#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

İyi adam ama son vuruşları hariç. Seneye de bizde kalırsa kendini geliştirir. Güven problemi var sanki

Daha iyi olacak.

İyi adam ama son vuruşları hariç. Seneye de bizde kalırsa kendini geliştirir. Güven problemi var sanki

Kariyerine bakarsak çoğu golü uzaktan etkili şutlarla gelmiş. elano'da öyle, Jo'da öyle. Ne hikmetse bize gelince isabet tutturamıyor o ayaklar.

Bugün sendeki yürek kimsede yoktu helal olsun. Azmettin ama olmadı canın sağolsun...

Oyun zekası iyi değil Nerede pas vermesi yada nerede şut çekmesi gerektiği konusunda yanlış kararlar veriyor Çevikliği ve hızıyla ön plana çıkan bir oyuncu

Oyun zekası iyi değil Nerede pas vermesi yada nerede şut çekmesi gerektiği konusunda yanlış kararlar veriyor Çevikliği ve hızıyla ön plana çıkan bir oyuncu

Sana göre Keita zeki bir oyuncuydu değil mi?

Kendine güveni gelince iyi olur demiştik, çünkü bunun olayı geniş alan felan değil kendine güvendi o da geldi bakın işte Fener maçı bile olsa yardırıyor sağdan soldan.

Bonservisi kesinlikle alınması lazım. Daha 20-21 yaşında hatırlatırım :) . Barcelona'dan çıktığı her halinden belli adamın. Fiziği de çok iyi yıkılmıyor.

Ve bugün çok şaşırdım defansa inanılmaz yardım etti. En az 2-3 kademeye girdi dedim bu kim bir baktım Giovani.

Defansif forvet gibi birşey bu adam muhteşem ya :) !

bal yapmayan arı.. koşuyor , çalımlıyor ancak 3 aydır hiçbir sonuç yok..

Mert gülüyorum yahu sana, sadece gülüyorum. Yenildik, üzüntülüyüz ama git Leo'ya söv, Arda'ya söv. Gio'yu bugün rahat bırakın yahu bugün.

Bize kalan 7 maçımızı kazandıracak.

yemin ediyorum, defanstaki ve orta alanda ki elemanlardan daha iyi savunuyor, en azından vücud koymasını biliyo yav.

Sanki Keita veya Gio'dan biri fazla.İkisinden biri kenarda olmalı.

bu foruma IQ testi yaptiktan sonra üye alalim!

Boş kaleye gol atamadı.

Bence Leo Franco daha çok hatası var maçta.

Ama günah keçisi Leo Franco olmuş.

ramirez gio ,takım acısından hiç önemi olmayan ,ayağına top gelince oynayan son derece gereksiz ,hoş vede boş bir transferdir...

takımını 85 dakika 10 kişi oynatır ama 5 dakikada bir kac calım falan filan ,al sana böyük topcu bizim taraftarda adama hemen hasta olur..

ramirez gio ,takım acısından hiç önemi olmayan ,ayağına top gelince oynayan son derece gereksiz ,hoş vede boş bir transferdir...

takımını 85 dakika 10 kişi oynatır ama 5 dakikada bir kac calım falan filan ,al sana böyük topcu bizim taraftarda adama hemen hasta olur..

evet senin gibi futbol bilgisi az olanlarin yapacagi yorumlarin bir baska örnegi.. adam bugün kac defa defansa yardim etti? sen hangi maci seyrettin kardes.. sanki 3,4 pas yapiyoruzda adama sürekli top geliyor tövbe tövbe

Herkesi eleştirecek bişey bulurum ama Giovani'ye asla! Yüreğini koyan tek kişiydi.

evet senin gibi futbol bilgisi az olanlarin yapacagi yorumlarin bir baska örnegi.. adam bugün kac defa defansa yardim etti? sen hangi maci seyrettin kardes.. sanki 3,4 pas yapiyoruzda adama sürekli top geliyor tövbe tövbe

aynı kanıdayız , bende cok iş yapduı diyorum .(90 dakikanın 5 dakikasında iyi oynasada hakikatten o 5 dakikada iyi oynadı yahu )

laylomlom sonunda az futbol bilgimle şerafettinle aynıdüşünceyi paylaşdım laylomlim ...

ne kadar iyi bi oyuncu oldugunu bilsemde bi ara gaza gelip senin hakkında kotu düşündüğüm için kendimden utaniyorum :(

Geri
Üst Alt