#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gerek yok bize son maçta cezalı duruma düşmek için kart gören formayı giyince yüzü asılan kaptanlar yakışır.Git durma harcanırsın burda.

bu adami kesin almalilar bu adami geri gonderirlerse yönetim cok ama cok buyuk bir hata yapar bence o zamanda is isten gecmis olacaktirki gorun bakin bu adami gonderecekler ondan sonra milan arsenal liverpoola gidecek bizimkilerde ahhh vahh cekecek her zamanki gibi sen elanoya 7 veriyorsan buna 5 6 cok goruyosan o zaman sende bir sorun vardir demek anlamina gelir

Bu gün girdikten sonra çok iyiydi. Barcelona'da oynayan futbolcular gibi bir adam gördüm. Topu alışı, aldığı bölgeye göre hareketleri, yardımlaşması... Bu takımda aslında herkes ayağında top varken iyi. Bir ara Antalya'dan baskı yediğimizde özellikle dikkat ettim. Pas almak için bir iki futbolcu dışında kimse uğraşmıyor. Eksiğimiz burda. Malesef orta saha oyuncularımızın sorunu bu. Göbekte oynayan futbolcularımız önümüzdeki sene bu özellikte olursa bu takım iş yapıcak çok açık.

Kim oynamasa değerli oluyor Sanki bunlar varken süper oynuyorduk. :o

sahadayken bu adam sanki universite mezunu diger bizim leylalarda ilkokuldan terk gibi hissediyorum

bizim adamlardada yetenek var belki ama egitim eksikligi belli her halinden

Madem Rijkaard´a güveniyoruz diyor yöneticiler, madem Rijkaard´la sonuna kadar devam edecegiz diyorlar o zaman bu cocugu almaya mecburlar kardesim. Güvenmekle olmuyor bu isler. Sadece adina güveneceksin ama kendi planini gerceklestireceksin Rijkaard´i takmayacaksin. Öyle olmaz. Rijkaard istiyorsa Giovani´yi almaya mecbursun. Ayrica bu kadrodaki herkesten daha cok cirpiniyor bu cocuk. Ben begeniyorum performansini öbürlerine nazaran. Istedigimiz gibi degil ama kadrodakilerden iyi. Bu kadar basit

bu cocuktaki isigi görmeyen bu isi biraksin. Bu takimda Giovani den önce gitmesi gereken 10 tane topcu sayarim. bunlarin basinda da Arda gelir. delirtmesinler adami. Elano, Arda, Topal Servet satilsa mis gibi para kazanirsin. o parayla al iste Giovani'yi.

Adam 10 dakika kala girdi oyuna.Resmen oyun canlandı.Hep aynı şeyi diyor olacağım ama,dikine yardırıyooooooooor.

Mustafa Sarpın Mehmet Topalın topu sürüşüne top kontrol edişine

Birde Santosunkine baktıktan sonra kocaman bir off çekiyorum

Oyuna girdi maça hareket geldi. Umarım takımda kalır.

10 dakika takımın oyun şekli değişti.Arda dan cok daha etkili ve faydalı,en azından şişko değil

Giovanni Dos Santos bu takımın en potansiyelli futbolcusudur.

En azından kariyerinde 27 maçlık bir Barcelona olayı vardır. Hani "Arda acaba orda oynayabilir mi?" diye düşündüğümüz takım.

takıma alıştı ve hakkını veriyor mücadele ediyor hiç değilse ve tekniğide sağlam

Bu kadar yetenekli ve genç bir oyuncuyu kesinlikle almamız gerekli.

Geri
Üst Alt