Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferin çocuklar !!
Şampiyon olmak çooK önemli !!
en büyük rakibin bocaladığı zamanda bu 3 puan çok önemli..burdan hiçbişey vermeyiz !!
Aslında şu bir cacık yok diyenleri şurada araştırıp bulacak biri varmı ? Az işim olmasa onları rezil ederdimde neyse. Varsa öyle güzellik yapabilece şu konuda Gioya sallıyanları biri çıkarırsa çok sevinirim .
Aslında şu bir cacık yok diyenleri şurada araştırıp bulacak biri varmı ? Az işim olmasa onları rezil ederdimde neyse. Varsa öyle güzellik yapabilece şu konuda Gioya sallıyanları biri çıkarırsa çok sevinirim .
Yalnız bu çocuk kanatta oynamasın ortadan çok daha etkili olur bence.
Can Erbeşler: Sabah antremanından sonra çekimler için toparlandık. Antreman bitmişti. Arkamı dönüp baktığımda Giovani Dos Santos tek başına çalışıyordu.
Bi daha kötü oynayan hiçbi futbolcuyu eleştirmicez tamam
senden öğrenicektik çünkü... hey allahım yaa
valla sen ne kendin uğraş ne başkasını uğraştır. Bi tanesi benim. Ama daha önce de yazdım gene de yazıyorum yeter ki oynasın "özür dilerim dos santos" başlıkları açarım formama ismini yazdırırım. Bu akşam da oynadı Allah yukarda. Hakkını vermeyen adam değil.Galatasarayımın topçusu güzel oynasın bütün laflarımı da yemeğe hazırım.
bütün forum yazarlarının görüşlerine de saygılıyım.ama ADAM GİBİ ADAMLARA karşı. Sokakta görsem suratına bakmayacağım bana tek laf edemeyecek adamlar bana düşüncelerimden ötürü klavye delikanlılığı yapıp sallayamaz.eleştirnizi de lafınızı da DELİKANLI gibi söyleyin yeter.
Yunus Can bu son söylediklerim geneldi sen üstüne alınma.
Aydın yılmaz,m.güven gibi isimlere 2-3 sene sabreden bu taraftar giovani gibi bir isimi 3-4 maçta halı saha topçusu ilan etti! Yazık gerçekten yazık! giovani sezon sonuna kadar böyle oynasa bile bonservisini mutlaka almalıyız kendisini toparlayınca burada onu eleştirenler övgü dolu sözler sarfedecekler!