#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Servet ne zaman sıkışsa gözü ya Neill'i yada Caner'i arıyor. Burdaki ince detay Rijkaard'ın kafasındaki takım için çok önemli.

Ben Caneri begendim, bide iki mac hata yapdi diye, üstüne saldirmam, daha genc, ve savasmasi benim icin cok önemli, hele o an onu gördüm ya penaltiyi vermeyince, nasil cildirtigini...

Sampiyon olalim, ve hemen Devler Ligine, zaten ordaki para cok daha fazla

topu almasiyla karsi kalede gözükmesi 1-2 saniye sürüyor :D

Servet ne zaman sıkışsa gözü ya Neill'i yada Caner'i arıyor. Burdaki ince detay Rijkaard'ın kafasındaki takım için çok önemli.

Neill gibi bir adamımız daha olsa..

Hiç düşünmem sağlam bir Emre Güngörüm varsa, Neill i Mehmet Topal'ın yerine çeker sonrada gözüm kapalı önlerine Elano ve Ardayı koyarım.

Gio'ya o kadar kızıyorum ama oynadığı zamanlarda da bi tane golü araya sıkıştırıvermesini bekliyorum. Başka türlü düzelmeyecek çünkü o adam. Ya bi tane süper asist bırakması ya da gol atması lazım yoksa aynı tas aynı hamam gidecek gibi gözüküyor.

Bu hafta Jo'nun önüne yuvarlayabileydi kendisi için çok güzel olacaktı ama darısı oynarsa Atletico maçına inşallah...

O kadar kızdım salladım ama Atletico maçını pas geçti bütün asistleri hareketleri biriktirip bu Kasımpaşa'ya patladı sağolsun. Bana da cevabı sahada verdi. Böyle futbolcuya helal olsundan başka bişiy denmez. Adam topla cezayı kesti laflarımızı yedirdi. Hakkını vermek helal olsun demek lazım...:2_thumbs_up_-_anima

Bu tempo gider inşallah... fener maçında da böyle oynarsa kırmızı forma alıp arkasına ÖZÜR DİLERİM DOS SANTOS yazdırıcam:p

Cevap: Dos Santos Kendine Geldi

Bugün kendini kanıtladı bence. İleri de bu oyuncudan çok büyük karlar edeceğiz.

Ben Caneri begendim, bide iki mac hata yapdi diye, üstüne saldirmam, daha genc, ve savasmasi benim icin cok önemli, hele o an onu gördüm ya penaltiyi vermeyince, nasil cildirtigini...

Sampiyon olalim, ve hemen Devler Ligine, zaten ordaki para cok daha fazla

Penaltıyı vermeyince çıldırmasa yanındaki bomboş adama verse şut çekeceğine..

Neill gibi bir adamımız daha olsa..

Hiç düşünmem sağlam bir Emre Güngörüm varsa, Neill i Mehmet Topal'ın yerine çeker sonrada gözüm kapalı önlerine Elano ve Ardayı koyarım.

Yani bence de, bir Neil imiz daha olsa, Emre Güngör ve Neil bide Neil gibi güzel bir DMC koyarim, gersi öne karsi

M. Topal ve Sarp, iki kislik isi bazi oyuncular tek basina yapiyorlar, suat bazen aklima geliyor, zaten Elano da cok kosuyor öne ve arkaya, yani güzel bir DMC olmali.

Keske Lindertoth hic saktanlanmasaydi, inanin cok güzel bir futbolcuydu, ama futbol bu en kötü sakatlik gecirdi, bidaha oynamasi zaten cok sansdi.

Bu arada yinede tsk Lindertoth a

Giovani bir risk değildir. Tam aksine doğru zamanda yapılmış bir transfer hamlesidir. Önümüzde Dünya Kupası gibi bir pazar var ve ilk dikkat çekecek oyunculardan biriside Giovani. Böylesine geçmişi düzgün bir oyuncuyu almak riskten çok bir transfer başarısıdır.

Ayrıca Giovani'nin Emre'den çok ama çok fazlası ve geleceği var. Ne kadar aktif olursa o kadar iyi.

Öss gibi düşün ; biliyorsun fakat yapamıyorsun. Giovani'nin yaşadığıda tam olarak bu. Rijkaard'ın ısrarla üstünde durmasının nedeni de bu zaten. Kendini bulması için maç temposunun içinde olması lazım. Unutmayalım ki bu adamın Elano'dan farkı iki sezonda 10 maça çıkmış olması...

Az kaldı az... O her maçtan önce 'Bir hata yapsada itin g...ne soksak' diyen arkadaşlara sipariş ettiği kapak geliyormuş.

Giovani henüz 20 yaşındadır ve Barça altyapısından çıkmıştır. Amiyane tabirle sistemi yalayıp yutmuş birisi. Bunların üstüne piyasası durgunken 'Dünya Kupası' gibi bir pazar öncesi kadroya katmak akıl karı bir iştir.

