)

Çok severim Dos Santos'u ama klüp bazında bir türlü kendini parlatamadı... Umarım en yakın zamanda hak ettiği değeri bulur...

keşke aniden çıkagelse

Pires yapan bir oyuncu tam sistemimize uyan bir oyuncu harbiden.

Terim'in elinde mücevhere dönüşebilirdi.

Giovani bence bizdeyken gayet iyi oynamıştı. O takımda top ayağına gelince insanı en çok heyecanlandıran isimlerden biriydi..

Ama..... O zamanlarda yaptığım bir tespit var şimdi tekrar söyleyeyim..

Giovani'nin arkasında kim oynuyordu o sezon ?

Caner dallaması..

Birçoğunuz hatırlayacaktır bu adam belki kendi ilerde oynamak istemesindendir bekte oynadığı zaman önündeki oyuncuya kesinlikle pas atmıyor.. Kaç maç beraber oynadılar ben bir tane pasını görmedim..

Yaptığı şey hep aynı normal kontrollü oyunda top ayağına gelirse santra çizgisine doğru yaklaşıp ters kanada pas atmaya çalışıyodu.. Kontralarda ise 3 kişi boşken ya orta sahanın ortasından şut çeker yada yerini bulmayan salak bir pasla atağı bitirirdi..

Hatta kupada Berkin'in son 10 dk. mı ne Trabzon'a karşı yine bunun önünde oynadığı bir maç vardı. Çocuk kaç kere boşa kaçtı bir tane pas atmadı ya ne küfür etmiştim..

Herşeyi bilerek yaptı bu adam, adım gibi eminim Galatasaray'ı sabote etti..

Ama yine burada Arda'ya, Gio'ya saydıran futbol ulemaları Caner dengesizini nasıl takımda tutmazsınız diye yönetime saydırıyordu..

O yüzden diyorumki bizden adam olmaz.. Daha ne cevherleri kaybederiz bu profil olduğu sürece bilemiyorum..

Ne muhteşem kadromuz vardı be. Sağ kanat keita sol kanat arda forvet barosla jo. Yedeklerdede gio ve kewell. Her şekil çok rahat gol atabilecek bi takımdık.

Gio'nun gitmesine çok üzülmüştüm ki bizdede iş yaptı. Hatta şu an tam aradığımız adamlardan biri. Fatih hocada bu tip adamları sever inşallah düşünülür

Giovani bence bizdeyken gayet iyi oynamıştı. O takımda top ayağına gelince insanı en çok heyecanlandıran isimlerden biriydi..

Ama..... O zamanlarda yaptığım bir tespit var şimdi tekrar söyleyeyim..

Giovani'nin arkasında kim oynuyordu o sezon ?

Caner dallaması..

Birçoğunuz hatırlayacaktır bu adam belki kendi ilerde oynamak istemesindendir bekte oynadığı zaman önündeki oyuncuya kesinlikle pas atmıyor.. Kaç maç beraber oynadılar ben bir tane pasını görmedim..

Yaptığı şey hep aynı normal kontrollü oyunda top ayağına gelirse santra çizgisine doğru yaklaşıp ters kanada pas atmaya çalışıyodu.. Kontralarda ise 3 kişi boşken ya orta sahanın ortasından şut çeker yada yerini bulmayan salak bir pasla atağı bitirirdi..

Hatta kupada Berkin'in son 10 dk. mı ne Trabzon'a karşı yine bunun önünde oynadığı bir maç vardı. Çocuk kaç kere boşa kaçtı bir tane pas atmadı ya ne küfür etmiştim..

Herşeyi bilerek yaptı bu adam, adım gibi eminim Galatasaray'ı sabote etti..

Ama yine burada Arda'ya, Gio'ya saydıran futbol ulemaları Caner dengesizini nasıl takımda tutmazsınız diye yönetime saydırıyordu..

O yüzden diyorumki bizden adam olmaz.. Daha ne cevherleri kaybederiz bu profil olduğu sürece bilemiyorum..

Gio solda mi oynuyordu?

sakin ol dostum dokundurmak icin sormadim soruyu. :) keita ile degismeli oynuyorlardi diye hatirliyorum. Arda'da solda takiliyordu.

Arda'yı 10 numara oynatıyordu Rijkaard hatta çok tartışılmıştı zamanında hatırlarsan. Gio sol, Keita sağ oynuyordu ama maç içinde zaman zaman döndükleri de oluyordu tabi.

Geri
Üst Alt