#30 Giovani dos Santos

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Yine de tek maçlık değerlendirmemek gerek diye düşünüyorum.

Genel olarak tüm oyuncularımız bir santrafor olmasının rahatlığını yaşadılar.Kasımpaşa rakibin üstüne çok adam ile gidebilen bir ekip,zaman zaman çok geniş alanlar yakaladık ve bu Gio'nun çok işine yaradı.

Sonuç olarak bu çocukta ışık var,sezon sonu mutlak suretle alınması gerekiyor.Jo'yu da alabilirsek gerçekten iyi iş yapmış oluruz.

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

----------------Elano-------------Arda----------------

-Keita------------------------------------------Gio-----

---------------------Jo----------------------------------

-----------------------------Baros---------------------

5 tane yeriz, 10 tane atarız :D

Biraz sabir dedik sonu selamet olacagi cok acikdi. Yavas yavas istedigimiz düzeye gelecek insallah Gio.

Tebrikler kendisine cok güzel oynadi bugün. ;)

Diğer maçlarda eleştirdiğim kadar bu maçta da hakkını vermek istiyorum. Tek eksiği kendisiin de dediği gibi güzel futbolunu golle süsleyememek oldu.

İlk maçlardaki oyunuyla nasıl takımı 10 kişi bıraktıysa bu maçtakiyle de takım için itici güç oldu. İstikrar da sağlarsa bu performansla Gio kalır bu takımda.

Futboluna resmen Asik oldum bugün.

Bu cocuk Dünya Kupasinda büyük bir patlama yapacak. :D

Bugün süperdi.Sahanın her yerinde vardı.kendisini eleştirenlere cevabını vermiştir umarım.Hep böyle Gio:)

Sabrin sonu selamet

Maci 90 dk izledim muhteşem dripling ve süratiyle büyüledi

böyle devam Gio

İnşallah istikrarlı bir şekilde devam eder en büyük dileğimiz bu.

Devre arası transferinde o bölgeye transferi gereksiz görüyordum, ama ne yalan söyleyim, mevzu Gio olunca bi de üstüne sıkı bi Barca fanı olup da Gio'nun yaptıklarını yapabileceklerini bilince insan hayır diyemiyor. Gelene kadar keşke sezon sonu alınsa demişimdir ama, artık geldiğine göre bize fazla bi laf düşmez. Tek kelimeyle müthiş bi oyuncu, formunu bulmaya başladığını düşünüyorum, bence BJK, Madrid, Kasımpaşa, veya Eskişehir maçlarından birinde patlama yapacaktır ve o zaman, herkes, özellikle de şu anda eleştirenler, bu adamı önerene de, getirene de, oynatana da helal olsun diyecek.

Şu haliyle bile, topu sürerkenki sürati, ve topun ayağına yapışması beni mutlu ediyor. Evet gerçekten iki sene öncesine kadar imrenerek izlediğim adam şu an benim takımımda...

Seneye Arda'nın Avrupa'ya gideceğini düşünürsek, sol ve sağ açıkları Gio ve Keita; forveti Milan Baroş olan bi hücum hattı ile göbekte, Elano, Topal, ve yaz döneminde transfer edilecek hem Topal'ın defansif yükünü, hem Elano'nun yükünü hafifletecek bi ortasaha oyuncusuyla, Sabri, Neill, Emre Güngör(Ali Turan) ve Hakan Balta'dan(Caner) oluşan takımın neler yapabileceğini hayal edin.

İlk öngörüm gerçek oldu. Darısı son paragraftaki tahminlerimin tutmasına :) Amin deyin :D

Adam ilk defa 90 dakika oynadı,müthişti.Bazı oyuncular sonradan girdikten sonra başarılı olamaz.Demek ki bu adam böyle bir oyuncu.Böyle oynarsa 3.5 Milyon Euro helal olsun Opsiyonuna.

millet 10 kişi oynıycaz dedi maçtan önce ama maçta 12 kişi oynadık

Dünya kupasından önce 3.5 milyon pound verip opsiyon'u kullanırız, Dünya kupasından sonra da 35 milyon pounda satar, borçları kapatırız :asd:

Bu çocuğun arkasına Sabri'nin sol veriyosununu verin. Hücuma destek veren, yerine çıkan ve yerinde kademeye giren adam. Sorun bu bence. Gereken desteği alamıyor. Biraz daha basite kaçıyor. Ama ümit var, olacak. İstekli çünkü. Savunmaya da yardım eder kendisi. Fazla gitmeyin üstüne. Katkısı olacaktır, yerinde ve zamanında.

:2_thumbs_up_-_anima Bravo...

Böyle tek tek fişlemeye gerek yok bence.

ne satması :omg: zevkini çıkarmamız lazım bu yeteneğin. tt arenada bizi nirvanaya çıkarması lazım :D:D

Geri
Üst Alt