Başka bir konudada belirtmiştim : Galatasaray şu anda sadece altyapıdan genç oyuncu çıkarmakla kalmayıp, genç yetenekli oyuncuları alıp geliştirme aşamasındadır. Porto'nun yıllardır yaptığı gibi. Jo transferi bu işin ilk ayağıydı. Şimdi sırada dos Santos var.

Artık yavaş yavaş Frank Rijkaard kendi takımını oluşturuyor..

Aynen devam Gio...

Bir oyuncu üstüne koya koya ilerler anlarım da bu çocuk çok kötü,çok kötü derken bir anda muhteşem oynadı.Baya tezahürat ettik kendisine ama sonuna kadar haketti.Hiç korkmadı,her pozisyonda olmaya çalıştı,umarım böyle devam eder.Çünkü kendisini izlemek zevk verdi bana.

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

futboldan anlayan bir renkdaş daha

Teşekkürler dostum.

Gio'ya güvenmeye devam edelim, o bize karşılığını verecektir.

Zaten bu transfer Kewell ve Arda'nın gitme ihtimaline karşı yapıldı hatta gitmeleri kuvvetli ihtimal sene sonu. Zaten Kewell sene sonu gitmeseydi sözleşmesi dondurulabilirdi ama gidiyor sanırım sene sonu bu yüzden Nonda gönderildi ve gelecek düşünülerek Dos Santos alındı. Performansına göre bonservisi alınacak. Caner'in de alınır diye ümit ediyorum. Seneye Serdar'da gelecek. Böylece sol kanadımız Serdar/Caner/Giovani arasında paylaşılacak :) .

Rakip çok açık oynadı bunuda düşünelim,böyle yetenekler açık alanda coşar bakalım sıkı markaj ve dar alanda ne kadar etkili.Ama güzel oldu hep söylüyordu Gio ''Güvenimi kaybettim'' umarım bu gece kazanmışsındır.

İnşallah istikrarlı bir şekilde devam eder

Cevap: #30 Giovani Dos Santos Ramirez

Teşekkürler dostum.

Gio'ya güvenmeye devam edelim, o bize karşılığını verecektir.

Zaten bu transfer Kewell ve Arda'nın gitme ihtimaline karşı yapıldı hatta gitmeleri kuvvetli ihtimal sene sonu. Zaten Kewell sene sonu gitmeseydi sözleşmesi dondurulabilirdi ama gidiyor sanırım sene sonu bu yüzden Nonda gönderildi ve gelecek düşünülerek Dos Santos alındı. Performansına göre bonservisi alınacak. Caner'in de alınır diye ümit ediyorum. Seneye Serdar'da gelecek. Böylece sol kanadımız Serdar/Caner/Giovani arasında paylaşılacak :) .

Baba adamı beğenirsin beğenmezsin, iyi ve kötü diyebilirsin ama bir adam 2 senedir doğru düzgün top oynamamışken, daha 1 kere ilk 11 de çıkmışken adama topçu değil vs dersen, el insaf derim.

Gio bence Arda'dan da Keita'dan da daha etkili bir hücum oyuncusu olacaktır, çünkü Keita kadar hızlı, Arda kadar teknik, Türkiyede efsane olmak istiyorsan, dümdüz penetre edeceksin,ileri oynayacaksın, futbolcuların yanından uçarak geçeceksin, biraz da tekniksen kimse seni tutamaz.

Bu topic coşar bugün,ama Gio hocam öyle bir oynadın ki artık beklentileri fena yükselttin ama senin için ısınma turları biliyorum,bugün bir gol at diye çok yalvardım Allah'a ama olmadı nasip değilmiş,haftaya memleketimde bir gol bekliyorum.

Bu topic coşar bugün,ama Gio hocam öyle bir oynadın ki artık beklentileri fena yükselttin ama senin için ısınma turları biliyorum,bugün bir gol at diye çok yalvardım Allah'a ama olmadı nasip değilmiş,haftaya memleketimde bir gol bekliyorum.

penaltıyı ona attırsınlar çok istedim =(

ihtiyacı vardı çocuğun buna, morali yerine gelsin diye, ama Keitaya attırdığı golden sonra herkesin ona sarılması moralini arttırmıştır.

Maçta gol atmasını o kadar istemişim ki.. 1-1 olduğunda deli gibi "Allahım atalım bir gol başka bişe istemiyorum" dediğim halde maçın sonucu 4-1 di ve ben yeterince sevinemiyordum.. Sebepse şimdi aklıma geldi; son dakikada jo karşı karşıya kaldı; tık diye topu sağına bıraksa dos santos bu harika gecesini golle süsleyecekti :(

Adam topu alınca çıldııryordu sanki bugün dikine dikine sürüyordu topu , çok istekli oynadı vuruşları genelde plase , sert vuruşlarını da görmek istiyoruz takım adına çok sevindirici bir performans sergiledi..

Topu ayagina alip süratlendiginde gercekten tek bir isim geldi aklima. Messi.

Tabi yine ohaa diyen olacaktir ama gercekten bugünkü futbolu bana Messi´yi andirdi...

Geri
Üst Alt