#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Zaten bostaki adama pas atamayanlar yuzunden takim bu halde.

7m euroya gelecege donuk cok onemli yıldız adayları alınabilir, Gio'dan daha faydalı olacak olan.

Özellikle son maçlarda nedendir gene bilinmez Ardayla Caner özellikle Gio'ya hiç pas atmıyordu hep ya birbirleriyle oynuyorlar ya da içe dönüyorlardı. Arda Elano'ya da benzer şeyler yaptı. Amacını anlayamıyorum. Böyle müthiş bir ekolden bir adam alıyoruz ama kıymetini bildirmiyorlar. Eğer Gio ' yu oyuncular kabul ederse performansını kesinlikle katlayacaktır. Arda'nın oynamadığı Trabzon maçında Gio'nun neler yaptığı ortada. Keşke ben yanlış düşünüyor olsam. Yeni gelen türk oyuncularının böyle kaprisli olacağını sanmıyorum ve Gio'nun kalmasının bize çok fayda sağlayacağını düşünüyorum.

:asd::asd: volkan şen gelsin bize de görürüz,sıkı markajda ne yapıyor

Sıkı markaj falan filan yok millet bizi içerde dışarda çatır çatır yenip gidiyor en kötü berabere kalıyor.

V.Şen çok daha topçudur Santos a göre bana gelip 2,3 sene önce ki barca performansından milli takım performansından bahsetmeyin.

ligin 2.yarısı V.ŞEN ne yaptı Santos ne yaptı mal meydanda.

V.ŞEN sağda da soldada çok rahat oynayabiliyor.

Santos un sağ açıktan başka mevkisi yok.

Bursa şampiyonluğa oynuyor neler yapıyor ve bunda V.Şen in katkısı ortada biz Kewell ın yerini doldursun diye aldığımız Santos un sonuca katkısı 0(koca bir sıfır).

Sıkı markaj falan filan yok millet bizi içerde dışarda çatır çatır yenip gidiyor en kötü berabere kalıyor.

V.Şen çok daha topçudur Santos a göre bana gelip 2,3 sene önce ki barca performansından milli takım performansından bahsetmeyin.

ligin 2.yarısı V.ŞEN ne yaptı Santos ne yaptı mal meydanda.

V.ŞEN sağda da soldada çok rahat oynayabiliyor.

Santos un sağ açıktan başka mevkisi yok.

Bursa şampiyonluğa oynuyor neler yapıyor ve bunda V.Şen in katkısı ortada biz Kewell ın yerini doldursun diye aldığımız Santos un sonuca katkısı 0(koca bir sıfır).

Volkan Şen oynadı dimi Barca'da Volkan Şen çıktı altyapıdan. İspanyada 18 yaşında o kadar maçı Volkan Şen oynadı. Gio 'yu Bursaya koy. Volkanı Galatasaraya. Bak bakalım neler olur. Santos'un asıl mevkisi de ayrıca forvet arkasıdır. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.

Zaten Vidicle Servet'i kıyaslayan adamdan ne beklenir ki. Siz devam edin elinize gelen yetenekleri böyle boş boş kötülemeye.

Volkan Şen oynadı dimi Barca'da Volkan Şen çıktı altyapıdan. İspanyada 18 yaşında o kadar maçı Volkan Şen oynadı. Gio 'yu Bursaya koy. Volkanı Galatasaraya. Bak bakalım neler olur. Santos'un asıl mevkisi de ayrıca forvet arkasıdır. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.

Zaten Vidicle Servet'i kıyaslayan adamdan ne beklenir ki. Siz devam edin elinize gelen yetenekleri böyle boş boş kötülemeye.

Çıktı noldu ipswich town yarım sezon V.Şen mi yedek kaldı 1 sene tottenham da V.Şen in mi ayağı topa değmedi.Bana böyle gelirsen bende sana böyle derim bu kadar basit.

Kıyaslıyorum evet Servet, Vidic ten iyi kafa kafayalar.

Meksika milli takımında sağ açık oynayan V.Şen zaten demi?

Burada Santos a kötü oyuncu diyen yok bende alınması taraftarıyım 4,5M.EURO ya geliyorsa, ama Sağ açığında Keita varken o paraya gider türk olan V.Şeni alır, yabancı hakkımı ortasahaya kullanırım.

Çıktı noldu ipswich town yarım sezon V.Şen mi yedek kaldı 1 sene tottenham da V.Şen in mi ayağı topa değmedi.Bana böyle gelirsen bende sana böyle derim bu kadar basit.

Kıyaslıyorum evet Servet, Vidic ten iyi kafa kafayalar.

