#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Elano'ya söyleyecek lafı kalmayanlar Gio'ya sallıyolar. Bakalım burdan sonra hangi oyuncumuza saracaksınız.

Gio'ya güveniyorum ve yanıltmayacaktır.

Tarzı Ronaldinho ama halen birşey göremedik.Kasımpaşa maçında şans bulabilir.

Kendi söylüyor ''Güvenimi kaybettim'' bunu kazanmak zorunda ve iş Rijkaard ve ekibine düşüyor.

sezon bitiyor, bir an önce güvenini kazansa iyi olacak, şimdi biz almayıp, başka takımda patlama yaparsa, gelde yanma :D

dün akşam guiza olayı yaşanadı ve bir çok insan buna üzüldü bende üzüldüm guiza için.

daum guiza yı taraftarın önüne attı. taraftar baskısı oyuncuyu çok kötü etkiledi.

bu olay bize örnek olmalı

nasıl mı?

gio yu getiren reejkard ve bunu barselona dan tanıyor ve getirdiği için gio ya güveniyor olmalı. zaman zaman gio ya şans verse de maç eksiği olduğu için gio verimli olamıyor ve takımda kabullenmiş değil.

biz taraftar olarak gio ya sahip çıkmayıp karşısında olursak sonu guiza dan daha kötü olur. çok genç ve psikolojisi o kadar da sağlam olmayabilir.

eğer takımın emanet edildiği reejkart a güveniyorsak gio ya da güvenelim.

bir maç asist yapsa yada gol atsa açılmaya başlar

şanssızlığı çok sıkıntılı bir dönemde, takıma alışamadan, idman eksiğini gideremeden kendini direk 11 de bulması oldu. kewell ve baros olmayınca üstüne Jo sakatlanınca, haliyle bu adamdan direk olarak skora katkı bekleniyor.

yorumcular ve bir çok taraftar Gio transferini kurtarıcı olarak gördü ama Gio daha çok yatırım amaçlı bir transfer.

Kurtarıcı olarak ---> Jo

Jo sakatlanmasaydı, emin olun Gio ya bu kadar yük binmezdi. Jo sakatlığıyla, Arda forvete geçti, Gio ya da sol açık göründü. Gio, Keita nın rotasyonuna girerek takıma katılsaydı, tahminimce daha hayırlı olurdu.

Bazi Oyuncular vardir, onlari denemek zorundasin, cünkü seni kendisi ucurur... ayni Messi olayi...

Aslinda Gio cok cok iyi bir yoldaydi, sonra Rjkaard gitti Barcelona dan, ve Gio da ozaman sattildi, ve Ingiltere de harcandi, hele Amerika kita Futbolcu lar icin ingiltere cok zordur, orda genc yasinla bütün kendi güvenini kaybetti...

Yavas Yavas olur bu isler, ama adam daha dogrusu bu cocuk bi baslarsa, Ribery denn beter olur, inan. Daha cok korkak, görüyorsunuz, hemen topu geri veriyor, hele bana göre Kasimpasada cosar, cünkü oynadigi maclar hepsi kritik, Gol lazigm filan.

Bi maca ciksak, rahat oynayacimiz ve garanti yenecegimiz olsun, Gio azcik dener ve kendine güvenmeye baslar, o yüzden Kasimpasa macini bekleyin !

Kasımpaşa maçında kendini kanıtlayacağını düşünüyorum. Birde ben Rijkaard'ın yerinde olsam paf veya as takımla hazırlık maçlarına çıkarırdım Dos Santos'u sadece antrenmanla olmuyor.

Gerekli ceza verildi kendisine 1 hafta dinlenecek. Uyarmaktan bıktım adam Santosu kötülemekten bıkmadı.

Can Erbeşler: Sabah antremanından sonra çekimler için toparlandık. Antreman bitmişti. Arkamı dönüp baktığımda Giovani Dos Santos tek başına çalışıyordu.

yap artik birseyler o ruhu bu macta hisset !

Bu adam gelecek diye santraforsuzluktan avrupadan elendik. Hani nerde peki dos santos. Alışma evresinde... canını seviyim senin.

Ama daha bekleyeceğiz yaa oldu mu... daha 1 ay oldu takıma geleli. daha açılacak oynayacak kendine gelecek.Meksika milli takımı ile harikalar yaratacak...

2 senedir top oynamayan adama bel bağladık avrupadan olduk. Belki Nonda olsaydı da elenecektik ama bugün her ileri atılan topta bir kafa topu bile alınamayınca ah bee demeyecektik.

dos santosa 1 ay bekleyelim diyenler gözünüz aydın santos hala takımda ama takım avrupada yok... artık annemizin liginde döktürürüz...

Tabii ki hayal kırıklığı. 90+3'de oyuna girdi, nasıl bir şey yapamadı?

He suçlu yine Santos dimi? Komiksiniz yahu.

Caner oynayacağına Gio oynasaydı keşke.En azından basit oynamasını biliyor.

Geri
Üst Alt