#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Mehmet Güven'e 4 sene katlanmışız. Bu adama neden sabredilmesin. 20 yaşında kendine gelirse hem bize faydalı olur hemde iyi bir fiyata satarız her halükarda kar ederiz. Diğer maçlara göre daha fazla top sakladı, olumlu şeyler yaptı. Jo'ya dümdüz bıraksa o topu daha yavaş tabi. Jo direk giderdi kaleye.

Gio illa tutsun diye kastırmanın bir anlamı yok. Bonservisi 6m euro civarı az degil yani. Sol acık pozisyonunda aman aman bir ihtiyacımız soz konusu degil.

Gio, cok ekstra bir katkı veremeyecekse, -Arda gibi, Lincoln'un 2.senesinin ilk yarısı gibi- takımda kalmasının anlamı yok zaten. Yabancı kontenjanını daha elzem mevkilerde kullanmak gerekir.

Elano'yu beklerim cunku mevkisi ve işlevi takım için onemli, ama Gio'nun oynadıgı sol acık için aynı sey soz konusu degil.

Bekleyelim diyen arkadaslar, 6m euroya alıp kaça satmayı planlıyorsunuz? 10-15m euroya satmamız için, deli gibi oynaması lazım. Yukarıda dedigim gibi. Şimdi ise vasat bile degil, kotu. Ongorum zamanla daha iyi olacagı ama bu ancak kotuden vasata geciş olur ve orda kalır gibime geliyor.

Gio'da kızdıgım nokta aslında oyuncuya degil, orta saha ve forvet yokken, Gio'yu almamıza hala kızıyorum. Sene sonu hesabını Rijkaard verir artık.

durun bi sene sonu gelsin o zaman gönderirsiniz. şimdiden kalsın yada gitsin demek mantıklı değil, misal ligin son 5 haftası coşarsa ne olucak, halen daha gereksiz diyenler olucak mı?

sene sonunu bekleyip değerlendirmek en hayırlısı

Az kaldı az... O her maçtan önce 'Bir hata yapsada itin g...ne soksak' diyen arkadaşlara sipariş ettiği kapak geliyormuş.

Arda yerine santrfor oynayabilecekse, Sarp-Barış ya da Topal yerine oynayabilecekse hemen alınsın, 2 sene beklensin, pişsin diye :)

Bahanede hazır hermaç Hazır değil . Jo´da hazır değil ama adam kalıtesini gösteriyor , ışık var . Bu adamdan bi cacık olmaz

Elano'ya sallayanlar nasıl yediler laflarını, sen ve senin gibi Gio'ya sallayanlar da yiyecekler laflarını.

Elano'ya sallayanlar nasıl yediler laflarını, sen ve senin gibi Gio'ya sallayanlar da yiyecekler laflarını.

Zamanında Elano'ya az sallamamıştım ama şimdi en sevdigim oyuncu oldu Galatasaray'da Dos Santos'a gelince gelecekte iyi işler yapabilecegini düşünüyorum uyum sorununu atlattıgı zaman inş =)

Gio illa tutsun diye kastırmanın bir anlamı yok. Bonservisi 6m euro civarı az degil yani. Sol acık pozisyonunda aman aman bir ihtiyacımız soz konusu degil.

- Gio sol değil sağ açık oyuncusudur. Keita var orada falan diyorsundur herhalde ? Eğer ki bir yerlere varmak istiyorsak mutlaka bir kadro derinliğinin olması lazım. Giovani bu iş için uygun adam mı ? Biçilmiş kaftan.

Gio, cok ekstra bir katkı veremeyecekse, -Arda gibi, Lincoln'un 2.senesinin ilk yarısı gibi- takımda kalmasının anlamı yok zaten. Yabancı kontenjanını daha elzem mevkilerde kullanmak gerekir.

- 20 yaşında ve çok değil 2 sezon önce adı 'Messi' ile birlikte anılan bir oyuncudan bahsediyoruz. Neyin mevkisi ?

Bekleyelim diyen arkadaslar, 6m euroya alıp kaça satmayı planlıyorsunuz? 10-15m euroya satmamız için, deli gibi oynaması lazım. Yukarıda dedigim gibi. Şimdi ise vasat bile degil, kotu. Ongorum zamanla daha iyi olacagı ama bu ancak kotuden vasata geciş olur ve orda kalır gibime geliyor..

- Mesela 30 ?

Gio'da kızdıgım nokta aslında oyuncuya degil, orta saha ve forvet yokken, Gio'yu almamıza hala kızıyorum. Sene sonu hesabını Rijkaard verir artık

Para üstü bile bırakır ;)

Fayda yerine zarar verdi bize.Besiktas maçinda

Santos çok çok büyük bir yetenek ve bunu kendini eleştirenlere ispatlaması yakındır, bekleyin diyorum. :)

Birkaç maça iyi oynucaktır.

