#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

santos gol atsin artik her takima 2tane atar

hadi olucak bu iş olucak 2. yarı var 1 golü :)

Hadi Gio bir gol attınmı devamı gelecek zaten siftahını yap bu maçta.

ramirez gio dos santos, iki üc atağa cıkdı sonra komple yattı ,hele ikinci yarı takımı bir kişi eksik oynattı teşekkür ramirez gio dos santos...

ramirez gio dos santos, iki üc atağa cıkdı sonra komple yattı ,hele ikinci yarı takımı bir kişi eksik oynattı teşekkür ramirez gio dos santos...

Bugün bizim takımdaki iyi oyuncuların başında geliyor kendisi. Ntvradyo'dan mı takip ettin maçı ? :)

Kesinlikle bonservisi alınmalı. Neill ile birlikte aldığı ücreti hakeden iki adamdan biri.

Bugün bizim takımdaki iyi oyuncuların başında geliyor kendisi. Ntvradyo'dan mı takip ettin maçı ? :)

tamamını izledim ,

90 dakika içinde en faz 2-3 dakika gözükmüşdür...

3-4 milyon eurodan öteye ara etmez...hele 8 milyon euromu boşverin gitsin...

En azından birşeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor. Takımda bunu yapmaya çalışan o kadar az oyuncu var ki.

Bu çocuk kalmalı kesinlikle.

En azından birşeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor. Takımda bunu yapmaya çalışan o kadar az oyuncu var ki.

Aynen ya şok oldum buraya girip de etkisizdi diyenleri görünce. Takımda en etkili 2-3 kişiden biriydi.

2.yarı en çok ihtiyaç olan dakikalarda sahada yoktu.90 dakika 2-3 defa sağdan içeri katedecek diye bekle Allah bekle.

2.yarı en çok ihtiyaç olan dakikalarda sahada yoktu.90 dakika 2-3 defa sağdan içeri katedecek diye bekle Allah bekle.

Top mu taşıyorsun ileriyede etkili olacaksın. Dönep topların 1 tanesini alamıyorsun atak üzerine atak yiyorsun sonra'da Gio kayboldu diyorsun.

Gio bile durumu anlayıp geriye gelip topla çıkmaya çalıştı.

malesef vede üzülerek her zaman forumda yazmaya calışıyorum ,

gio dos santos vede onun türevi oyunculardan kurulu bir takımmı olmak istiyoruz yoksa koşan savaşan tempolu bir takımmı arıyoruz..

sorunun cevabı elbet cok önemlidir....

gio dos santos vede onun türevi oyunculardan kurulu bir takımmı olmak istiyoruz yoksa koşan savaşan tempolu bir takımmı arıyoruz..

Beyniyle koşan ve oynayan takım istiyoruz biz.

Arkada koşan ve tempolu, ileride de Gio gibi topu aldığında süratli bir şekilde kaleye taşıyacak adamlar arıyoruz :)

Top mu taşıyorsun ileriyede etkili olacaksın. Dönep topların 1 tanesini alamıyorsun atak üzerine atak yiyorsun sonra'da Gio kayboldu diyorsun.

Gio bile durumu anlayıp geriye gelip topla çıkmaya çalıştı.

gol atsın demiyorum ama oyuna katılsın ,top alsın ,kanatla top kacırsın..

ama mevcut fiziksel özellikleri ile olacak iş değil...

iyi hoş oyuncu ama resime yukarıdan bakınca takım dişlileri içinde

görev yapacak isim değil heleki 8 milyon euroya hiç değil..

Gio tek başına ne yapsın saçmalamayın beyler.

Geri
Üst Alt