#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Aslında Rijkaard da bir bakıma haklı..Eğer istediği olur ve Gio gerçek bir yıldız gibi oynamaya başlarsa takımı gerçekten bir üst seviyeye taşıyacak bir oyuncu ve bu nedenle oynatmak için elinden geleni yapıyor Rijkaard..Bir zamanlar Baliç'i veya Pinto'yu kazanmaya çalışan Fatih Terim gibi.. O başarısız olmuştu ısrarında ama Gio da durum biraz daha farklı. Daha önce barcada kendini kanıtlamış bir oyuncu ne kadar eleştirsek de. Zaten baktı olmuyor Rijkaard da vazgeçer kendisinden. Umarım düzelir bir an önce...

Adının hakkını ver Giovanni. Geri vitese takmışsın topu al ileriye pas at, çalım at.

Taha kardeş hiç bir şekilde topla oynamadı. Adam en fazla ya yana ya geriye döndü. Şimdi böyle birisi hata yapabilir mi allah aşkına. Yani emin ol bu kadarını sen de yapardın.

Rakibe pres yapıyor ama sadece rakibin yanında duruyor. Ayağını rakibe hiç uzattı mı topu almak için. 89. dakikada Yani rakibi rahatsız etmiyor halı sahada gio bana pres yapsa valla rahatsız olmam. Zaten amacı top almak değil. Baskı yapmaya çalışmak.

dediğin gibi maç içinde belki en olumlu hareketi defans oyuncusunu ceza sahasında yanına çekerek keitaya alan bırakması. Peki ceza sahasına kaç kez girdi gio acaba bugün.Ondan beklenenler bu değil.

Taha kardeş hiç bir şekilde topla oynamadı. Adam en fazla ya yana ya geriye döndü. Şimdi böyle birisi hata yapabilir mi allah aşkına. Yani emin ol bu kadarını sen de yapardın.

Rakibe pres yapıyor ama sadece rakibin yanında duruyor. Ayağını rakibe hiç uzattı mı topu almak için. 89. dakikada Yani rakibi rahatsız etmiyor halı sahada gio bana pres yapsa valla rahatsız olmam. Zaten amacı top almak değil. Baskı yapmaya çalışmak.

dediğin gibi maç içinde belki en olumlu hareketi defans oyuncusunu ceza sahasında yanına çekerek keitaya alan bırakması. Peki ceza sahasına kaç kez girdi gio acaba bugün.Ondan beklenenler bu değil.

Ben zaten bunlar beklenenler demiyorum Ali kardes..

tamam hak veriyorum sana beklenileni yapamıyor geri pası suan cok yapıyor katılıyorum sana ama Sabretmek zorundayız senin tabirin biraz zoruma gitti benim BALON demen 2 haftalık bir oyuncudan direk bunlar beklenmez

Dİyeceksin Rjkaard gormuyormuda oynatıyor diye;

Eğer Caner günün de olsa ve hataları yapmassa tahminimce Gio 75 ten sonra oyuna gireckti ama oyunda kaldıgı sürece de yine de elinden gelini simdilik yaptı en azından koştu...

Balon tabiri biraz ağır oldu benim sana anlatmak istedigim buydu Ali Kardeş

Arkadaş da haksız değil hani çocuk resmen yokları oynuyor.Tabi töleransımız bu kadar değil,sabırlı olmamız lazım.Çünkü bu çocuk Barca'daki haline dönerse kazanan biz oluruz.Bir de şu var,oyuncuların etrafındaki adamlar da hayati önem taşıyor.Bir Baros'la falan görelim belki her şey bambaşka olur.Örnekleri belli bu dediğim durumun:

Deivid-Gökhan Gönül

Keita-Sabri

Baros-Lincoln

vs...

Tamam taha kardeşim anladım dediğini. Burda bu kadar şeyden sonra inşallah Giovani bana tükürdüğümü yalatır. Bu arada adama top filan çalmadı dedik ama ardanın 3 kişiyi çalımladıktan sonra gidip ondan topu çalması bence maçın hareketiydi

Tamam taha kardeşim anladım dediğini. Burda bu kadar şeyden sonra inşallah Giovani bana tükürdüğümü yalatır. Bu arada adama top filan çalmadı dedik ama ardanın 3 kişiyi çalımladıktan sonra gidip ondan topu çalması bence maçın hareketiydi

Çaldı çaldı son dakikilarda gormemiş olabilirsin....

Amam dedigin o pozisyon komediydi :D bunu Kayseri maçın da da Elanoya yaptı....

uyumu biraz vakit alıcak gibi bakalım hayırlısı bikaç maç izledim hala bi yorum yapamıyorum çünkü beklentim var hala. sonuçta potansiyelini hepimiz biliyoruz ama şöyle bir durum var gelmeden önce meksikadaki ropörtajında aslında en rahat ettiği yerin sağ kanat olduğunu söylemişti hatta forvette oynamaktan bahsedip sol açığı hiç dile getirmemişti ve son maçlarda sol açıkta görüyoruz arda nasıl yerini yadırgıyorsa belki santosta böyledir dileğim en yakın zamanda form tutması...

Kotu degildi yeau, bir iki pozisyonda top tasidi, oyunun genelinde topun ilerde bizde kalmasi icin ugrasti, defansa da yardim etti, gayretliydi yani.

Bal yapmayan arı gibi. Çok koşuyor fakat boşa koşuyor. Ayrıca zıpzıp zıplamasına gıcık oluyorum. Judo kursuna falan mı gidiyor acaba. Merak ettim doğrusu. Zıplamasının bir sebebi olmalı. Allahtan kiralık geldi. Böyle giderse sene sonu gider. Ama böyle gitmesin istiyorum tabiki.

Dün bir amca vardı Gio topu kaptı ve rakip kaleye gitmeye başladı,kalktı ayağa ''Oğlumsun lan artık sen seni seviyorum'' dedi :D Gebertti bizi biraz sahip çıkmamız gerekir,amcadan etkilenmedim desem yalan olur :D Oğlu yanında oturuyordu bozuldu bu duruma :D

Bu adamı kazanalım derken Caner'e yazık etmeyelim de gerisi önemli değil..:)

tek eksigi özgüven her aldigi topu geri veriyor

acilen gole ihtiyaci var bir gol atsa daha cok dikine oynamaya baslar o zaman kimse durduramaz

top sürüşündü biraz sıkıntı var gibi

bacakları garip bi şekil alıyo topla koşarken

Geri
Üst Alt