Bir macta oyle bir patlayacak ki aboof diyecegiz gibime gelior.

Yine kötüydü. Varlığıyla yokluğu birdi. Ne pas yeteneğini görebildik , ne şut , ne dribbling , ne bi alıp götürme.. Hiç bişey yok. Uyum diyoruz , sabır diyoruz. Eyvallah ama Emre Çolak'ın Caner Erkin'in hakkı ye-ni-yor ! Yani yok ortada bişey yok. Emre'ye de şans ver , Gio'ya da. Fakat Emre neden şans bulamıyor da Giovani şans buluyor ne özelliği vardır ?

İkincisi Harry Kewell olsa Giovani'ye bu kadar şans gelecek miydi ? Sabır , uyum diyebilecekmiydik ? Bariz ve açık şekilde Hayır. Kimse Kewell'ın yerine oynar diyeceğini düşünmüyorum. Diyen yalan söyler.

Kısa süre oyunda kaldı. Jo'ya o topu atabilse belki maçın kader adamı olma sıfatına erişecekti. Golden önceki hareketi de faul değildi. Beklemek ve görmek lazım.

elanonun yaptığı sıcramayı etıyı yapmasını umutla beklıyorum ve ınanıyorum...

Yine kötüydü. Varlığıyla yokluğu birdi. Ne pas yeteneğini görebildik , ne şut , ne dribbling , ne bi alıp götürme.. Hiç bişey yok. Uyum diyoruz , sabır diyoruz. Eyvallah ama Emre Çolak'ın Caner Erkin'in hakkı ye-ni-yor ! Yani yok ortada bişey yok. Emre'ye de şans ver , Gio'ya da. Fakat Emre neden şans bulamıyor da Giovani şans buluyor ne özelliği vardır ?

İkincisi Harry Kewell olsa Giovani'ye bu kadar şans gelecek miydi ? Sabır , uyum diyebilecekmiydik ? Bariz ve açık şekilde Hayır. Kimse Kewell'ın yerine oynar diyeceğini düşünmüyorum. Diyen yalan söyler.

İyide bu adam sol açık oyuncusu değil ki ne Kewell'ı ? Adam akıllı bir kere sağ açık oynadığını görmeden yargılamak doğru değil. Bu adamın Emre'den, Caner'den artısı sistemi biliyor oluşu. Ayrıca Gio, Caner'den kat be kat iyi oyuncu. Emre ile aynı mevki oyuncuları değiller zaten.

Giovani henüz 20 yaşında ve özgüven sorunu yaşıyor. Yeni bir ülke, yeni bir kariyer ve yeni arkadaşlar. Oynadıkça açılacak, oynayacak ve oynatacaktır.

İyide bu adam sol açık oyuncusu değil ki ne Kewell'ı ? Adam akıllı bir kere sağ açık oynadığını görmeden yargılamak doğru değil. Bu adamın Emre'den, Caner'den artısı sistemi biliyor oluşu. Ayrıca Gio, Caner'den kat be kat iyi oyuncu. Emre ile aynı mevki oyuncuları değiller zaten.

Giovani henüz 20 yaşında ve özgüven sorunu yaşıyor. Yeni bir ülke, yeni bir kariyer ve yeni arkadaşlar. Oynadıkça açılacak, oynayacak ve oynatacaktır.

Abi ne sistemi ? Gözünü seveyim sistemi bilmiş hali bu mu ? Elano da uyum sorunu yaşadı ama bu kadar yok olmadı. Evet sağ açıkta oynamayı seviyormuş ama sağ açıkta Keita var. Kesemez onu. Kesebiliyorsa kessin tabi. Sol açıkta böyle oynayacaksa oynamasın yani..

Yeteneği var olabilir ama gösteremiyor olmuyorsa yani diğer oyunculara hakarettir bu. En azından bir maç kes Emre'yi , Ayhan'ı falan oynat bu kadar etkisize bu kadar sabredilmez. Ben kabul edemiyorum.

Bu çocuk geldiğinden beri aynı şeyi söylüyorum. Bu riski almaya değer miydi? Bize ne zaman bire artı sağlayacak zaten kiralık geldi. Bugün o pası Jo ya atabilse altın değerinde bir 3 puanla geri dönebilirdik.

Emre Çolak'tan bir fazlası yok ama Barca altyapısından diye bekliyoruz bakalım. Takımı yakmasında başka beklentim yok artık. Kanatta takılsın alsın geri versin açılsın accık dünya kupasında iş yapsın bari. Biz pek umrunda değiliz galiba kendisinin...

Geri
Üst Alt