#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

iyide bu adam sol açık oyuncusu değil ki ne kewell'ı ? Adam akıllı bir kere sağ açık oynadığını görmeden yargılamak doğru değil. Bu adamın emre'den, caner'den artısı sistemi biliyor oluşu. Ayrıca gio, caner'den kat be kat iyi oyuncu. Emre ile aynı mevki oyuncuları değiller zaten.

Giovani henüz 20 yaşında ve özgüven sorunu yaşıyor. Yeni bir ülke, yeni bir kariyer ve yeni arkadaşlar. Oynadıkça açılacak, oynayacak ve oynatacaktır.

iyi güzel hoş söylüyorsun da şimdi adam denenecek zaman mı

oynadığı bütün maçlarda resmen on kişi kalıyoruz ayrıca emre sol açıkta oynuyor bu gireceğine emre girmeliii

Abi ne sistemi ? Gözünü seveyim sistemi bilmiş hali bu mu ? Elano da uyum sorunu yaşadı ama bu kadar yok olmadı. Evet sağ açıkta oynamayı seviyormuş ama sağ açıkta Keita var. Kesemez onu. Kesebiliyorsa kessin tabi. Sol açıkta böyle oynayacaksa oynamasın yani..

Yeteneği var olabilir ama gösteremiyor olmuyorsa yani diğer oyunculara hakarettir bu. En azından bir maç kes Emre'yi , Ayhan'ı falan oynat bu kadar etkisize bu kadar sabredilmez. Ben kabul edemiyorum.

Öss gibi düşün ; biliyorsun fakat yapamıyorsun. Giovani'nin yaşadığıda tam olarak bu. Rijkaard'ın ısrarla üstünde durmasının nedeni de bu zaten. Kendini bulması için maç temposunun içinde olması lazım. Unutmayalım ki bu adamın Elano'dan farkı iki sezonda 10 maça çıkmış olması...

Bu adamın Barcelona sonrası yokları oynadığını ve pek bir işe yaramadığını hepimiz biliyoruz.

Ama ışık var.

Ama şöyle birşey de var.Barcelona zamanında da topu ortasahadan alıp sağdan soldan "yardırmazdı" Dos Santos.Akıllı kıvrak yapısı ile çabuk sıyrılır ve ara paslara iyi hareketlenirdi.

Çok kısa bir süre önce geldi bu adam,hazırlık maçı bile yapmadan sahaya sürüldü.Antremanlar falan yalan,bir adamın ne iş yaptığını sahada oynadığı topla anlarsın.Dos Santos bu aşamada daha o yüzden bu adam bir işe yaramıyor demek saçma.Tabiki de yaramıyor,çünkü takımı tanımıyor daha.Sezon başı gelseydi eminim çok faydalı olurdu.Ben yine de bonservisinin sezon sonu alınması taraftarıyım.

ne kotu taraftarsiniz: tobi 3yil sakat kral gibi yasadi hep destek gordu ama gio 2yilda sadece 10milli mac oynamis oda mexico ile dunya kupasi elemeleri biraz sabir gosterelim belki tottenham bize satacak? bakti lar ki bu oyuncuda is yok ve bize 6m € ya sezon sonu satacaklar ve iste ozaman gio bizim isimi gorecek iste ozaman patlayacak çunku kamp yaptigi zaman ekstra idmanlar yapip kendini guçlendirecek

ne kotu taraftarsiniz: tobi 3yil sakat kral gibi yasadi hep destek gordu ama gio 2yilda sadece 10milli mac oynamis oda mexico ile dunya kupasi elemeleri biraz sabir gosterelim belki tottenham bize satacak? bakti lar ki bu oyuncuda is yok ve bize 6m € ya sezon sonu satacaklar ve iste ozaman gio bizim isimi gorecek iste ozaman patlayacak çunku kamp yaptigi zaman ekstra idmanlar yapip kendini guçlendirecek

Yok ya..

Olur herşey çok güzel , çok iyi oynuyor mu diyeceğiz? Emre Çolak varken Caner varken ben şu aşamada Giovani'yi görmek istemiyorum. Bişey yaptığını görebilsem , tamam diyeceğim. Linderoth'a da gitsin diyordum aç bak eski mesajlara.

Kötü taraftarmışız. Siz müthiş taraftarsınız. Pembe gözlükleri çıkarın.

Bu çocuk geldiğinden beri aynı şeyi söylüyorum. Bu riski almaya değer miydi? Bize ne zaman bire artı sağlayacak zaten kiralık geldi. Bugün o pası Jo ya atabilse altın değerinde bir 3 puanla geri dönebilirdik.

Emre Çolak'tan bir fazlası yok ama Barca altyapısından diye bekliyoruz bakalım. Takımı yakmasında başka beklentim yok artık. Kanatta takılsın alsın geri versin açılsın accık dünya kupasında iş yapsın bari. Biz pek umrunda değiliz galiba kendisinin...

iyi güzel hoş söylüyorsun da şimdi adam denenecek zaman mı

oynadığı bütün maçlarda resmen on kişi kalıyoruz ayrıca emre sol açıkta oynuyor bu gireceğine emre girmeliii

Giovani bir risk değildir. Tam aksine doğru zamanda yapılmış bir transfer hamlesidir. Önümüzde Dünya Kupası gibi bir pazar var ve ilk dikkat çekecek oyunculardan biriside Giovani. Böylesine geçmişi düzgün bir oyuncuyu almak riskten çok bir transfer başarısıdır.

