#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Keske Sene sonunda alinsaydi, Nonda'yi yollayip 6 ay top oynamamis ve winger olan adam'i aldilar. Ciddi soyluyorum dün formda bir Nonda olsaydi 4-5 olurdu maç.

Yetenek sizsinize gönderelim bunu

ancak orda iş yapar

Aydin'a bunca zaman dayanan zihniyet, Gio'yu 3 macta yolluyor...

Bravo! Daha ne diyelim!

Burda herkes futboldanda futbolcudanda anlıyor birtek ben ve birkaç kişi anlamıyoruz galiba.Gionun Aydından,Serdar Eyilikten,Emre Çolaktan,Caner Erkinden fazlasını biri söylese de bende anlasam.Forvet yokken Gioyu almanın mantığını biri söylese de anlasam.2-3 maçtır ortalarda gezinirken ona tahammül etmenin mantığını anlatsada anlasam.Rijkaarddan torpillimi değil mi biri söylesede anlasak,hani biz anlamıyoruz ya,hani biz skor taraftarıyız ya.

Burda herkes futboldanda futbolcudanda anlıyor birtek ben ve birkaç kişi anlamıyoruz galiba.Gionun Aydından,Serdar Eyilikten,Emre Çolaktan,Caner Erkinden fazlasını biri söylese de bende anlasam.Forvet yokken Gioyu almanın mantığını biri söylese de anlasam.2-3 maçtır ortalarda gezinirken ona tahammül etmenin mantığını anlatsada anlasam.Rijkaarddan torpillimi değil mi biri söylesede anlasak,hani biz anlamıyoruz ya,hani biz skor taraftarıyız ya.

+1905:2_thumbs_up_-_anima

kesinlikle katılıyorum.

tabi başarılı olmasını isterim ama pek sanmıyorum. nede olsa bu adam barça'dan gönderilmiş, tot'ham da tutunamayıp ipswich town'a kiralanmış. 2sezonda 10 maç oynamış. bunu biraz düşünmek lzm. sizce bu takımlar bu adamı neden gönderdi? herhalde bir ışık görseler özellikle barça'dan gönderilmezdi.

Atletico Madrid maçında asisti var.

Gio öyle bir oynayacakki sene sonu kalması için ikna etmeye çalışacağız.

Ben güveniyorum bu çocuğa :o

Önce bir çalım atmaya falan çalışsın.Her topu aldığında geri dönüyor.Rakibin üstüne gitmeye dahi çekinilir mi yahu?

Hiç anlayamıyorum ışık görseler o göndermezdi bu kiralamazdı sözlerini.Biz zamanında Manisa'ya kiralamıştık Arda'yı,niye ışık göremediğimizden mi?Kendini geliştirsin,yedek bekleyerek futbolu geriye gitmesin diye.Barca da aynı nedenle gönderdi,Gio o yüzden ayrıldı.Işık olmasa bu çocuk nasıl Barca alt yapısına seçilsin yıllarda Barca'da barınsın.Her önüne geleni almıyorlar orda değil mi?Yoksa ben mi yanlış biliyorum.Rijkaard'ın torpillisi olmadığı çok açık aslında.Torpilli olsaydı Antalya maçında 2. yarı oyundan alınır mıydı?Ha size göre ilk 11'e alınması bile torpildir eminim.Ama şunu unutmayın.Eğer ki bu kadar sakat futbolcumuz olmasaydı,Rijkaard bırakın 4. maçında ilk 11 oynatmayı,bikaç maç ilk 18'e bile almazdı.Rijkaard bile Gio'nun zamana ihtiyacı olduğunu söylerken bazıları anlayamıyor bunu.

Bazıları diyorki bu adam topu aldığında geri dönüyor..

Çocuk ileri gittiğinde top kaptırırsa bu sefer daha büyük tepki göstereceksiniz düşünsenize daha yeni gelmişsiniz Türkiyeye 3.cü maçınıza çıkıyorsunuz çalıma kalkıp adamı geçemezseniz üzerinizde oluşacak tepkileri...

Zaman diyorum başka birşey demiyorum çocuğu günah keçisi ilan etmeyin takım olarak kötü oynuyoruz Gio'dan önce Arda sahada yürüyüp duruyor hiçbir faydası yok o toplamalı kendini...

biraz kendıne guvenı gelsın mac eksğinı gıdersın b u cocuk harıka olacak harıka dıkkat edrsenız ılk mactakı özguvenı bıle yoktuson macta

Daha çok erken konuşmak için biraz bekleyin aceleci olmayın.

Futbolu bilen adam ilk geldiği maçtan itibaren çıkar takır takır oynar topunu.Hatırlayın Hagi'yi.Çıktığı ilk maçta kendini kabul ettirdi,Keita ilk maçında tamam bunda iş var dedirtti.Biz Ardayı manisaya pişsin diye verdik.Bonservisini de vermedik.Yani Galatasaray manisa,Totenhamda Galatasaray mı.2 sene oynamamış adamlarını pişsin diye oynatacak mıyız?

Futbolu bilen adam ilk geldiği maçtan itibaren çıkar takır takır oynar topunu.Hatırlayın Hagi'yi.Çıktığı ilk maçta kendini kabul ettirdi,Keita ilk maçında tamam bunda iş var dedirtti.Biz Ardayı manisaya pişsin diye verdik.Bonservisini de vermedik.Yani Galatasaray manisa,Totenhamda Galatasaray mı.2 sene oynamamış adamlarını pişsin diye oynatacak mıyız?

Ama daha çok genç abisi :o

Geri
Üst Alt