#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

böyle düz mantık görmedim tebrikler. ayrıca benim fikrim bu. şunuda anlamıyorsun. uğur en azından maç içinde birşleyler yapmaya takıma faydalı olmaya çalışıyor. hata yapar yapmaz çabalaması yeter. santos hiç bir olumlu iş yapmadı.

Uğur birşeyler yapmaya çalışıyor da Gio takımı batırmak için yeni yol buldum diye mi oynuyor sence.

bu cocugun gelecege yatirim oldugunun farkina varsaniz iyi olur. takima alismasi, formunu bulmasi filan hep zaman alacak.

tmm ben yanlış düşünüyorum. gio bugün süper oynadı. maçın adamıydı. bu adamla ligte kesin şampiyonuz uefadada en az yarı final. harikalar yaratıyor. sezon sonu bonservisini aldıktan sonra 30mye satarız(bunu görmek istiyorsun).böyle yazınca iyi taraftar oluyorsun. eleştirilmeye gelemeyiz hiçbirimiz. türk insanının karakteristik özelliği yapcak bişi yok.

Git başka ülkeye , ya sev , ya terket! derler böyle dersen.

Ayrıca duymak istediklerim bunlar değil kardeşim. Ben Gio bugün güzel oynadı demedim , kötü oynadı diyenlere de bişey demedim. Ama Gio dan futbolcu olmaz gibisinden konuşma! Gio dan futbolcu olmazsa senden taraftar hiç olmaz. Angut com dakiler bile daha mantıklı konuısuyo ya.

Herkes istiyorki biyonik adam gibi gelsin gol atsın,goller attırsın.İbrahimoviç 2 aydır gol atamıyor o zaman o da kötü futbolcu?

Ama Gio dan futbolcu olmaz gibisinden konuşma!

yazdıklarımdan bunu anladıysan pes doğrusu. demekki teminden beri ondan böyle yorumlar yazıyorsun. ben bu adamın şuan 85dk oynayamıyacağını, kendini geliştirmesi gerektiğini yazdım. çok maç eksiği var. bu geliştirmeninde 4 ayda olamayacağını. bu adamdan bu sene yararlanamayacağımızı anlatmaya çalışıyorum.

Bir adam kötüyse kötüdür niye bu kadar abartıyorsunuz. Adamın kariyeri 3 senedir serbest düşüş yapıyor. Bu yönetim ve teknik ekip Galatasaray'ın güçlenmesi, iyiliği için çalışıyorlar bunun herkes farkında. Öyle bir profil çizmişsiniz ki eleştiri yapan insanlar hakkında küfür gibi. Bence faydalı olamayacak bir oyuncu Dos Santos. 4 aylık bir süreçte kendini fizik olarak toplamaya ve özgüven eksikliğini gidermeye çalışacak, hazırlık kampına yetişememiş ve şu kritik dönemde hiç bir fayda sağlayamayacak bir oyuncu Dos Santos. Ve evet bugün de berbat oynadı. O'nun özgüven kazanması ve milli takıma hazır olması için şu süreçte sürekli buna benzer bir performansla oynaması kesinlikle yanlıştır. Şu oynayacağımız maçlara bakın 2 aylık süreçte.

21.02.2010 Beşiktaş v Galatasaray

28.02.2010 Galatasaray v Kasımpaşa

07.03.2010 Eskişehirspor v Galatasaray

14.03.2010 Galatasaray v Ankaragücü

21.03.2010 Trabzonspor v Galatasaray

28.03.2010 Galatasaray v Fenerbahçe

Avrupa;

18.02.2010 Atletico Madrid v Galatasaray

25.02.2010 Galatasaray v Atletico Madrid

Fizik olarak bu kadar güçsüz ve özgüven eksikliği olan, takıma yeni gelmiş ve devre arası kampını kaçırmış bir adamı bu maçlarda oynatırsan eleştirilirsin. Bu oyuncu da bu maçlarda kötü oynarsa ki kötü oynaması da çok doğal şu haliyle doğal olarak eleştirilir..

yazdıklarımdan bunu anladıysan pes doğrusu. demekki teminden beri ondan böyle yorumlar yazıyorsun. ben bu adamın şuan 85dk oynayamıyacağını, kendini geliştirmesi gerektiğini yazdım. çok maç eksiği var. bu geliştirmeninde 4 ayda olamayacağını. bu adamdan bu sene yararlanamayacağımızı anlatmaya çalışıyorum.

İşine geleni al sen. Bişey demiyorum tamam. Sen Rıdvan Dilmen gibi adamsın zaten.

İşine geleni al sen. Bişey demiyorum tamam. Sen Rıdvan Dilmen gibi adamsın zaten.

yrn aç bütün gazeteleri, yorumcuları oku. kaçı senin gibi düşünüyor kaçı benim gibi. gör bakalım kim daha iyi maçı yorumluyor. başkada birşey demiyorum.

Çok çok iyi bir futbolcu.bugün ortaları dağa taşa gitmeyen tek adam.

Sami Yen 'e çıkmak nasip olmasan 3 deplasmana çıktı. Sami Yen 'de bir kucaklayalım kendisini de yetenekleri döktürmeye başlasın... ;)

Bu adam buraya gelene kadar maç oynamamış!Maç eksiği var,takıma alışmaya çalışıyor.Ben çok daha iyi olacağını biliyorum.yeter ki şu adaptasyon devresini atlatsın.Lütfen düşünmeden yargılamayalım.