Meksika milli takımında sağ açık oynayan V.Şen zaten demi?

Burada Santos a kötü oyuncu diyen yok bende alınması taraftarıyım 4,5M.EURO ya geliyorsa, ama Sağ açığında Keita varken o paraya gider türk olan V.Şeni alır, yabancı hakkımı ortasahaya kullanırım.

Ipswich Town da mı yedek kaldı ? Sakatlık yaşadı ve sanırım 10 maçta falan oynadı. Volkan Şen daha büyük Giovanniden ve başarısını söyle bana ? Volkan Şen benim alt mahallemde oturuyor bizle mahalle maçı yapardı. Benden iyi tanıyamazsın futbolunu bilemezsin Volkan'ın. Volkan şu an Sercanla birlikte Bursa'nın kralı ancak eğer büyük takıma giderse ve arka planda kalırsa sonu Mehmet Yozgatlı gibi olur. Bunu da zamanla görürsün.

Gio'yu Nuri'nin 3. olduğu turnuvada hatırlar mısın bilmem forvet arkasıydı. Sonra Barca'da sağa geçti. İlk çıktığı zamanlar Ronaldinho'nun veliahtı olarak gösteriliyordu hatta. Asıl mevkisi forvet arkasıdır buna eminim. Ayrıca Gio eğer bu takımda takım arkadaşlarından destek görseydi onların bencilliklerine kurban gitmeseydi bugün şampiyonluk maçına çıkan biz olabilirdik.

Servet ve Vidic'e gelince. Vidic mental olarak Servet'i 10la çarpar. Denge olarak 10la çarpar. Bakma Servet'in daha kalıplı durduğuna Vidic daha güçlüdür Servetten ayrıca daha da hızlıdır. Servet'in artısı canını ortaya koyar başka da artısı yoktur. Keşke bu lafım doğru olmasa ama Servet Manchester United da yedek bile olamaz bana göre. Vidic ise ilk 11deki yeri garanti olan adam ve bu iki oyuncuyu kıyaslamak bana göre Vidic'e büyük hakarettir. Git Senderostan iyidir de Servet için eyvallah derim ancak Vidic gibi oyuncularla kıyaslamak komik.

Hayır ben MANU da oynayan Vidic le kıyaslıyordum ve Servetin temel özellikleri çok daha iyi tek eksiği teknik topla oynama kabiliyeti onun dışında VİDİC e basar demiştim.

Ne ictiysen bir koli de bize GARDAS

Vay be Yani bizim Yedek defans Servert Vidic den cok daha iyi, ozaman Real vazgecsin Vidic den, bizim Serveti alsin lar...

Real Topdan anlamuiyor, Rijkaard anlamiyor, Ferguson hic anlamiyor.. sen anliyormussun... vay be herkes Dünyanin bir numarali TD olmus

78853589.jpg

Benim oyum kalmasından yana arkadaşlar.

bu dos santos konusunda insan karar veremiyor.

alsak elimizde patlayacak hissi uyandırıyor.

almasak gideceği takımda patlama yapıp 2. ribery olayını yaşayacakmışız hissi uyandırıyor.

Gio kalmalı, en azından bir sene daha kiralasak iyi olur. Ben Gio'dan patlama beklemiyorum, bu en başta Gio'ya haksızlık olur. Ama ara sıra çok iyi sinyaller veriyor. Bir kere tek pas konusunda takımdaki herkesten daha öngörülü ve yetenekli. Süratli ve seri. Tekniği de kuvvetli. Tek yapacağı fizik olarak kendini geliştirmek. Ayrıca Dünya Kupası'nda oynayacak, gelecek sezona bayağı fit girecek. Bunları düşünmek lazım. Seneye çok daha faydalı olur, iyi bir yatırım olur bence.

Kesinlikle kalmalı. Total futbolla büyümüş bir adam Gio. Gereksiz bencilliklere kurban gitmese performansı çok daha iyi olurdu.

Dünkü Gençler maçında da sağ kanattan baya güzel yardırdı, çok hızlı katediyor dikine. Türkiye'de böyle oyuncu bulmak zor. Hatta spiker topla beraber kaleye girecek dedi neredeyse.:)

Kalenin dibinden Servet'e pasd çıkardı, orda Servet'in arkasına düşmese top boş kaleye yuvarlardı topu.

adam alıyor topu, sonra takım arkadaşına veriyor, tekrar kendini boşa çıkarıyor ama geri dönen yok.

bence 8 milyon etmez ama futbolu bildiği kesin. FR nin söylediklerini, istediklerini anlayabildiği ve uygulamaya çalıştığı açık.

Geri
Üst Alt