Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.380
- 1.296
- 2.393
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
At artik golunu..
At artik golunu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ramirez gio dos santos, iki üc atağa cıkdı sonra komple yattı ,hele ikinci yarı takımı bir kişi eksik oynattı teşekkür ramirez gio dos santos...
Bugün bizim takımdaki iyi oyuncuların başında geliyor kendisi. Ntvradyo'dan mı takip ettin maçı ?![]()
tamamını izledim ,
90 dakika içinde en faz 2-3 dakika gözükmüşdür...
3-4 milyon eurodan öteye ara etmez...hele 8 milyon euromu boşverin gitsin...
En azından birşeyler yapmaya çalışıyor, çabalıyor. Takımda bunu yapmaya çalışan o kadar az oyuncu var ki.
2.yarı en çok ihtiyaç olan dakikalarda sahada yoktu.90 dakika 2-3 defa sağdan içeri katedecek diye bekle Allah bekle.
2.yarı en çok ihtiyaç olan dakikalarda sahada yoktu.90 dakika 2-3 defa sağdan içeri katedecek diye bekle Allah bekle.
malesef vede üzülerek her zaman forumda yazmaya calışıyorum ,
gio dos santos vede onun türevi oyunculardan kurulu bir takımmı olmak istiyoruz yoksa koşan savaşan tempolu bir takımmı arıyoruz..
sorunun cevabı elbet cok önemlidir....
malesef vede üzülerek her zaman forumda yazmaya calışıyorum ,
gio dos santos vede onun türevi oyunculardan kurulu bir takımmı olmak istiyoruz yoksa koşan savaşan tempolu bir takımmı arıyoruz..
sorunun cevabı elbet cok önemlidir....
Top mu taşıyorsun ileriyede etkili olacaksın. Dönep topların 1 tanesini alamıyorsun atak üzerine atak yiyorsun sonra'da Gio kayboldu diyorsun.
Gio bile durumu anlayıp geriye gelip topla çıkmaya çalıştı.