#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Arkadaşlar aranızda bir Katalan var. Lütfen emin olmadan böyle şeyler söylemeyin :) Mehmet Aurelio ne kadar Türkse, Bojan da o kadar Katalandır.

sallıyorum tabiki arkadaşım, nerden bileyim ben Katalan gelenek ve göreneklerini.

ama Mehmet Aurelio ile ayrı bir örnek bu, çocuğun annesi İspanyol, Aurelio nun sadece nüfus kağıdı

İnsallah kampta biraz toparlar,biz bu adamı 2 metre önündeki adama geri pas yapsın diye mi aldık.

arda'nın yokluğunda ortanın solunda Giovanni'nin oynamasını bekliyorum,

forvetsiz oynayalım

Şerefsiz medya haberi Fos Santos diye vermiş..İyi bir küfür edicem vatan gazetesine 6 ay ceza alacağım...

Fos Santos Madrid�e yedek

19175_290969112144_160881032144_336.jpg

Aralarında 6 yaş fark var. "Genç yıldızları bulup getiremiyoruz. Hep işi bitmiş, futbolunun son demlerini yaşayan yıldızları getiriyoruz" diyen medya maymunları neden susuyor?

Alıştım artık medyanın yaptıklarına.Antalya maçından sonra maraton'un site de 'Santos Fos Necati Ateş' diye başlık atmıştı.Kendileri en fos ve fiyasko medya ama bundan haberleri yok tabi.

Ne hakla böyle bir başlık atabiliyorlar! Allahın belası herifler!

dos+santos.jpg

Ronaldinho-12.jpg

Stili ayni Ronaldinho

Rijkaard istediğine göre bu çocuk da potansiyel var.Tek istediğim bir gol ya da asist yapıp kendine gelmesi.Onu yerden yere vuranlar da utanır umarım.

Rijkaard istediğine göre bu çocuk da potansiyel var.Tek istediğim bir gol ya da asist yapıp kendine gelmesi.Onu yerden yere vuranlar da utanır umarım.

Madrid maçı onun maçı olacak. İspanya'yı özlemiştir, İspanyollarda onu özlemiştir. Kendini hatırlatacaktır o maçta.

Biraz zamana ihtiyacı var.Ondan sonra gereken yerlere cevabını verecek.:mad::mad::mad:

Madrid maçı onun maçı olacak. İspanya'yı özlemiştir, İspanyollarda onu özlemiştir. Kendini hatırlatacaktır o maçta.

Haklı olabilirsin.Sonuçta bir Avrupa maçı,kendisini göstermek izteyecektir.Hem İspanya Ligi bize göre çok daha yumuşak bir lig,adamlar futbol oynamak istiyor.Umarım Madrid maçı Gio'nun çıkış maçı olur!

Arda oynamayacak zaten. Kadroya alinmamis. Giovani kesinlikle oynayacaktir. Umarim kendini gösterir ve hepimizi utandirir. Sonucta bilinen bir kalitesi var yasina göre. Kalite kaybolmaz ya..Yavas yavas alisacaktir. Son maclarda bile kendini gösterse bonservisi alinmali. Sonucta büyük paralara satma sansin var herzaman. Piyasasi var cünkü simdiden..

Geri
Üst Alt