#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Birileri diyordu bir maçta çok fena patlıyacak diye :) Harbidende patladı adam ya :p

o 2000 kişiye o zaman çok gülüyodum görmemişin transferi olmuş misaliydi gerçektende haklı çıktım.

şimdi haklı çıktın mı? Adam korktuğum gibi oynadı ilk defa. Umarım tek maçlıktır ama ben iddia ediyorum bu adam ligin en yetenekli adamı barcada gördüğüm gio öyleydi. Niye yenetekli diyecek olursanız adam ortadan dribbling yapıyor ve bunu hızlı yapıyor. Eğer GS almassa kesinlikle almalıyız

Angutlar cildiriyor :asd:

O performansı görünce özrümü yinelemek istiyorum ve artık Gio'nun yanında olduğumu bütün forumun anlamasını istiyorum. :)

Gio sana diğer maçlardan sonra bir halt dediğim için binlerce özür diliyorum.

Böyle devam et aslanım. :bid: :bid: :bid:

Rıııdddvaaaaaaaaaaaaan !?

Seeergeeeeeeeeeeeeen !?

Noldu la ? Naptı bu adam ? Boşuna demedik dimi bu adam Jr Ronaldinho diye !?

Hep dedim, Kasimpasada pat-li-ya-cak !

Niye ? hep forvetsiz oynuyorduk, ve Jo da yeni gelmisti, en zor isimiz Gol dü. Isler rahatliyinca, gödük olayi, adam ortaligi bugün mahvetti.

Insallah aliriz onu, ve bundan sonra da Arda yi ingiltere yollama zamani Geldi :)

Jn ronaldinho'nun bonservis opsiyonu bizde dimi ??

Süper oynadı tek kelimeyle. Dikine hızlı dribblingler, vücut çalımları, şutları hepsi mükemmel. Bu formda giderse yazın Jo'la beraber takıma katarız. Cl'de boy gösterir.

Maçı samıyenden ızledım tek kelime ediyorum; Büyüksün Gio Büyüksün :tiphat:

Bugun Giovani'yi izlerken inanılmaz zevk aldım ..

Göze hoş gelen bir oyun oynadı bu akşam , topu dürtüşü, ilk dokunuşu..

"First touch" okadar önemlidirki baktığınızda, sert atılan bir topa "çüüş şutmu çekiyorsun adamın üzerine " denir; evet tam o nerden geldiği belli olmayan pasa normal bir ilk dokunuş yaptıgınızda topla dokunduktan sonraki aranızdaki mesafenin 5-7 metre olması içten bile değildir'ki buda topu tutamayan adama kızılacak bir durum değildir. Öyle olmasa bile en azından oyun temposunu açısını ve ilk andaki gibi avantajınızı kaybetmiş hale gelirsiniz.

Ama bu akşamki Giovani'gibi bir yeteneğiniz varsa " first touch" olayını mümkün oldugunun en iyisi şeklinde kullanırsanız top maksimum iki karış önünüzde olur.

Top sürüşü ise, ilk dokunuşun devamı niteliğinde topu "dürterek" mümkün oldugunca ayaklarına yakın tutmaktır amaç. Kısa mesafede birden çok adım atmanız bu topu dürtme fiilini mümkün oldugunca iyi yapmanızı sağlıyacaktır.

Dos Santos Kendine Geldi

28_02_2010_dos_santos_koray.jpg

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Meksikalı oyuncu Giovani Dos Santos, Kasımpaşa maçında çok başarılı bir futbol oynadı.

Transferinin ardından bir türlü istenen seviyeye gelemediği yönünde eleştirilere hedef olan genç oyuncu, sarı-kırmızılı formayla en etkili futbolunu Kasımpaşa maçında sahaya yansıttı.

Maç boyunca çok çalışkan bir isim olarak dikkat çeken Giovani, girdiği gol pozisyonlarını değerlendirememesine karşın, Galatasaray'ın en etkili isimlerinden biri olarak gözüktü.

Kaynak: AA

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

anlık basın, anlık taraftar !!

işte türk halkı bu :)

Çok iyi pres yaptı.

Defansa normalden fazla yardım etti.

Kademelere girdi.

Savunmadan topu aldı hücuma taşıdı.

Asistlik paslar attı.

Koştu.

Mücadele etti.

Pozisyonlara soktu.

Herşey güzel sıra istikrarda.

fiziği bile yıldız olucak dedirtiyor.. tam çalım makinası.. o ne sürattir öyle giooo

Giovani oynayınca 11 kişi oynuyorduk değil mi ? :rolleyes:

Beklenen oyununu bu akşam çok iyi bir şekilde saha yansıttı.

Biraz daha şut çalışırsa daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

İnşallah önümüzdeki maçlarda da bu performansını devam ettirebilir.

Haftalardır Gio'ya giydirenlere kapak maçı oldu.

Nice kapaklara inşallah.

Aynı performansı gelecek haftalarda da görmek istiyoruz, bu hafta gayet iyiydi...

Messi gibi maşallah, bir alıyor topu anında rakip kale önünde bitiyor, rakip oyuncular o ne la derken adam pasını veriyor. Pire gibi ye la bu oğlan..

Geri
Üst Alt