#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio takım içinde ki en hızlı oyuncu bence, buna keita da dahil.

Topla (sürüş bakımından) hızlı ve dönüşleri çok iyi diyebiliriz. Ama Keita 'nın fuleleri hiç kimse de yok.

meksikalıların dünya kupasında en çok güvendikleri, avrupa nın en iyi alt yapısı olan barcelona alt yapısında yetişmiş ve futboldan bir yılı aşkın süre uzak kalmış bu genç arkadaşımız için biraz sabır gereklidir. yazmıştım bir başka yerde

+ rijkaart özel olarak getirdi kendisini

bir kaç maç sahada zıpladı durdu ( dikkat edin dururken zıplar falan)

tabi bizim futbol ulemaları durur mu

baktılar elano oynuyo kalitesini gösteriyo rotayı çevirdiler gio ya

uyum denen şeyin ne kadar önemli olduğunu gösterdi öğretti bunlara elano

ama bu adamlar kavrayamadı ya görmek istemediler yada çok sığlar

uzun zaman futbol oynamayan genç birini hemen koydular keseye

eğer gs yi eleştirmek istiyorsanız ( ki sözüm hangi futbol yazarlarına tahmin edersiniz) delikanlı olun ben eleştimek için eleştiriyorum deyin hepimiz taktir edelim

ama böyle sığ şekilde eleştiri yapmasınlar

gio kıpırdadı bunu da sakin karşılamak gerekir. dahası gelecek gibi

en güzel taraftarın sahip çıkması

rijkaart zaten gerekeni yapıyor

mexika milli takimina gitmis gerci mac saat sabahin 5indeymis izliyemiyecegiz :D

Kendini göstereceğini biliyordum nitekimde dün istediğimiz Dos Santos sahadaydı.

Kasımpaşalı Ergün maçtan sonra Ligtv'ye ''Rakip takımda bizi en çok zorlayan oyuncu Gio idi'' dedi.Dikine oynadığı için çok zorladı bizi dedi.

hele sükür yeteneklerini gösterdi

Bence halen uyum sürecini aşmış değil dün sadece kalitesini gösterdi bide bunun takıma alışmış hali var

Gayet güzel oynadı maçın en iyisiydi bence ama önemli olan bunu devap ettirip ettiremeyeceği..Yinede öyle abartlan gibi dünya yıldızı olabilecek biri değil.

Gayet güzel oynadı maçın en iyisiydi bence ama önemli olan bunu devap ettirip ettiremeyeceği..Yinede öyle abartlan gibi dünya yıldızı olabilecek biri değil.

Sen 18 yaşında forumda yazarken o senin yaşındayken Barcelona'da forma giyiyordu. Sen GsStore'dan forma alıp giyerken; o Galatasaray'da forma giyiyor. Olsun varsın dünya yıldızı olmasın.

Sen 18 yaşında forumda yazarken o senin yaşındayken Barcelona'da forma giyiyordu. Sen GsStore'dan forma alıp giyerken; o Galatasaray'da forma giyiyor. Olsun varsın dünya yıldızı olmasın.

Gioyu senden daha iyi tanıdığıma emin olabilirsin.. :)

İstikrarsız bir oyuncu bence..Tabi bizde yinede bir istikrar yakalayabilir..Ama öyle abartılacak (Dünya yıldızı tarzında) bir isim değil.

4 Senedir mümkün olduğunca Barcelonanın maçlarını takip ediyorum..

Kewell ve Baros artık zor 11'de oynarlar diye düşünüyorum bu sene.

Gioyu senden daha iyi tanıdığıma emin olabilirsin.. :)

İstikrarsız bir oyuncu bence..Tabi bizde yinede bir istikrar yakalayabilir..Ama öyle abartılacak (Dünya yıldızı tarzında) bir isim değil.

4 Senedir mümkün olduğunca Barcelonanın maçlarını takip ediyorum..

Bir iddiada bulunmadan önce iyi düşün bence. Sen Gio'yu NTV maçlarında izlerken ben Camp Nou'da izliyordum :)

Plus: sen 4 sene önce 14 yaşındayken; ben 4 sene önce senin yaşındaydım :)

Hele sükür Ve bildigimiz santos geri döndü şimdi sezon sonuna kadar güzel bi istikrar ve fener macında oglan etmeni bekliyoruz eger işler yolunda giderse sezon sonundan itibaren gercek Galatasaraylı olarak aramıza katılırsın:tiphat:

Kasımpaşa çok atak oynadığı için boşluklar verdi,Gio da bu boşluklarda klasını gösterdi.Yarın bir gün 10 kişi savunma yapan takıma karşı gio kötü oynarsa gaza gelip sallamayın adama yine.

Çok soğukkanlı konuştu maçtan sonra ve hala hazır olmadığını söylüyor :D

Aman Allah'ım dedim hazır olsa bir de ben her maç deliririm :D

Herif matkap gibi hacı yara yara gidiyor:D

Arda' nın yapamadığını yapıyor. Yani uzak yakın demeden etkili - sert - isabetli şutları var. Kaleyi gördün mü vuruyor :D Arda' da şutları geliştirsin güzel olacak :)

Geri
Üst Alt