#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Zaten Messi iyi bir futbolcu olsaydı büyük takımlarda oynardı. Mustafa Sarp Messi'den 2 gömlek üstün.

Sanli Sarialioglu: Dos Santos Barca'da sadece yedek oturuyordu :asd:

Umarım sezon sonu bonservisini alırız. Böylesine genç ve dünya çapındaki futbolcuları uzun yıllar takımda görmek isterim.

Mutlaka sağ kanatta denemeliyiz. Özellikle Antalya maçında Keita'nın oynayacağını sanmıyorum, sağ kanatta denemek için iyi bir fırsat Antalya maçı.

Ben Caner'i Gio'ya tercih ederdim yine de. :)

Ben kesinlikle Gio'dan yana kullanırım tercihimi,Caner'de çok iyi çıktı tamam ama Gio'nun teknik kapasitesi daha yüksek gibi geldi bana sanki birde yaşına Gio'nun tecrübesinin daha fazla olduğunu düşünüyorum..Frank Rijkaard,Ronaldinho,Etoo,Messi bu oyuncularla antrenman yapıp aynı sahada mücadele eden bir çocuk,Meksika Milli Takımınında en önemli oyuncularından biri olduğunu bahsetmeme gerek yok sanırım..

Şu an Messi'nin dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu iddiaa etmek bir saçmalıktır.

Messi ile Arshavin aynı seviyededir örneğin.

Ancak Messi'nin Arjantinli oluşu, Barça alt yapısından yetişmesi, Arshavin'in ise Rus olup hayatını Zenit'te geçirip, Arsenal'e transfer olması onun "popülaritesini" daha düşük seviyede tutuyor.

Arshavin'i eğer canlı olarak seyredersiniz anlarsınız demek istediğimi.

Messi'nin Kaka'dan, Ronaldo'dan, Arshavin'den fazlası yok. Bunların da Messi'den fazlası var veya yok.

Eşit oyuncular.

Ama Messi "açık ara önde" değil...

amanııınn komşular yetişinnnn.. messi'yi arşavin ile kıyaslayanlar var.. amaninnnn

Bu da mı başımıza gelecekti.

hani sen saçmalık diyorsun ya. lütfen bidaha böyle yorum yapma. lütfen.

tamam futboldan anlamıyorsun ama bu kadar da belli etme.

Messi şuana kadar gelmiş geçmiş Dünya'nın en iyi futbolcusudur.Her özelliği on numara olan bir oyuncu. Messi ile maça çıkmak resmen hile yapmaktır.

amanııınn komşular yetişinnnn.. messi'yi arşavin ile kıyaslayanlar var.. amaninnnn

Messi şuana kadar gelmiş geçmiş Dünya'nın en iyi futbolcusudur.Her özelliği on numara olan bir oyuncu. Messi ile maça çıkmak resmen hile yapmaktır.

noktasına kadar katılıyorum arshavin ve messi iki isim yanyana bile gelmemesi lazım=)

arshavin' e de haksızlık etmeyelim mükemmel bir oyuncu ama Messi mükemmelinde fazlası bence.

Şu an Messi'nin dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu iddiaa etmek bir saçmalıktır.

Messi ile Arshavin aynı seviyededir örneğin.

Ancak Messi'nin Arjantinli oluşu, Barça alt yapısından yetişmesi, Arshavin'in ise Rus olup hayatını Zenit'te geçirip, Arsenal'e transfer olması onun "popülaritesini" daha düşük seviyede tutuyor.

Arshavin'i eğer canlı olarak seyredersiniz anlarsınız demek istediğimi.

Messi'nin Kaka'dan, Ronaldo'dan, Arshavin'den fazlası yok. Bunların da Messi'den fazlası var veya yok.

Eşit oyuncular.

Ama Messi "açık ara önde" değil...

Messi ve diğerleri demişler. Herkes saçmalıyor sanırım. Messi gibisi yok.

Ne Ribery, Arshavin, ne de Messi, beklicez

ve insallah bu aksam Show olacak with Giovani Dos Santos Ramirez :2_thumbs_up_-_anima

O adam futbol cahili ise sen ondan daha futbol cahilisin ;)

Maradona

Hagi

Pele

Zidane

Platini

vs

Bu konuda Giovani'yi konuşmamız gerekmez mi?

Geri
Üst Alt