Ayrıca Giovani'nin Emre'den çok ama çok fazlası ve geleceği var. Ne kadar aktif olursa o kadar iyi.

Yok ya..

Olur herşey çok güzel , çok iyi oynuyor mu diyeceğiz? Emre Çolak varken Caner varken ben şu aşamada Giovani'yi görmek istemiyorum. Bişey yaptığını görebilsem , tamam diyeceğim. Linderoth'a da gitsin diyordum aç bak eski mesajlara.

evet kotu oynuyor gio bende kabul ediyorum ama bu bizim için bir avantaj olabilir yeni sezon için?

Bu çocuk geldiğinden beri aynı şeyi söylüyorum. Bu riski almaya değer miydi? Bize ne zaman bire artı sağlayacak zaten kiralık geldi. Bugün o pası Jo ya atabilse altın değerinde bir 3 puanla geri dönebilirdik.

Emre Çolak'tan bir fazlası yok ama Barca altyapısından diye bekliyoruz bakalım. Takımı yakmasında başka beklentim yok artık. Kanatta takılsın alsın geri versin açılsın accık dünya kupasında iş yapsın bari. Biz pek umrunda değiliz galiba kendisinin...

Sen de, burada aslan Gio diye yorum yapardın.

Yok ya..

Bu adam, solda Caner'den, sağda Keita'dan, forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu. 2 sezondur maça çıkmamış bi adamdan bahediyoruz. formunu bulduğu gün, onu önerene de, getirene de, oynatana da, kendisine de minnettar olacaksınız; ama bugünlerde sabırsızca yaptığınız yorumlarınızdan pişman olup yanılmışım da dermisiniz acaba.

Bu adam, solda Caner'den, sağda Keita'dan, forvet arkasında Arda'dan daha iyi bi oyuncu. 2 sezondur maça çıkmamış bi adamdan bahediyoruz. formunu bulduğu gün, onu önerene de, getirene de, oynatana da, kendisine de minnettar olacaksınız; ama bugünlerde sabırsızca yaptığınız yorumlarınızdan pişman olup yanılmışım da dermisiniz acaba.

Kesinlikle.

Adamın form tutması için maç oynaması gerekiyor.Antremanlarda form tutmak falan yalan,sonuçta sahada herkesden farklı adamlara karşı mücadele ediyorsun.

Bügünkü tepkiler Jo'ya o pası atamadı diye.Eminim alsaydık maçı,o pas bu kadar konuşulmazdı.Daha Dos Santos'un Galatasaray'da oynadığı maç sayısı 2 elin parmaklarını geçmedi.O yüzden o pası atamadı diye gemileri yakmak yersiz.Bugün o pası atamadı diye gemileri yakarsan yarın atacağı paslara engel olursun.

Tello ile olan pozisyonunda esas tellonun ona faulü var.. Dikkatlice bakarsanız; tello sağ ayağıyla dos santosun ayağına basıyor..

evet kotu oynuyor gio bende kabul ediyorum ama bu bizim için bir avantaj olabilir yeni sezon için?

Ne yararı olacak ?

Demem. Yeteneklerine bişey söylemiyorum bakın. Üstüne basa basa söylüyorum. Yeteneklidir. Bende Barcelona'da izledim sizler kadar. Fakat beni Barca'daki oyunu alakadar etmiyor. Şuan takıma koyup yarar sağlamıyorsa ve arkasında çok çok genç , gelecek vaadeden Emre Çolak varsa ben Emre oynasın istiyorum , isteğim açık ve net.

Bu gidişle 2 ay daha oynar ve gider. Ne kadar gelecek vaad ederse etsin eğer patlamayı bir an önce yapamazsa almamızın bir manası olmaz, ikinci bir Aydın vakasına gerek yok.

Demem. Yeteneklerine bişey söylemiyorum bakın. Üstüne basa basa söylüyorum. Yeteneklidir. Bende Barcelona'da izledim sizler kadar. Fakat beni Barca'daki oyunu alakadar etmiyor. Şuan takıma koyup yarar sağlamıyorsa ve arkasında çok çok genç , gelecek vaadeden Emre Çolak varsa ben Emre oynasın istiyorum , isteğim açık ve net.

Florya'da antremanları Frank Rijkaard izliyor ve ekibinin fikirleri doğrultusunda bir onbir sürüyor sahaya. Frank Rijkaard, Emre'yi oynatmıyorsa bu Emre'nin sorunudur.

Ne yararı olacak ?

Messi gelse ona da dersin o zaman :) Bence Gio'yu tartışmayı bırakalım. Herkes kendince haklı şuan için bekleyip görmekten başka yapabileceğimiz bi şey de yok. Sadece bu oyuncu hakkında, bu kadar karamsar olmayın diyip çekileyim..

Biraz daha sabır... :) Biz nelere sabır göstermedik ki...:)

sağ açık oyuncusu diyonuz barçadayken nerde oynuyodu messiyle oynadıysa kim sağda oynadı

Bu adam sol ayaklı ama ters ayak daha iyiyim diyor onun dışında sol kanat, sağ kanat, forvet arkası her türlü oynar.

Valla sabrediyorum sabrediyorum ama üzülerek söylüyorum ki bu futbolcunun adı Gio Dos Santos olmasaydı A2'de bile oynayamazdı. :(

Geri
Üst Alt