#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

rıdvan neyse ama,

güntekin'in futbol görgüsüne güveniyorum siz ?

Ben Bilgin Gökberk ve Mehmet Demirkol okurum ve izlerim tv'de denk gelirsem onun dışında bana samimi gelen bir adam,Mert Aydın'ı da unutmamam lazım yapıcı eleştirileri çok iyi gerçekten bu adamların reklam kaygısı olmadığı için güzel yorumluyorlar.

Ben Bilgin Gökberk ve Mehmet Demirkol okurum ve izlerim tv'de denk gelirsem onun dışında bana samimi gelen bir adam,Mert Aydın'ı da unutmamam lazım yapıcı eleştirileri çok iyi gerçekten bu adamların reklam kaygısı olmadığı için güzel yorumluyorlar.

gökberk futboldan anlamadığnı kendiside söylüyor yahu.

neyse ne diyor Giovanni için?

Bilgin Gökberk'in kafası güzel Sinan'ım :p kanmı çekiyor :asd:

Bilgin Gökberk'in kafası güzel Sinan'ım :p kanmı çekiyor :asd:

Kanka bayılıyorum o adama ya,tam tv'ye çıksam söyleyeceklerimi söylüyor,entresan noktalara parmak basıyor :D

Futboldan anlamadığını söylese de bildiğini sananlardan çok iyi biliyor bence.

Kanka bayılıyorum o adama ya,tam tv'ye çıksam söyleyeceklerimi söylüyor,entresan noktalara parmak basıyor :D

Futboldan anlamadığını söylese de bildiğini sananlardan çok iyi biliyor bence.

konuyla alkalı değil ama ,

bir arkadaşım bilgin için

" ya yasin şu adam nezaman konuşmaya başlasa karnım ağrıyor,

büyük abdestim sıkışıyo" demişti. bilemiyorum.

herkesin bakışı başka tabi.

ben de yorumcu konusunda seçici davranırım.

yalnız benim kıymet verdiğim yorumcuların ekseriyetle giovanni konusunda olumsuz konuşuyor.

zamanla kendini ispatlar umarız.

konuyla alkalı değil ama ,

bir arkadaşım bilgin için

" ya yasin şu adam nezaman konuşmaya başlasa karnım ağrıyor,

büyük abdestim sıkışıyo" demişti. bilemiyorum.

herkesin bakışı başka tabi.

ben de yorumcu konusunda seçici davranırım.

yalnız benim kıymet verdiğim yorumcuların ekseriyetle giovanni konusunda olumsuz konuşuyor.

zamanla kendini ispatlar umarız.

Tabiki herkesin bir düşünce yapısı var ona uyanı izliyor insanlar,Bilgin Gökberk sigara yasağını ele alır futbol programında,bence bazen iğrenç bir maçı konuşmaktansa stad içinde sigara yasağının amacını sorgulamak daha mantıklı,alkol al diyor sorun yok,1-2 sigara içeceksin olay oluyor çok haklı,kimsenin aklına gelmeyeni söylüyor herkes bir pozisyon ofsayt mı değil mi diye birbirini yerken o adam,ofsaytsa ofsayt beni ilgilendirmiyor sonucu değiştiremeyiz o değilde köfte niye 5 lira diye konu açıyor,insanlar niye stada gelmiyor diyor,işin derinlerinde çok hoşuma gidiyor bu düşüncesi,ve kaygı peşinde değil adam,örneğin bir gün yayında söyledi,isterse beni kovsun Star Tv umrumda bile değil,ben Turizmciyim paramı kazanırım,ama gene de Arda'ya sallayarak para alamam diye orada büyüksün baba demiştim,keşke her yorumcu böyle olsa.

Gio 1.5 sene önce geleceğin en önemli yıldızlarından biri olarak gösteriliyordu. Yaptıkları yapacaklarının aynasıdır bana göre. Daha 20 yaşında ve yolun başında. Onu kazanırsak çok büyük bir güç katar bize.

Sercan dan ne farkı var? Sercan riskini bi yığın para veripde göze alınca büyük takım , Gioyu alınca neden kötüleniyor anlamıyorum.

medya fenerin yalakalıgını yapmayı sever bu adamı kazanırsak bikaç sene sonra çok yi fiyata satarız adam birazda korktu jo sakatlanınca kasap oyunculardan oda korktu

Ya bu adamın maç eksiği oldugu görülüyor.Çook zayıf.

Hatırlayın.Lincoln istikrarsız oldugu zamanlarda kuvvetsiz oldugu için hiç çekilmiyordu.Ama formda oldugu 1 dönem kilolarını verip kuvvetlenmişti.Ve o dönem muhtesem oynadı(Bence).Sonra 2. yarı çalısmalara geç basladı cezalar oldu gene kilo aldı ve birdaha veremedi:):):)

Gio'da çelimsiz gibi dursada kalça kemiğinle iyi topu saklayabilen oyuncudur,bu transfer geleceğe dönüktür her ne kadar forvetsiz kalıp büyük bir risk alsakta Kewell'ın dönüşüyle bir oh diyeceğiz,yeter ki o dönene kadar farkı koruyalım rakiplerimizle.Sonra fark yaratmaya başlayacağız!

Giovani insallah bu macta patlama yapar...:2_thumbs_up_-_anima

Madrid Mac öncesi nasil bir durumda olacak, bu macta az cok belli olur

şuan çok kötü oynuyor top bile değmedi ayağına değdiğinde de geriye pas..

Geri
Üst Alt