#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Naptın sen kanka :D

Delirdin mi olm :D

inanilmaz süratli hem toplu hem topsuz! beni messi'yi hatirlatti bugün, cok sanssizdi bugün 1 tane gol atsaydi kendisi icin daha iyi olurdu

yardırdı aslanım

Konuşsanıza lan oksijen tüketicileri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yalniz bu cocuk Keita'dan da sert vuruyor, birde isabetli olsa:)

Abi zaten bir oyuncuyu direk yargılayan adamdan futbol bilgisi beklemeyeceksin,Neill geldi bundan bir halt olmaz dediler,şimdi takımın sigortası diyorlar,Jo geldi yok disiplinsiz dediler gördük ki forvetle bir başkaymış herşey özlemişim Arda'yı çizgide görmeyi,onun için Gio'ya yapılanlar hiçbirşey ama bence bugün gol atamasa bile çok önemli bir kredi kazandı zaten ona güvenimiz sonsuz,en vasat hali bile bir asist yapar bu çocuğun çünkü Allah vergisi muhteşem bir yeteneği var,tek eksiği güç ve güvendi,bugün fazlasıyla sağladı şampiyonluk yolunda önemli bir katkısı olacaktır.

2. yarıda hatırlayın hafif sağ kanattan sol ayağıyla yerden bir vuruş yaptı.Hepimiz uzak direğe bekliyorduk,kaleci de dahil.Ancak Gio olağanüstü zekasıyla çok iyi vuruş yaptı.Kaleci Murat'ı da tebrik etmek gerekir.

Gio toparlanmaya başladı daha bu bişey değil yakında görün siz bu çocuğu! Eleştirenler utanacaklar!

Ne oldu kötü diyenler diyenler ? Adam olmaz diyenler ??

Seviyorum futbolcularımızı.... :o Hep aynısı oluyor ilk önce Elano simdide Gio...

Adam Ronaldinho ile oynamış siz neler diyordunuz.

Heyy kötü diyenler ne oldu Renginiz soldu diyip bağırmak istiyorum!

Futbolculara bu kadar atıp tutmak kolay işte!!! helal olsun Gİovani !!!

Sabır gösterdiğimize,yavaş yavaş değmeye başladı :) bundan çok daha iyi olacaktır,Tebrikler.

Aslında şu bir cacık yok diyenleri şurada araştırıp bulacak biri varmı ? Az işim olmasa onları rezil ederdimde neyse. Varsa öyle güzellik yapabilece şu konuda Gioya sallıyanları biri çıkarırsa çok sevinirim .

Gio sana diğer maçlardan sonra bir halt dediğim için binlerce özür diliyorum.

Böyle devam et aslanım. :bid: :bid: :bid:

Süperdin Gio.Kaleyi de iyi yokladı bugün bir de gol atmasını isterdim.Her zaman böyle devam et aslan.

Aydın > Gio diyenler vardı.Hay yarabbim yaa.:)

İnanın abartmıyorum, Giovani top tekniği ile Ronaldinho'yu, dribling halindeki çalımları ile de Messi'yi anımsattı bana.

Arkadasin biri yazmis sabir gösterdik degmis diye, biz (yani siz iyi gün taraftarlari) sabir göstermedik Rijkaard sabir gösterdi.

Hic kusura bakmayin arkadaslar gercekleri söylemek gerek biraz bekleyemedik cocuga fos santos dediniz alin size fos santos.

aferin çocuklar !!

Şampiyon olmak çooK önemli !!

en büyük rakibin bocaladığı zamanda bu 3 puan çok önemli..burdan hiçbişey vermeyiz !!

Geri
Üst Alt