#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Serdar Ozkan'la benzesen yonleri var. Hız kıvraklık top teknigi var ama bitirici ozellikler yok, sogukkanlılık, son vurus, dogru yere gitme, topsuz oyun gibi.

Gio bizim onem sırasına gore, oncelikli bir mevki ve isim degil.

Orta sahasının ortası, her anlamda on libero, iki yonlu mc, oyun kurucu hiçbiri yok.

Daha sonrasında forvet lazım,

Sonrasında sol bek stoper kaleci ve yedek acıklar

Ya hiç mi takip etmedin sen bu Gio ne yapmış İngiltere'de diye ?

İngiltere'ye gitmiş ve şans bulamamış, çoğu maç yedek beklemiş ve oynatılmamış. Sonra kiralanmış İpswich Town'a. Orada da çok iyi oynayarak taraftarların gözdesi haline gelmiş. Sonra gene Tottenham'a gitmiş, gene beklediği şansları bulamamış.

Ama gelmiş sen 2.ligte bile oynayamamış bir adam diyorsun Gio'ya. Yuh diyorum ben de sana bu kadar da olmaz ki ya ! Nesin sen anlamadım ki yabancı oyunculara karşı neden bu kadar antipatik tavırlar sergiliyorsun ? Onlar ne yaptı sana bizim bilmediğimiz ?

İyi oynasa devam ederdi orda kiralık sadece 8 maça çıkmış.Hemen 4 gol atmış felan zırvalama şimdi.

Serdar Ozkan'la benzesen yonleri var. Hız kıvraklık top teknigi var ama bitirici ozellikler yok, sogukkanlılık, son vurus, dogru yere gitme, topsuz oyun gibi.

Gio bizim onem sırasına gore, oncelikli bir mevki ve isim degil.

Orta sahasının ortası, her anlamda on libero, iki yonlu mc, oyun kurucu hiçbiri yok.

Daha sonrasında forvet lazım,

Sonrasında sol bek stoper kaleci ve yedek acıklar

bu adamin normalde gol vuruslar iyidir. bize geldi ne olduysa gol atamaz oldu. bence iyi bri sezon öncesi kampiyla bu cocuk cosar. mutlaka ileriyi düsünüp bu cocugu almak lazim. sonra pisman oluruz.

Takımın en büyük potansiyelli oyuncusu.

Keita bundan sonra C. Ronaldo, Baros bundan sonra Eto'o olamaz.

Ama Giovanni Dos Santos, 5 sene sonra Ribery, Arshavin ile aynı seviyede bir oyuncu olabilir.

Kesinlikle alınmalı müthiş süratli

Arkadaşlar ikilikcidir. Bu kafadakiler takımı böler genelde.

Gio kadar hizli ve akilli oynayan oyuncumuz yok.

Milletin ayagina top gelince 10 saniye düsünüp, tasinip zar zor karar verdikten sonra ancak pas atabiliyor.

Gio ise top yoldayken karar veriyor ve cogu zaman tek pas yapip, bosa kaciyor ama diger oyuncular bu olaydan anlamiyor malesef.

Hizli oynamaya ögrendigimiz zaman cok sey kazanacagiz gercekten.

Gio yu pas alis verisin de dikkat ederseniz, Barcanin altyapisindan geldigini cok belli ediyor.

Tottenham D.K bitmeden pazarlık yapmaz diye dusunuyorum. Zaten satmak için aceleci olduklarını sanmam. Bu acıdan gerceklesse bile diger transferlerden sonra olması kuvvetle muhtemeldir.

Bu acıdan diger transferleri gorup, sekillenen takım dogrultusunda tekrardan degerlendirmek gerekir Gio'yu.

Adam en potansiyelli oyuncu dedi Arda gibi Avrupa devlerinin izlediği gelecekte dünya yıldızı olabilecek bir potansiyel varken kimse bunu kesin bir dille idiaa edemez .

20 sayfa Arda vs Gio olmasın lütfen Gio hakkında görüşler söylensin yeter

İngiltere 2. liginde oynayamayan adama 8 mn euro veren taraftar saf olmuyorsa ben saf olayım. :o

Cidden sen bir futbol faşistisin. Önceki yorumlarına falan da baktım da. Arda-Gio, Elano-Lincoln, Elano-Ayhan, Ayhan-M.Sarp, Elano-Arda daha kimleri kimleri kıyaslamışsın. Hocam cidden can sıkıyor artık bu durum. Şu forumdan soğutma sebebisin. Gereksiz polemiklere girmede üstüne yok. Tamam hocam yorumunu yap saygım sonsuz ama sürekli bir kıyas, sürekli bir b*k atma çabası yani hoş olmuyor.

Amacı ortalığı karıştırmak bu genç arkadaşımızın. Emir büyük yerden.

Geri
Üst Alt