Giovani.. :) Top ayağına gelince rahatlık olan futbolculardan biri.. :)

Sami Yen'e bekliyoruz.

Daha surada 1-2 hafta oluyor geleli biraz daha sabir etmemiz lazim gioya, cok degil 2-3 mac samiyende maca ciksin toparlar kendini belkide.

Bazı taraftarlar sanıyorki Gio daha geleli 1 ay olmadan coşacak coşturacak bilek hareketleri yapacak maradonavari çalımlarla sağdan soldan girecek içeriye messi gibi goller atacak... Arkadaşlar adam 1-1,5 senedir düzenli forma alamamış, Elano geldiği zaman yine bu bahsi geçen taraftarlar yuhalamaya başlamıştı, adam sonradan takımın en iyi oyuncusu oldu yine bu taraftarlar baş tacı yaptı Elano'yu..Arkadaşlar biraz sabır, Rijkaard ışık görmese daha 19-20 yaşındaki bir oyuncuya Barça'dayken de sabır göstermezdi, Galatasaray'ımıza da istemezdi...

İzlediğim birkaç maçta pek kaliteli oynamadı

inşallah dediğiniz gibi olur ama bence bu sezon ondan yararlanamayız gibi geliyor. birde ben elano geldiğinde ona hiçbir yorum yapmadım. şuanda yapmıyorum. ama elanonun sayfasına girersen. şuandada sevmeyenler mevcut ilk günkü gibi.

Yeni gelmesine rağmen takımın en hırslı oynayan oyuncularından birisi

inşallah dediğiniz gibi olur ama bence bu sezon ondan yararlanamayız gibi geliyor. birde ben elano geldiğinde ona hiçbir yorum yapmadım. şuanda yapmıyorum. ama elanonun sayfasına girersen. şuandada sevmeyenler mevcut ilk günkü gibi.

Herkese iyi akşamlar...

Kardeşim üzerine alınmana gerek yok ben yorumu genel olarak yaptım. Elano konusuna gelince Elano'yu tamamlayacak oyuncular da takıma katılsın ( Baros,Kewell,Jo gibi) o zaman gerçek Elano'yu izleyecek onu beğenmeyenler.

İzlediğim birkaç maçta pek kaliteli oynamadı

işte bu yorumu yapmak gerekiyor çünkü bugün 6şubat 2010 cumartesi. ilerde ne yapar yapmaz o zmn konuşuruz ama şuanda kötü. ilerde süperde olabilir ama bugünkü futboluna nasıl iyi diyorsunuz anlamıyorum.

Bazı taraftarlar sanıyorki Gio daha geleli 1 ay olmadan coşacak coşturacak bilek hareketleri yapacak maradonavari çalımlarla sağdan soldan girecek içeriye messi gibi goller atacak... Arkadaşlar adam 1-1,5 senedir düzenli forma alamamış, Elano geldiği zaman yine bu bahsi geçen taraftarlar yuhalamaya başlamıştı, adam sonradan takımın en iyi oyuncusu oldu yine bu taraftarlar baş tacı yaptı Elano'yu..Arkadaşlar biraz sabır, Rijkaard ışık görmese daha 19-20 yaşındaki bir oyuncuya Barça'dayken de sabır göstermezdi, Galatasaray'ımıza da istemezdi...

Herkese iyi akşamlar...

Hayatımda hiç Galatasaraylılığımdan utanmadım bak.6-0 yenildik, Leverkusen'den 5 yedik, Hamburg'dan 2 dakika da 30 gol falan yedik hiç utanmadım. Bir sonraki gün sokakta müthiş bir gururla dolaştım, ettim.

Ama şu Dos Santos hakkında yapılan yorumları gördükçe yemin ediyorum utandım Galatasaraylılığımdan. Evet, sert konuşuyorum. Siz taraftar değilsiniz yahu.

Dos Santos kötü, Elano iğrenç, Arda göbekli, Leo kazma, Servet ayıboğan, Kewell yaşlı, Jo sakat, Hakan Balta sigara içiyor..

Tutmayın yahu bu takımı. Gidin Fener'i tutun, Barcelona'yı tutun. Tutmayın Galatasaray'ı. Bizim sevgimiz yeter bize. Utanıyorum yahu sizin gibi taraftarlarımız olduğu için. Yapıcı bir eleştiri yapın sabaha kadar tartışalım da ''Fos Santos azıauızhauzhauhuf'' diye espriler yapmaya çalışırsanız oturup sabaha kadar dalga geçerim sizle. Ben kimim? Hiç kimse ama böyle bu durum işte. Sokaktaki deli bile dalga geçer o yorumlara.

He evet, hepiniz Rijkaard ve ekibinden daha iyi biliyorsunuz futbolu. Ben ve benim gibi düşünen herkes futbol cahiliği, iğrenç adamlar. Ne kadar kötüyüz lan biz, takımın kötülüğünü düşünüyoruz.

Ve evet itiraf ediyorum. Fenerliyim ben. eheheh nasıl yedirdim ama o kadar süre boyunca?

Geri
Üst Alt