#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Servet'in tekniği bile Barış'tan iyidir.Yine bol keseden birileri sallamış

Adamın isteksizliğine,ürkekliğine vb. şeylere laf edebiliriz bende çok yapıyorum bunu ancak yeteneklerine laf etmek küfretmekle bir bence.

Jonathan Dos Santos(Gio'nun kardeşi) Barcelona kadrosundaymış..:)

B_3819ba4cbd88541472c2d009bb9343b3.jpg

yav barıştan teknik açıdan daha kötü derken şu anki form durumu için yazdım. Keza fiziğini de geliştirebilir. Ama adamın 2 maçını izledim. Biri canlı stadyumda. Barışın şu anki tekniğine hakaret sayarım Gioyu kıyaslarsak:) İlerisi için iyi bir oyuncu olabilir. Hatta öyle bir patlama yapar ki ben dahil ona güvenmeyen herkesi utandırır. Ama şu kadarını söyleyeyim. aydın yılmazdan fazlası yok eksiği var. Ve yine tekrar ediyorum barış teknik konuda Gio dan üstün bugün. Sol açık mevkiinde elimde Gio ile barış olsa barışı seçerim o derece.

yav barıştan teknik açıdan daha kötü derken şu anki form durumu için yazdım. Keza fiziğini de geliştirebilir. Ama adamın 2 maçını izledim. Biri canlı stadyumda. Barışın şu anki tekniğine hakaret sayarım Gioyu kıyaslarsak:) İlerisi için iyi bir oyuncu olabilir. Hatta öyle bir patlama yapar ki ben dahil ona güvenmeyen herkesi utandırır. Ama şu kadarını söyleyeyim. aydın yılmazdan fazlası yok eksiği var. Ve yine tekrar ediyorum barış teknik konuda Gio dan üstün bugün. Sol açık mevkiinde elimde Gio ile barış olsa barışı seçerim o derece.

Bu nasıl bir yorumdur ya ? Şuan ki durumuna bakıyoruz Barış'tan tekniği daha kötü, form durumuna göre... Çok anlamsız gerçekten, inanılmaz...

1-Teknik futbolcuda değişmez, hele 20 yaşındaki Gio için hiç değişmez. Formsuz olduğu zamanda tekniği aynıdır, formda olduğu zamanda tekniği aynıdır. Bu ne demek ya Barış'tan düşük formda olduğu için tekniği kötü ?

2-Gio çoktandır oynamıyor ve genç bu adam bu yaşına kadar inanılmaz şeyler yaşamış bir futbolcu kendini 10000 kere kanıtlamış birisi. Özgüven eksikliği var, bir de ligimizden korkuyor biraz o kadar haberler, sakatlanmalar felan çekiniyor haliyle. Bunları atlatınca gösterecek kendini...

3-Genele alırsak dediklerin çok anlamsız ve millete komik, hatta çok komik gelebilir. Gio'nun tekniği Barış'tan kötü demek ne demektir ya inanılmaz birşey :D !

Antalya kampında pazartesi günü yapılan sabah ve akşam idmanlarında son derece iyi bir performans göstermiş, özellikle akşam idmanındaki çift kale maçta kendisine hayran bıraktırmıştır.

Kaynak:Kulüp içindendir.

Bu performansını umarım A.Madrid maçında ve diğer maçlarda da gösterir.

Demin TV'de bir adam izledim, adını bilmiyorum, aynen şöyle birşey söyledi ;

"Valla Giovani Dos Santos'u son idmanda izledim, yok böyle birşey, böyle bir kanat oyuncusu dünyada görmedim ben, dünyada yok yani... Yani nasıl güçlenmiş ve hareketlerine inanasım gelmedi sanarsınız Messi..."

ohmyr.gif

"Valla Giovani Dos Santos'u son idmanda izledim, yok böyle birşey, böyle bir kanat oyuncusu dünyada görmedim ben, dünyada yok yani... Yani nasıl güçlenmiş ve hareketlerine inanasım gelmedi sanarsınız Messi..."

ohmyr.gif

Şaka değil mi ? :) Doğru olabilirde alay etmiş de olabilir yoksa sen bizim ile alay ediyorsun :p

ohmyr.gif

hadiiii heycan yaptım şimdı . kesin bı kaynak olsa...

Şaka değil mi ? :) Doğru olabilirde alay etmiş de olabilir yoksa sen bizim ile alay ediyorsun :p

Yok şaka falan değil ya, TV8'de mi ne izledim... Neler dedi adam bende şaşırdım bi an, böyle birşey yok ben inanamıyorum yani, böyle bir oyuncu dünyada yok falan dedi adam...

Ankara kedisini Ankara'ya götürürsen kendine gelirmiş. Giovani'de Antalya'dan mı hoşlanıyor ki..

Hatta İspanya diyelim biz ona :)

Geri
Üst Alt