#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

7 milyon pound ne yapıyor haberiniz varmı yada totanham onu barcadan kaca aldı bunu biliyormusunuz???

6 milyon Euroya transfer oldu.Bunun önemi yok Giovaninin nekadar yetenekli bir oyuncu olduğu belli üstelik şuanda daha performansının yarısıyla bile oynamıyorken herkez hayran kaldı tam performansına ulaştığı zaman çok daha hayran bırakacaktır kendine genç yaşıda cabası.

Jo icin anlasılmıs herhangi bir fiyat yok ... Aama jo'yu almak istersek en az 12-13 M euro isterler bence bu para deger mi degmez . Onun yerine Traore olabilir gelecek sene icin . Ama giovani icin 4 M euro ve caner icin de aynı 4 M euro

beni kırın kırmayın hiç mühim değil.....

ama en azından başkan neler acıklamış onu öğrenin sonra burada iddia edin...

Jo icin anlasılmıs herhangi bir fiyat yok ... Aama jo'yu almak istersek en az 12-13 M euro isterler bence bu para deger mi degmez . Onun yerine Traore olabilir gelecek sene icin . Ama giovani icin 4 M euro ve caner icin de aynı 4 M euro

rica ediyorum önce başkanın acıklamalarını dinleyin....

Jo ve Gio alınırsa kim gidicek.

Kewell kalsın istiyorum ama Elano'nun yanına hayvan gibi bir orta saha lazım.

Hamit gelse düzelir mi acaba

Başkanın bugünkü açıklamaları sonrası Elano'yu da ihtimaller arasında tutmak gerekir derim ben. Elano'nun haricinde Franco ve Harry hala soru işareti. Büyük ihtimalle bu 3'lü içerisinden ayrılan yada ayrılacaklar olacakmış gibi duruyor.

Rijkaard Elano'yu yollatmaz.

Elano yollanmaz ama ben Jonun alınmaması taraftarıyım zira Baros bizi taşımaya devam edecektir sadece alternatifleri düşünülebilir.Ama Gionun bonservisi ne olursa olsun alınmalı.

Yanına olur. Kadro imkanların kısıtlı.

Oda ihtimaller arasında tabi. Ama bu ihtimallerin dışında bir gerçek var ki oda Elano’nun birçok maçta 55’ ten sonra oyundan alınması. Bana pek normal gelmiyor bu değişiklik. Her ne kadar bize oynadığı oyun güzel gözüksede sahada Rijkaard’ın istediği şeyleri tam olarak yansıtamıyor olabilir Elano. Onun için fazla kesin konuşmamak lazım şimdiden. Hele ki Kallström ve Hamit gibi iki oyuncu Haziran ayında serbest kalacakken..

Ben Elano'nun yanı için Musa'dan ümitliyim sanırım o işi halledecek..

Ancak Elano'nun gönderilme ihtimali olduğunu bile düşünmüyorum..

Elano yollanmaz ama ben Jonun alınmaması taraftarıyım zira Baros bizi taşımaya devam edecektir sadece alternatifleri düşünülebilir.Ama Gionun bonservisi ne olursa olsun alınmalı.

bence de alınmalı jo kesinlikle çok çok iyi bi oyuncu ,bizde formunu bulursa ilerde verdiğimiz paranın çok üstüne satarız bence

bence de alınmalı jo kesinlikle çok çok iyi bi oyuncu ,bizde formunu bulursa ilerde verdiğimiz paranın çok üstüne satarız bence

kaca alacan??? adam hecen sene 19 milyon euroya alınmış,city sana kelepire vermez herhalde.. zor o iş...

Geri
Üst Alt