#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Neyini beğeniyorsunuz çözemiyorum..

Bilmem , lig tv ye sor.

hocam görüşüne saygım var eyvallah ama gio'nun çabası göz ardı edilemez. yani tamam asistler goller bekliyoruz ama adamın ayağına 2 yıldır top değmemişti ona rağmen bizi kaç maç heyecanlandırdı futbolundan güzel örnekler verdi. bunu da göz önünde bulundurmalıyız bence eleştirirken. takımda ruhsuz sersefil dolaşan futbolcular varken başarıya aç ve sürekli mücadele eden bir gio'ya haksızlık yaptığını düşünüyorum. saygılar..

İyi oynuyorda fazla abartıyorsunuz yeteneklerini .

Bu hafta günah kecisi Gio. :asd:

Fazla abatıyoruz derken. Sanki Messi'yle kıyasladık.

abartma falan yapmıyoruz agalar biz bu çocuğa çok güveniyoruz ve ilerde çok daha iyi yerlere geleceğini biliyoruz. tek eksiği goldü bence bugün.

Dünya kupası öncesi sakatlanma korkusuda yaşıyor olabilir bugün fazla etkili olmasada Dos Santos'un bonservisi alınmalı ve bize katkı sağlayacagını düşünüyorum.

gelecek sezon +2 için takımda kalabilir.

Dünya kupası öncesi sakatlanma korkusuda yaşıyor olabilir bugün fazla etkili olmasada Dos Santos'un bonservisi alınmalı ve bize katkı sağlayacagını düşünüyorum.

böyle bir düşüncemi olur,biz tonla parayı boşamı sacıyoruz yada bu tip oyuncuların antreman takımımıyız.. bu aksamki oyunu kocaman bir sıfır evet kocaman bir sıfır idi,bu haliyle 8 milyon euronun yarısı etmez..

Maç maç bedel biçiceksek daha işimiz var. Sezon sonu genel bir değerlendirme yapılmalı Gio için.

Gio sanki deplasmanlarda daha iyi oynuyor.

yeteri kadar topla buluşturmuyorlar.keita kadar gio da top alsa sorumluluk alsa cok daha faydalı olur.fizik gücü olarak da oldukça iyi.

yeteri kadar topla buluşturmuyorlar.keita kadar gio da top alsa sorumluluk alsa cok daha faydalı olur.fizik gücü olarak da oldukça iyi.

KAtılıyorum kesinlikle. Oyunun bazı bölümleinde kayboluyor resmen top gelmediği için. Bu oyuncuyla topu daha çok buluşturmak lazım. Hatta hedef adam Gio olsun....

Geri
Üst Alt