#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Ayrıca ''Gio'yu sezon sonuna kadar oynatak onu satın alacak takıma iyiliktir sadece'' diyen arkadaş kimdi hatırlamıyorum ama umarım görmüşlerdir bugün potansiyelini.

Elano Blumer'den sonra bu taraftara futbolda zamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatlayan, pıytırık boyuyla bugün taraftara resital sunan Meksikalı yıldızdır.

Bir de ben şunu anlamıyorum yahu, çocuğu yerden yere vuranlar bugün iyi oynadığında "aslanım benim, şuyum benim, buyum benim" gibi laflara bürünüyor. Çok hisli adamlarız vesselam.

Daha birşey değil bu, Rijkaard bugün büyüklüğünü bir kez daha kanıtladı Gio'yu çıkarken alkışlatarak.

Nasıl yardırdı ama, ahahaha.

Alkışlatmak için oyundan alınan isimler,

Keita - Gio

Büyüksün Frank.

Aslında şu bir cacık yok diyenleri şurada araştırıp bulacak biri varmı ? Az işim olmasa onları rezil ederdimde neyse. Varsa öyle güzellik yapabilece şu konuda Gioya sallıyanları biri çıkarırsa çok sevinirim .

valla sen ne kendin uğraş ne başkasını uğraştır. Bi tanesi benim. Ama daha önce de yazdım gene de yazıyorum yeter ki oynasın "özür dilerim dos santos" başlıkları açarım formama ismini yazdırırım. Bu akşam da oynadı Allah yukarda. Hakkını vermeyen adam değil.Galatasarayımın topçusu güzel oynasın bütün laflarımı da yemeğe hazırım.

bütün forum yazarlarının görüşlerine de saygılıyım.ama ADAM GİBİ ADAMLARA karşı. Sokakta görsem suratına bakmayacağım bana tek laf edemeyecek adamlar bana düşüncelerimden ötürü klavye delikanlılığı yapıp sallayamaz.eleştirnizi de lafınızı da DELİKANLI gibi söyleyin yeter.

Yunus Can bu son söylediklerim geneldi sen üstüne alınma.

Bu akşam oynadı, yarın oynamadı olayı değil bunlar. Sabır+zaman=başarı. Futbolda çalışan daima kazanır.

bkz.

Can Erbeşler: Sabah antremanından sonra çekimler için toparlandık. Antreman bitmişti. Arkamı dönüp baktığımda Giovani Dos Santos tek başına çalışıyordu.

Yunus Can'ın değinmek istediği konu hiçbir oyuncuyu kötü performansından dolayı küçümsememeniz. Özür dilemek kolaydır ama öncesinde de aynı olgunluğu göstermek zordur.

al sana fenerli medyam :

keita aşırı disiplinsiz işe yarama aldıgına pişman olursun

elano neden satıldı işe yaramaz galatasaraya kazık atıldı

kewell muzmin sakat ömru bitti

baros eski baros olamaz ingilterede bir gol bile atamadı

jo disiplinsiz istikrarsız

neil yaşı geçmiş galatasarayda agır kalır bu saaaten sonra

franco zayıf iyi degil

vee dos santos galatasarayın fostransferi barcelonadan sonra bitti gitti

alsana medyam al hepsine ne dedin hepsi ne oldu gitti fenerin yabancılarına laf at

Rakibin orta sahasının çöküşünden sonra taktik icadı fuleli oyuncu olarak Gio'yu oraya çekmiş olabilir Rijkaard mantıklıydı çok iyi top taşıyor,kısa kısa ve seri adımlarla top sürüyor çok önemli bir meziyet,şutları harika izleyemedik şöyle bir gol ama olsun gelecek haftayı iple çekiyorum.

Ne yaptın sen hacı ya.

Aslında şu bir cacık yok diyenleri şurada araştırıp bulacak biri varmı ? Az işim olmasa onları rezil ederdimde neyse. Varsa öyle güzellik yapabilece şu konuda Gioya sallıyanları biri çıkarırsa çok sevinirim .

biri benim !!! ve dediklerimi bana YALATTIĞI için Küçük ronaldinho'yu AYAKTA ALKIŞLIYORUM :005::005::005:

Aslanım benim Kasımpaşa maçının yıldızıydın...

Güvenlerimizi boşa çıkarmadın....

:ka05::ka05::007::007:

Bi daha kötü oynayan hiçbi futbolcuyu eleştirmicez tamam:mad:

senden öğrenicektik çünkü... hey allahım yaa

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursan, böyle kapak olursun. Sana eleştirme diyen mi oldu? Bi oyuncuyu eleştirirsin de mevcut performansı nedeniyle eleştirirsin, ha yok sen adamı tanımadan etmeden, boş adam dersen böyle kapak olursun. Niye uzatıyosun ki? Hata etmişim de geç.

Laf etmesini sallamasını bilen tebrik etmesinide bilecek.

valla sen ne kendin uğraş ne başkasını uğraştır. Bi tanesi benim. Ama daha önce de yazdım gene de yazıyorum yeter ki oynasın "özür dilerim dos santos" başlıkları açarım formama ismini yazdırırım. Bu akşam da oynadı Allah yukarda. Hakkını vermeyen adam değil.Galatasarayımın topçusu güzel oynasın bütün laflarımı da yemeğe hazırım.

bütün forum yazarlarının görüşlerine de saygılıyım.ama ADAM GİBİ ADAMLARA karşı. Sokakta görsem suratına bakmayacağım bana tek laf edemeyecek adamlar bana düşüncelerimden ötürü klavye delikanlılığı yapıp sallayamaz.eleştirnizi de lafınızı da DELİKANLI gibi söyleyin yeter.

Yunus Can bu son söylediklerim geneldi sen üstüne alınma.

Sayın Emre ;

Benim anlatmak istediğim konu , oyuncuyu daha iki üç maçta yerle bir etmeniz.Bir futbolcu hiç birzaman 3-4 haftada süper şeyler yapamaz.Maçı seyrettin mi bilmiyorum spiker birşeye değindi "kondisyon başka , maç kondisyonu başka" bu adamın maç kondisyonu yoktu yavaş yavaş sağlıyacaktı ama sabırsız davranıyoruz .

Lafım geneldir senin yorumlarını şu ana kadar görmedim.

Aydın yılmaz,m.güven gibi isimlere 2-3 sene sabreden bu taraftar giovani gibi bir isimi 3-4 maçta halı saha topçusu ilan etti! Yazık gerçekten yazık! giovani sezon sonuna kadar böyle oynasa bile bonservisini mutlaka almalıyız kendisini toparlayınca burada onu eleştirenler övgü dolu sözler sarfedecekler!

8 gün önce yazmışım;)

Geri
Üst Alt