- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.289
- 5.998
Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez
Zaten bostaki adama pas atamayanlar yuzunden takim bu halde.
Zaten bostaki adama pas atamayanlar yuzunden takim bu halde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkan şen gelsin bize de görürüz,sıkı markajda ne yapıyor
Sana göre Servet de Ferdinand'dan iyiydi.
Sıkı markaj falan filan yok millet bizi içerde dışarda çatır çatır yenip gidiyor en kötü berabere kalıyor.
V.Şen çok daha topçudur Santos a göre bana gelip 2,3 sene önce ki barca performansından milli takım performansından bahsetmeyin.
ligin 2.yarısı V.ŞEN ne yaptı Santos ne yaptı mal meydanda.
V.ŞEN sağda da soldada çok rahat oynayabiliyor.
Santos un sağ açıktan başka mevkisi yok.
Bursa şampiyonluğa oynuyor neler yapıyor ve bunda V.Şen in katkısı ortada biz Kewell ın yerini doldursun diye aldığımız Santos un sonuca katkısı 0(koca bir sıfır).
Volkan Şen oynadı dimi Barca'da Volkan Şen çıktı altyapıdan. İspanyada 18 yaşında o kadar maçı Volkan Şen oynadı. Gio 'yu Bursaya koy. Volkanı Galatasaraya. Bak bakalım neler olur. Santos'un asıl mevkisi de ayrıca forvet arkasıdır. Bilip bilmeden yorum yapmayalım.
Zaten Vidicle Servet'i kıyaslayan adamdan ne beklenir ki. Siz devam edin elinize gelen yetenekleri böyle boş boş kötülemeye.
Çıktı noldu ipswich town yarım sezon V.Şen mi yedek kaldı 1 sene tottenham da V.Şen in mi ayağı topa değmedi.Bana böyle gelirsen bende sana böyle derim bu kadar basit.
Kıyaslıyorum evet Servet, Vidic ten iyi kafa kafayalar.
Meksika milli takımında sağ açık oynayan V.Şen zaten demi?
Burada Santos a kötü oyuncu diyen yok bende alınması taraftarıyım 4,5M.EURO ya geliyorsa, ama Sağ açığında Keita varken o paraya gider türk olan V.Şeni alır, yabancı hakkımı ortasahaya kullanırım.
Hayır ben MANU da oynayan Vidic le kıyaslıyordum ve Servetin temel özellikleri çok daha iyi tek eksiği teknik topla oynama kabiliyeti onun dışında VİDİC e basar demiştim.
Hayır ben MANU da oynayan Vidic le kıyaslıyordum ve Servetin temel özellikleri çok daha iyi tek eksiği teknik topla oynama kabiliyeti onun dışında VİDİC e basar demiştim.