#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

90 a astı ama kaleci Casillas gibi kurtardı.

Harika oynadı 2. yarı.

ilk yarının başında da iyiydi.

Fenere gol atcak bu çocuk sanki, içime doğuyor.

attığı şuttan önce topu aldığı yere dikkat edin en az 60 70 metre topla depar atıp şut çekti... tek eksiği son vuruş...

74 metreyi

7 saniyede kosmus topla bide....

ayrica en cok kosanlarda

4üncü olmus bugün !

en cok kosan

baris

caner

mustafa

giovani

keita

ligtvde piero dan alinti

Bu çocuk top sürüyor adam geçiyor şut vuruyo . Tam aradığımız tarzda .

Sadece on 15 dakika gordum onu.Eger o dakikalarda oynadigi oyunu oyunun geneline yayabilirse bonservisi alinsin.

Hızlanıp kaleye yönelmesi Messiyi andırıyor bana..Umarım bi istikrar yakalar..

Böyle dikine oynayabilen bir futbolcuyu takımımızda görmek müthiş bir şey.

Futbolcu dediğin,odun gibi sağa sola dönüp ilerlemez.Futbolcu olacak çocuk,Gio gibi ortalığın anasını ağlatacak derecede dümdüz gider ağa.

Topla ilk bulustugu an basarili calimlar atti. Sonra gol pozisyona falan girdi, yani ilk hareketler basariliydi. Hemen anladim etkili olucagini. Bügün en iyi oyuncumuzdu Gio.

umarım alırız..cok iyi eger alırsak daha da kendine guveni gelir diye tahmin ediyorum

Topu aldığında ilk düşüncesi hemen kaleye doğru gitmek, takımda bunu düşünen ve uygulayabilen 3-4 oyuncudan biri, kesinlikle bonservisi alınmalı.

umarım alırız..cok iyi eger alırsak daha da kendine guveni gelir diye tahmin ediyorum

Seneye daha iyi olucagi kesin. Takim arkadaslarini taniyor olucak, süper ligi taniyor olucak, sezon öncesi takimla hazirlanmis bir Gio olcak. Ve senin de dedigin gibi kafasi rahat olan, kendine güvenen bir Gio olacak. 4 ay sonra nerde olucagini bilmiyen bir Gio olmayacak. Rahat rahat topunu oynama sansa sahip bir Gio olacak. Hele sampiyon olup, CL lige katilirsak ve yeni stadimiza da kavusursak, hersey cok daha güzel olucak. Hem Gio icin hem tüm Galatasaraylilar icin.

Bu adamın bonservisi alınmalı,başka birşey demiyorum.20 yaşındaki ,fiziksiz denilen,vasatı aşamamaz denilen adam Galatasaray'ı atağa kaldıran tek adam!

Böyle dikine oynayabilen bir futbolcuyu takımımızda görmek müthiş bir şey.

evet bunu milan dönemindeyken kaka müthiş yapardı gio onu andırıyo bana bazen,topu alınca direk dikine oynamaya çalışıyo

Son vuruşlarda beceriksiz. Bu eksikliğini gidermeli. Topa sert ve isabetli vuruyor ama hep kalecilerin üstüne gidiyor vurduğu toplar. Mesela Trabzon maçında 40-50 metre topu sürdükten sonra çok sert vurmayı tercih edeceğine, sol ayağının içiyle kalecinin soluna vurmayı akıl edebilseydi kalecinin o topu çıkarmazı mümkün değildi. Bir de biraz daha girmeli oyuna, kopuk kopuk oynuyor. Onun gibi topu alınca dikine gidebilen oyunculara ihtiyaç var. Yalnız mevcut performansını artırmalı.

Geri
Üst Alt