Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yararı olacak ?
Demem. Yeteneklerine bişey söylemiyorum bakın. Üstüne basa basa söylüyorum. Yeteneklidir. Bende Barcelona'da izledim sizler kadar. Fakat beni Barca'daki oyunu alakadar etmiyor. Şuan takıma koyup yarar sağlamıyorsa ve arkasında çok çok genç , gelecek vaadeden Emre Çolak varsa ben Emre oynasın istiyorum , isteğim açık ve net.
Kaleye koyma her yerde oynar , çok kullanışlı bir futbolcu. Her takıma lazım![]()
Florya'da antremanları Frank Rijkaard izliyor ve ekibinin fikirleri doğrultusunda bir onbir sürüyor sahaya. Frank Rijkaard, Emre'yi oynatmıyorsa bu Emre'nin sorunudur.
Messi gelse ona da dersin o zamanBence Gio'yu tartışmayı bırakalım. Herkes kendince haklı şuan için bekleyip görmekten başka yapabileceğimiz bi şey de yok. Sadece bu oyuncu hakkında, bu kadar karamsar olmayın diyip çekileyim..
sağ açık oyuncusu diyonuz barçadayken nerde oynuyodu messiyle oynadıysa kim sağda oynadı
Emre Çolak mı Giovani Dos Santos mu?
Florya'da Rijkaard duruyor. Kapatalım forumu gidelim o zaman hiçbişeyi eleştirmeye gerek yok.
Emre Çolak mı Giovani Dos Santos mu?
Lan biri kanat öbürü orta olum,manyakmısın rezil etme kendini![]()
Florya'da Rijkaard duruyor. Kapatalım forumu gidelim o zaman hiçbişeyi eleştirmeye gerek yok.
Lan biri kanat öbürü orta olum,manyakmısın rezil etme kendini![]()
Pozisyon açısından sormuyorum. Bir değişiklik hakkınız var son hakkınız bu . Rakip Beşiktaş durum 1-0 öndesiniz. Emre Çolak'ı mı alırsın Gio'yu mu ?
Pozisyon açısından sormuyorum. Bir değişiklik hakkınız var son hakkınız bu . Rakip Beşiktaş durum 1-0 öndesiniz. Emre Çolak'ı mı alırsın Gio'yu mu ?
Arda sakatlanmış ve yerine bir oyuncu alınacak ? Emre mi ? Gio mu ?
Emre.
Önce kanatta denersin. Denenmiştir , olmadıysa ortaya çekersin Barış'ı sağ açığa alırsın. Sağ açıkta kötü oynamasına rağmen bir iki orta yapıyor en azından Barış.Keita'yı da sola çekersin. Ha bugün oyuna girmesi yine ben tamamen yanlış demiyorum , karar doğrudur da ama hiç bişey yapmıyor yahu. Caner çıkmasa Emre Çolak alınırdı belki de. Gio'yu da alması çok yanlış değil tekrar söylüyorum.
Fakat Giovani şu performansıyla ne Caner'i kesebilir , ne Emre'yi.