Tufan Aydın
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2009
- 2.460
- 0
- 1.306
Cevap: Dos Santos Kendine Geldi
Kapaklarına devam Gio. Durmak yok yola devam.
Kapaklarına devam Gio. Durmak yok yola devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep dedim, Kasimpasada pat-li-ya-cak !
Devre arası transferinde o bölgeye transferi gereksiz görüyordum, ama ne yalan söyleyim, mevzu Gio olunca bi de üstüne sıkı bi Barca fanı olup da Gio'nun yaptıklarını yapabileceklerini bilince insan hayır diyemiyor. Gelene kadar keşke sezon sonu alınsa demişimdir ama, artık geldiğine göre bize fazla bi laf düşmez. Tek kelimeyle müthiş bi oyuncu, formunu bulmaya başladığını düşünüyorum, bence BJK, Madrid, Kasımpaşa, veya Eskişehir maçlarından birinde patlama yapacaktır ve o zaman, herkes, özellikle de şu anda eleştirenler, bu adamı önerene de, getirene de, oynatana da helal olsun diyecek.
Şu haliyle bile, topu sürerkenki sürati, ve topun ayağına yapışması beni mutlu ediyor. Evet gerçekten iki sene öncesine kadar imrenerek izlediğim adam şu an benim takımımda...
Seneye Arda'nın Avrupa'ya gideceğini düşünürsek, sol ve sağ açıkları Gio ve Keita; forveti Milan Baroş olan bi hücum hattı ile göbekte, Elano, Topal, ve yaz döneminde transfer edilecek hem Topal'ın defansif yükünü, hem Elano'nun yükünü hafifletecek bi ortasaha oyuncusuyla, Sabri, Neill, Emre Güngör(Ali Turan) ve Hakan Balta'dan(Caner) oluşan takımın neler yapabileceğini hayal edin.
hic gostermesin daha iyi!buna fudbolcu deyene ,sasarim!
Galatasaraya hic yakismadin gio!:42::42:
Bana biraz fos gibi geldi.Ama daha erken biraz daha bekleyelim Şubat sonunda belli eder kendini.
Ama şunu söylemeden geçemiyeceğim pek de bir ışık yok gibi duruyor.
Bu çocuğun arkasına Sabri'nin sol veriyosununu verin. Hücuma destek veren, yerine çıkan ve yerinde kademeye giren adam. Sorun bu bence. Gereken desteği alamıyor. Biraz daha basite kaçıyor. Ama ümit var, olacak. İstekli çünkü. Savunmaya da yardım eder kendisi. Fazla gitmeyin üstüne. Katkısı olacaktır, yerinde ve zamanında.
Turkcell Süper ligde oynayamaz.Çok cılız.Yedimi iki tekme top mop oynayamaz.