#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Daha 3 günlük oyuncuyu asıp kesmek GS taraftarına yakışmaz. Bi sağda oynadı bi solda oynadı bi ortada oynadı adam ne yapsın. Düzgün bir sistemimiz yok forvetimiz olmadığı için bi sürede öyle olacak!

doğru yaptı demi. bu adam 90 dk oynar. pardon oynar tabi adam duruyo top gelirse pas atmaya çalışıyor, topu stoplayamıyor.

Ya git al T.Direktörlük lisansını git ,çalıştır takımı ya. Oynar o adam 90 dakika. Maç 180 dakika olsun Rijkaard oynıyıcak derse oynıyıcak. O senden daha iyi biliyor ki takımın başında fazla kafa ütülemeye gerek yok bu konularda. Bunuda inkar edemezsin.

Ayrıca Uğur'a bugün iyi diyipde Santos'a kötü diyen kişileri şiddetle kınıyorum :mad:

birakin tartismayi, 1 ay sonra buraya birseyler yazin daha cok erken, zaten sabirsiz oldugunuzu belli ediyorsunuz

Ya git al T.Direktörlük lisansını git ,çalıştır takımı ya. Oynar o adam 90 dakika. Maç 180 dakika olsun Rijkaard oynıyıcak derse oynıyıcak. O senden daha iyi biliyor ki takımın başında fazla kafa ütülemeye gerek yok bu konularda. Bunuda inkar edemezsin.

Ayrıca Uğur'a bugün iyi diyipde Santos'a kötü diyen kişileri şiddetle kınıyorum :mad:

böyle düz mantık görmedim tebrikler. ayrıca benim fikrim bu. şunuda anlamıyorsun. uğur en azından maç içinde birşleyler yapmaya takıma faydalı olmaya çalışıyor. hata yapar yapmaz çabalaması yeter. santos hiç bir olumlu iş yapmadı.

Santos gerçekten yetenekli olabilir ama bana ne.Lazım değilki bize.Gereksiz bir transfer olmuştur.Orda oynayabilecek Serdar Eyilikte yetenekliydi,Emre Çolak belki ondan daha yeteneklidir,Arda onu 10a katlar ve Caner süper oynuyordu orda.Kewell oynar orda şimdi Santos niye alındı anlamıyorum onun yerine solbek alsaydık,forvet alsaydık daha iyi değil miydi?

böyle düz mantık görmedim tebrikler. ayrıca benim fikrim bu. şunuda anlamıyorsun. uğur en azından maç içinde birşleyler yapmaya takıma faydalı olmaya çalışıyor. hata yapar yapmaz çabalaması yeter. santos hiç bir olumlu iş yapmadı.

Düz mantık --------------------- budur...

Senin mantık zikzak şeklinde \/\/\/\/\/\/\/.... Rijkaard dan daha iyi biliyomuş gibi konuşuyosun. Maçın özetini izliyipde laf etme.

doğru yaptı demi. bu adam 90 dk oynar. pardon oynar tabi adam duruyo top gelirse pas atmaya çalışıyor, topu stoplayamıyor.

:D:D:D:D:D

Neden bukadar güldüm biliyormusun ?

SANA .

Tabii siz alıştınız topu alacak,durduracak,birkere dönecek etrafında , sonra ters tarafa dönecek,sonra pas atacak. Allah'ım sana geliyorum .:ciftetelli:

Bu futbolcunun uyum sorunu diye birşeyi yok hemi.:o

Berbat bir zeminde 2.maçında çok gergin bir ortamda ne beklediniz.

Düz mantık --------------------- budur...

Senin mantık zikzak şeklinde \/\/\/\/\/\/\/.... Rijkaard dan daha iyi biliyomuş gibi konuşuyosun. Maçın özetini izliyipde laf etme.

evet sezon başından beri 1 maçını kaçırmadım GS'nin. önceki maçlara dönersekte rijkaard'ın çok büyük hataları var bunları boşuna yazmaya gerek yok. objektif olarak bakamıyorsun. dön önceki maçları izle yada bundan sonra objektif olarak izlemeye çalış.

sonucta oda birseyler vermek istiyor takima keni becerisinle ama belliki daha gucsiz ikili mucadelelerde kendine alan yaratamiyor yada yaratamiyor futbolcularimiz

SANA .

Tabii siz alıştınız topu alacak,durduracak,birkere dönecek etrafında , sonra ters tarafa dönecek,sonra pas atacak. Allah'ım sana geliyorum .:ciftetelli:

bu adam türk olsaydı kim bilir neler söyleyecektiniz. yada barça'da oynamasaydı. evet GSye böyle adamlar lazım sahada dolaşacak. çünkü GS bank asya 1. lig takımı. haftayada altayla maçımız var.

SANA .

Soru cümlesiyle cevap cümlesi birbirini tamamlamıyor. Neden güldüğünü açıkla istersen, kime güldüğünü değil..Şu yazdıklarının konuyla ne alakası var. Bugün berbat oynadı işte adam. Başka da bir şey dediğimiz yok. Umarım düzelir.. Kısa vakti var kendini göstermek için ve en kritik maçları şu 2 ay içinde oynayacağız. Ya iyi oynar takımı da kendisini de kurtarır ya da kötü oynar ve takımı da felç eder, bizi de kanser eder. Umalım da birincisi olsun..

bu adam türk olsaydı kim bilir neler söyleyecektiniz. yada barça'da oynamasaydı. evet GSye böyle adamlar lazım sahada dolaşacak. çünkü GS bank asya 1. lig takımı. haftayada altayla maçımız var.

Takımın Gio gibi adamlara ihtiyacı varda , cahil taraftara ihtiyacı yok.

Soru cümlesiyle cevap cümlesi birbirini tamamlamıyor. Neden güldüğünü açıkla istersen, kime güldüğünü değil..Şu yazdıklarının konuyla ne alakası var. Bugün berbat oynadı işte adam. Başka da bir şey dediğimiz yok. Umarım düzelir.. Kısa vakti var kendini göstermek için ve en kritik maçları şu 2 ay içinde oynayacaız. Ya iyi oynar takımı da kendisini de kurtarır ya da kötü oynar ve takımı da felç eder, bizi de kanser eder. Umalım da birincisi olsun..

+1905:2_thumbs_up_-_anima

Soru cümlesiyle cevap cümlesi birbirini tamamlamıyor. Neden güldüğünü açıkla istersen, kime güldüğünü değil..Şu yazdıklarının konuyla ne alakası var. Bugün berbat oynadı işte adam. Başka da bir şey dediğimiz yok. Umarım düzelir.. Kısa vakti var kendini göstermek için ve en kritik maçları şu 2 ay içinde oynayacaız. Ya iyi oynar takımı da kendisini de kurtarır ya da kötü oynar ve takımı da felç eder, bizi de kanser eder. Umalım da birincisi olsun..

Adam futbolcu değil derse güler o kadar.

Neden güldüm ? Sana(yani senin bu mesajına anlamında) çok güldüm . Onu anlayamıyorsanız birşey demiyorum ve gülerek geçiyorum :)

Takımın Gio gibi adamlara ihtiyacı varda , cahil taraftara ihtiyacı yok.

youtube'u açmışsın 2videosunu izlemişsin burada ahkam kesiyorsun. adamın bu maçta yararını gördün mü allah aşkına. gördüm de, anlat ne yaptığını başka bir şey demiyecem.

Geri
Üst Alt