#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Kaç olm buralardan, yemin ediyorum.

Bu cahil topluma yetenek metenek haram anasını satayım. Barış'ı falan izleyin kanatta.

Kaç olm buralardan, yemin ediyorum.

Bu cahil topluma yetenek metenek haram anasını satayım. Barış'ı falan izleyin kanatta.

sen kim oluyorsunda millete cahil diyorsun. görünen köy kılavuz istemez. adam madem kötü neden 85 dk oynuyor ayrıca. barış oynasa en azından birşey yapmaya çalışıyor. bu adam oynayınca takım 10 kişi oynuyor aldığını kaptırıyor.

Yeni transfer olduğun takımda ilk kez 11 çıktığın maçta 10 üzerinden en az 9 oynamazsan sen futbolcu değilsindir.

Sabır kelimesini bu ülke insanına aşılamak, öğretmek dünyanın en zor işi. Bekleyin görelim zamanla takıma alışacaktır. Çok yabancı duruyor diğerlerine oyun içinde.

Yemin ediyorum utanarak bazilarin Galatasarayli oldugunda süphe ederek okuyorum Dos Santos hakkindaki yazilari, adam 2 senede 10 resmi mac oynamis, daha bizde bir mac 90 dakika oynamadi, bu kadar negatif nasil konusuyorsunuz anlamis degilim 1.5 ay sonra gercek Dos Santosu görecegiz buraya yaziyorum, zamana ihtiyaci var!

1,5 ay sonra göreceksek işimiz var. Hem lig hem avrupa bitmiş olur o hazır olana kadar. 1,5 ayda yapacağımız maçlara bak;

21.02.2010 Beşiktaş v Galatasaray

28.02.2010 Galatasaray v Kasımpaşa

07.03.2010 Eskişehirspor v Galatasaray

14.03.2010 Galatasaray v Ankaragücü

21.03.2010 Trabzonspor v Galatasaray

28.03.2010 Galatasaray v Fenerbahçe

Eğer böyle oynarsa bu maçlarda işimiz var..

Elano'nun ilk maçlarından sonra yapılan yorumları hatırlamak lazım...:)

10 resmi maça yeterli görülmediği için çıktı. Işık olsa oynatırdı adamlar. Guardiola geldi beğenmedi. Juande Ramos geldi beğenmedi. Redknapp geldi beğenmedi. Bence burada da tutunamayacak. Umarım yanıltır..

Baros diyorum Keita diyorum Kewell diyorum baska birsey demiyorum senin futbolla uzaktan yakindan alakan yok, seninle konusarak kendimi alcaltmak istemiyorum

Sen nasıl barcada oynadın diyesim geliyo yaw insan bi topla dikine gitmezmi bi calım atamazmı tamam sabır sabırda neye sabır bişeyler yapsada gösterilcek bi sabır kalsa

Elano'nun her tarafı kalite kokuyor..Ben göremiyorum Gio'da o kumaşı. Belki yeni olduğundandır ama ne bileyim zaten duracağı 4 ay. Kendini gösteremeden gidecek böyle giderse. 1 tane olumlu hareketi olsa yine üzülmem ama tek olumlu hareketini göremedim maçta..

Elano'nun ilk maçlarından sonra yapılan yorumları hatırlamak lazım...:)

O yorumlar hala gecerli malesef.

Bu cocuk icin Nonda gonderildi ya, ben hic birsey demiyorum artik. Cok onemli bir futbolcuymus gibi getirdiler, sadece hizli, fizik desen yok, pas veya orta desen hic yok. Solda Giovani forvette Arda bakalim nereye kadar gidecegiz.

Baros diyorum Keita diyorum Kewell diyorum baska birsey demiyorum senin futbolla uzaktan yakindan alakan yok, seninle konusarak kendimi alcaltmak istemiyorum

Dediğin adamlar bambaşka nedenlerle oynamadılar. Baros, Kewell şampiyonlar ligi finalinde oynamış adamlar. Kaliteli adamlar. Keita biraz sorunluydu hocasıyla. Ama kalitesi tartışılmaz sonuçta. Neyse tamam daha fazla yazıp germeyeyim ortamı:) Belki maçın kızgınlığıyla yazıyorum biraz zaman geçsin en iyisi kendime geleyim..

Bu cocuk icin Nonda gonderildi ya, ben hic birsey demiyorum artik. Cok onemli bir futbolcuymus gibi getirdiler, sadece hizli, fizik desen yok, pas veya orta desen hic yok. Solda Giovani forvette Arda bakalim nereye kadar gidecegiz.

Reis yapma Allah aşkına. Topu düz yuvarlasan 50 kere sekiyor o zeminde. Kim düzgün orta yapabildi? Caner harikaydı son maçlarda nasıl ortalar yaptığını gördük. Ya Keita? O yapabildi mi orta? Çok acele ediyorsunuz.

Suç bu çocukta değil beyler , forvetimiz yok adam gibi forvet olsa kewell olsa bakın bu çocuk nasıl göklere çıkıyor.

Santos kendini kanıtlamak için topu alınca çok heyecanlanıyor ya hemen geri pas yapıyor ya da çalım atmaya çalışıyor.

Bu takımın esas foerveti olmadıkça, gol filan atamıcaz uzun süre.Baroş, Kewel ne kadar değerliymiş meğer, Sabri'yi mumla arıyorum, en azından coşkulu oyuncuydu, sıfıra inerdi, bişeyler yapardı.Bu sezon ikinci olalım kafi.

Hem en iyi performasini sag kanatta gösterir Dos Santos sol kanatta degil, asil yerinde bile daha dogru düzgün oynamadi!

Aynen başkan, katılıyorum.

Zaten en çok alternatif olan bölge kanatlar, gittik oraya adam aldık. Üstelikte takımla uyumlu, Avrupa oynayabilecek tek forvetimiz olan Nonda'yı göndererek.

Dos Santos bu maçlarda iş yapmayacaksa ne zaman yapacak? Koridora çevirmesi lazımdı o kanadı 2. yarı. Orta desen yok, etkili pas desen yok, dribbling desen yok.

Geri
Üst Alt