#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Ben hala aynı fikirdeyim keita gitmedikçe giovanniyi almak çok lükstür.

Keita yüksek bir rakama satılırsa alınabilir.

Neden bir günde 10 defa aynı şeyleri yazarak Gio'yu destekliyenler ile tartışma içine girmeye çalışıyorsun. Bir kere yazınca yetmiyor mu ? Ön planda olamıyormusun ?

Ön planda felan olmak istiyorsan söyle seni forumun anasayfasına koyalım çok ünlü olursun.

Keita sakat, Arda sakat kim oynayacak biraz akilli dusunelim

Yedek olarak alacağımız bir oyuncuya 6-7 milyon euro verecek durumda değiliz. Hem Keita, Arda öyle zırt pırt saklatlanan oyuncular da değil, takımın en istikrarlıları belki de. Kaldı ki o sakatlanırsa, bu sakantlanırsa diye transfer yapacaksak temizinden 50-60 milyon euro harcama yapmamız gerekir her sene. Herkesin bir alternatifi olmalı takımda muhakkak ama alternatif olacak bir oyuncuya da bu kadar para verilmez eğer orta saha gibi halledilmesi gereken öncelikli konular varsa. Öncelikle bir takımın omurgasını oturtalım, kemik kadro oluşturalım ondan sonra yedek transferine başlarız. Baros'a da alternatif oyuncu lazım ama bu isimler 5-6 milyon euro civarında olmamalılar. Gio yedek olmayacak diyenlere ise ben soruyorum o zaman? Nerede oynayacak? Kimse orta sahada demesin çünkü orta sahaya aradığımız ismin Gio'dan çok daha farklı bir isim olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sene sonuna kadar Elano-Gio-Arda değişmeli olarak orada görev alacak belki ama gelecek sezon için oraya transfer gerektiği apaçık ortada. Ee kaldı kanatlar. Ha Keita, Arda ikilisinden biri yedek kalmış ha Gio. Aynı şey değil mi? Hücum hattını böyle alternatiflerle doldurmadan önce orta sahaya adam bulmak lazım. Alternatifi bırak ilk 11'e gözün kapalı koyacağın oyuncu yok!

Keita bizi anca 1-2 sene taşır ama Gio'yu elimizde tutarsak bizi 5-10 sene taşıyabilir. Ya da ileri de yüksek bir fiyata satabiliriz. Bu potansiyeli kaybetmemek lazım.

Bu yüzden dönerek oynamaya alışmalıyız. Total futbol zaten bunu gerektiriyor. Her oyuncu her bölgeye uyum sağlayabilir. Zamanla bu kurguyu da oturtacağız.

Keita bizi anca 1-2 sene taşır ama Gio'yu elimizde tutarsak bizi 5-10 sene taşıyabilir. Ya da ileri de yüksek bir fiyata satabiliriz. Bu potansiyeli kaybetmemek lazım.

Bu yüzden dönerek oynamaya alışmalıyız. Total futbol zaten bunu gerektiriyor. Her oyuncu her bölgeye uyum sağlayabilir. Zamanla bu kurguyu da oturtacağız.

Keıta bu fizik gücüyle 30´u geçsede problem yaşamaz Tıpkı Drogba´nın yaşamadığı gibi .

Neden bir günde 10 defa aynı şeyleri yazarak Gio'yu destekliyenler ile tartışma içine girmeye çalışıyorsun. Bir kere yazınca yetmiyor mu ? Ön planda olamıyormusun ?

Ön planda felan olmak istiyorsan söyle seni forumun anasayfasına koyalım çok ünlü olursun.

Kiminle tartışmaya girmişim?

Öne çıkma çabası nedir yahu televizyona mı çıkacağım?

Yazının ilk paragrafına katılıyorum.

Sol açıkta pek yapamıyor gibi Giovani. Sağ açıkta oynadığı zaman içeri doğru katedip soluyla şut falan çekiyordu.

keita arda gio

baros

su dörtlü bir alissin birbirine cok can yakar

keita arda gio

baros

su dörtlü bir alissin birbirine cok can yakar

Aynen katılıyorum gio her maç biraz daha alışıyor takıma.Baros'u anlatmaya gerek yok tam bir santrafor oyuncu tek kusuru biraz fazla konusup sarı kart görüyor :D ama hakemlerde bunu suistimal ediyormu gibi geliyor bana

Şaka maka bu çocuk daha 19,20 yaşında yaptığı hareketler,hız futbol zekası yapmaya çalıştığı hareketler gerçekten çok iyi bir yetenek olduğu görünüyor.

Bonservisi alınmalıdır.

Galatasaray yönetimide bence bonservisini almalı.Rijkaard üstüne basa basa bu adamı istediğine göre belliki yeteneği gördü em iyi örnek messi dünya konuşuyor.

Bonservisi alınır zaten böyle giderse ki bence de alınmalıdır.

B_aa0f2987aa3ba46f09390acdee350337.jpg

B_29a45365d6150bf13fbf386febc43fba.jpg

B_3f09233422554619d62c482cdb77922b.jpg

Gio'nun eski kız arkadaşı.

Ablası gibi duruyor.

Geri
Üst Alt