#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Bir iddiada bulunmadan önce iyi düşün bence. Sen Gio'yu NTV maçlarında izlerken ben Camp Nou'da izliyordum :)

Plus: sen 4 sene önce 14 yaşındayken; ben 4 sene önce senin yaşındaydım :)

O zaman kim izlediğinden daha iyi anlamış ilerde görücez. :)

Kasımpaşa maçındaki oyunuyla eski günlerinden güzel ışıltılar almaya başladık ürkekliğini ve korkaklığını baya baya atmış gözüktü inşallah her maç üstüne koyarak devam eder nasılki hemen eleştirenler yanlış yapıyorsa hemende abartmamak lazım sezon sonu gelsin zaten bizim gibi teknik ekibimiz de gereken analizi yapacaktır.

Kasımpaşa çok atak oynadığı için boşluklar verdi,Gio da bu boşluklarda klasını gösterdi.Yarın bir gün 10 kişi savunma yapan takıma karşı gio kötü oynarsa gaza gelip sallamayın adama yine.

Messi bile geçen seneki chelsea maçlarında etkisiz kaldı. Ama Real Madrid kendi sahasında açık oynayınca yıldızlaştı. Gio ve Messi kapalı savunmaların ilacı değildir. Bizde kapalı savunmaya oynayan tek adam Ardadır biraz da kewell

Adam resmen topla daha hızlı koşuyor :)

Bu adam henüz 20 yaşında ve barselonada 18 yaşındayken sahaya sürülmüş..Bu çok önemli kriterdir.Sezon sonu bonservisi kesinlikle alınmalıdır.Yedek beklese bile sorun etmez..Bonservisi alındı başarılı olamadı diyelim veya bir şekilde sorun yaşadı ayrılmak istedi,hiç bir şekilde maddi olarak zarar etmezsin.En fazla aldığın fiyatın 1,2 milyon altına satarsın.Bir artısıda Meksikalı olması ve Galatasarayın Meksikada daha fazla izlenmesi..

Bir adamda yetenek varsa ve birde oyun zekası ,bilgisi yerindeyse korkmayacaksın...

rüzgarın oglu dos santos:))))şaka bi yana aynı şekil devam eder inşaallah oyunu top sürekli onun ayagına gelsin istedim valla.

Barça alt yapısında topla koşmayı nasıl ögretiyorlar çok merak ediyorum ?

Bu adamın topsuz koşusu toplu koşudan daha yavaş :D Messi'de öyle

Fizik kurallarına aykırı degil mi bu ? :D

Gerçekten beklemediğimiz kadar iyi idi.. Fakat ciddi pozisyon ve tercih hataları yaptığını da unutmamak lazım.. Umarım bu hatalar oyun zekasından değil de heyecandan kaynaklanıyordur... Aksi taktirde sistem oyuncusu olma yolunda sıkıntı çeker...

topu alıp dikine kaleye doğru 40 50 metre top sürdü hemde 5 6 defa... 3 tanesinde şut attı olmadı...

ama gerçekten çok heyecan vericiydi oynadığı oyun...

Gio futbolcudan anlayanlar ile anlamayanlar için iyi bir turnusol kağıdı oldu.

2u9mqkx.jpg

Gerçekten beklemediğimiz kadar iyi idi.. Fakat ciddi pozisyon ve tercih hataları yaptığını da unutmamak lazım.. Umarım bu hatalar oyun zekasından değil de heyecandan kaynaklanıyordur... Aksi taktirde sistem oyuncusu olma yolunda sıkıntı çeker...

Çok heyecanlanıyor.Özellikle 2.yarıda bir pozisyonda resmen bizim zorumuzla şut çekti.Ama bu çok normal.2 yıldır adam gibi top oynamadan böyle bir takımda forma giymek kolay değil.

maca bakamamistim... adam gercekten muhtesem hareketler yapmis vay be... hele drbilingleri muhtesem ötesiydi sanki messi mubarek..umarim bu performansini artik korur

<Ben maçı internetten izledim ama orda takıla takıla bile olsa gördüm

Adam gerçekten döktürdü. Türkiye liginde Messi gelse anca bu kadar oynardı zaten :o

Jo ve Gio yu alırsak büyük iş yaparız.Hem çok gençler hem çok yetenekli.

Tabi alamayız orası ayrı :o

Geri
Üst Alt