#30 Giovani dos Santos

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Zamana ihtiyacı var. Sabredin biraz.

2 maçla şov yapmasını ve takımı uçurmasını mı bekliyoorsunuz:)

Herkesi sakin olmaya davet ediyorum

Solda oynayamayacagi cok acik, Arda ve Caner'i kesemez. Keita'yi zaten kesemez. Orta sahada Elano-Mehmet-Mustafa uclusu olacak. Forvette oynayabilir ancak, orada da oynayamayacaksa sahi neden alindi?

Solda oynayamayacagi cok acik, Arda ve Caner'i kesemez. Keita'yi zaten kesemez. Orta sahada Elano-Mehmet-Mustafa uclusu olacak. Forvette oynayabilir ancak, orada da oynayamayacaksa sahi neden alindi?

%90 Arda sezon sonu gidecek diye.

Bende 1 ay kredisi var Elano bile yeni yeni iyi oynuyor.

Zamana ihtiyacı var. Sabredin biraz.

2 maçla şov yapmasını ve takımı uçurmasını mı bekliyoorsunuz:)

Herkesi sakin olmaya davet ediyorum

Şov yapmasın ama biraz oyuna girsin. Adam hata bile yapmadı ki maç içinde korkudan topla buluşmadı resmen. Sürekli saklıyor kendini. Hata yapsın gerekirse bol bol hata yapsın. Sorumluluk alacak özgüveni gelir belki biraz o zaman...

Beyler hemen sallamyın bu adam fizik olarak açılıp alışsın ardından Lincoln'den vs daha çok hayran olacaksınız ben bu adamı 2007 yılında çıplak gözle izledim

açılması için 6 ay aralıksız olarak oynaması gerekir belkide.. bizim tahmin ettiğimiz seviyeye ulaşabileceğini sanmıyorum.. oynadığı sürelerde 1 kere bile umut vadeden birşey yapmadı ne yazıkki..

Arkadaşlar adamın düzenli olarak oynaması lazım geçen sene Ronaldinho Milan'da 0 oğlu 0 oynuyordu. Adam bu sene Serie A da tozu dumana katıyor. Sadece biraz sabır, Gio, Rijkaard'ın öz oğlu gibidir. Onu yeniden parlatıp dünya futboluna sunacaktır..

Elano'nun yolundan geçiyor. Elano'ya sallayanlar yine sallıyacak. Elano'da olduğu gibi bir iki maçta kral olucak. Yeni birisini bulduk hadi hayırlısı.

Tarzı Ronaldinho gibi ama Gio şuan için hayalkırıklığı.

Gio iyi oyuncudur ama şöyle bir durum var iyi oyuncu olması bizde baarılı olması anlamına gelmiyor sistem oyuncuya ters gelir oynayamaz uyum sorunu yaşar vs. rijkaard 3 maç daha sabreder baktı olmuyor formayı emre çolak alır

Zamana ihtiyacı var. 1 ile 2 ay arsında fırtına gibi esmeye başlar.

İstese bu kadar kötü oynayamaz :))

Ama olucak , bu çocuk çok iyi bir oyuncu olucak!

Elano'nun yolundan geçiyor. Elano'ya sallayanlar yine sallıyacak. Elano'da olduğu gibi bir iki maçta kral olucak. Yeni birisini bulduk hadi hayırlısı.

illaki giydirilicek bi adam lazım zaten. gelmeden kral ilan edildi. 2 maç etkisiz oynadı yerin dibine sokuldu. çıkıp 2 maçta milletin aklını alıcak, yeniden kral olucak.

Giovanni'ye aldığı her topu geriye pas olarak attığı

veya

önündeki adamı geçmeye çalışıp topu kaptırdığı için

kimse pas atmıyor, haklı olarak.

Keita'nın kaçırdığı kafa vuruşunda verdiği pas dışında olumlu birşey yapamadı.Ama bu değil ki bize asla yararı dokunmayacak.Gelecek,Gio'nun da etkili oynadığı maçlar olacaktır elbette.

Şimdi.. hoş olmayan şeyler söyleyeceğim; Fakat "Futbolcuma ağır hakaret" den 3 gün yiyeceğim. Hiç gereği yok. Aslında gerçekleri söyleme düşüncesindeydim...

Neyse..

Daha üçüncü maçı senenin sonuna kadar zamanı var zaten opsiyonu bizde ona göre alırız yada almayız bize bağlı..

Geri
Üst Alt