#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

K.Paşa maçındaki gibi her maç oynasın hiçbir maç yenilmeyiz (:

Bu arada ilk golü atan futbolcu ne kadar sıçramış öyle ya..

Yuhh

geçen gazetede okumuşdum bonservisi konusunda dünya kupasından önce karar verilmeli yoksa yazık olur elimizden kaçırırız.

Top Dos Santos'un ayağıda deymiyor bu videoda :D

Yav o değilde Meksikanın ne kadar ateşli seyircisi varmış hazırlık maçında adamlar sanki savaşa gider gibi boya sürmüşler suratlarına stad tıklım tıklım coşuyorlar...

İnönüde maçı izledim,bizim Türkiye-Honduras maçındaki taraftarlar bunların yanında çok kolpa kalıyor kimse kusura bakmasında...

Kasımpaşa maçında en hoşuma giden yanı topu alınca yardıra yardıra kaleye doğru koşması oldu. Oyunu acaip hızlandırıyor. Bekleyip etrafında iki tur dönüp, bir geçtiği adamı bir daha geçmeye çalışmıyor. Rakip savunmanın yerleşmesine fırsat tanımıyor. Modern futbolun en önemli artılarından biri bu işte. Hız çok önemli özellik bir takım için.

9 numaraları kim yaw.o ne biçim bi zıplama o ne kafa vuruşu.rahat 1.5 metre zıplamıştır:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

O gol atmak icin ziplamis hic degilse, sen Gio ya baksana, topsuz alanda zipliyor )))))))))

Bunu SIKCA yaptigini farkettim zate, Madride karsi da yapmisti böyle bir 2 hareket. Top baska bir dünya da oynanirken ziplayip duruyordu Gio )))))))))))))

Evet gio hakkında yorum yaptıgım için sayın admin beni 1 hafta uzaklaştırdı

Hala arkamdayım lafımın

bu adam gs de oynıcak kalibrede değil

Kasımpaşa 30-40 metre boş alan verdi adam koştu babam koştu

Fizik kapasitesi yüksek takımlara karşı bu adam ancak halay çeker sahada

Hala arkamdayım lafımın

Söylediklerinin arkasında olmana sevindim. Umarım "bu adam" dediğin oyuncumuz, kapalı takımlarda da yardırırsa; söylediklerinin arkasında olmaya devam edersin.

Söylediklerinin arkasında olmana sevindim. Umarım "bu adam" dediğin oyuncumuz, kapalı takımlarda da yardırırsa; söylediklerinin arkasında olmaya devam edersin.

Eğer kapanan bi takıma karşı kasımpaşa maçındakı performansının 1/3 ini göstersin 3 maç boyunca bütün laflarımı geri alırım. Bu adamın epl de tutunayamışının sebebi fizik gücü yüksek olmasıdır, ama ipswich e gitti kral oldu.

Kasımpaşa gibi açık alan bırakan takımlara karşı şov yapar o ayrı, o maçda aydında şov yapardı.

Önemli olan o hareketleri dar alanda yapması arda gibi

Kapananlara karşı koskoca TSK birşey yapamadı

Dos Santos ne yapsın.

Hala arkamdayım lafımın

Fikrinize saygılıyım ama anlamadığım nokta Gio kendini ispatlamış bir oyuncu bu yaşa kadar bir çok şey yaşamış bir oyuncu ve daha 15 senesi olan bir oyuncu çok genç henüz. 17-18 yaşında Barcelona'da A takımda forma giymiş ve güzel oyunlar çıkartmış birisi.

Bu tür yorumları yaparken nasıl emin oluyorsunuz anlamak mümkün değil.

Hatırladığım kadarıyla Elano'ya da karşı yorumların vardı ama Elano nasıl oynuyor gördük, umuyorum bu yorumunda da Giovani seni yanıltacaktır...

Ayrıca bu adamın EPL'de tutunamaması gibi birşey yok, çünkü forma şansı bulamadığını tüm dünya biliyor. Ve taraftar forumlarında da bir yerde okumuştum baya tepkililermiş bu duruma zaten. Adamı kiraya gönderdiler, kirada süper oynadı, ama gene oynatmadılar Totthenham'da. Bu yorumda anlamsız olmuş...

Hala arkamdayım lafımın

Demekki Gio'nun ilk 11 başladığı ilk maçtan sonra, senden bi özür beklemek hakkımız olacak. Bu adam Barca'da oynarken de açık rakiplere karşı oynuyodu zaten, hatta Barça'nın kendisi kapanıp kontraya çıkan takımdı :D

İnsanları kendine güldürme. :)

Ben kas kusmadım espiri yaptım.

Hemen cevap ver haksızsın ya, zeytinyağı misali.

Görürüm seni 2 hafta sonra Dos Santos göz ettiğinde.

Geri
Üst Alt