#30 Giovani dos Santos

Cevap: # 30 Giovani Dos Santos Ramirez

Gio'yu 10 a aldılar. 2 sezon oynatmadılar, oraya buraya kiraladılar. Şimdi neden 8 milyon euro etsin ki?

Kesinlikle bonservisi alınmalı.. Arda'ya 15 milyon $ demeyi biliyorsunuz.. 8 milyon Giovanni için çok mu? Arda'dan çok daha teknik ve hızlı..

Kendi adıma konuşayım benim 8 milyon euro çok dememin sebebi Gio'nun kanadında Keita'nın oynaması ve Gio'nun sol kanatta iyi oynayamaması.Yani kısaca ihtiyacımız olan bir bölgede oynamıyor olması

Bir de şimdi tuhaf bir durum var,İspanya futboluna alışan adamlar buraya ayak uyduramıyorlar zor geliyor.Görüyoruz işte Güiza'yı Nihat'ı(o da İspanyol sayılır artık:))Giovani de oradaki teknik futbola alışmış buradaki fiziksel futbol ağır geldi.Bir de top kendisinde değilken hayalet gibi dolanması kafamı çok kurcalıyor o yüzden şahsen ben 5 milyon euronun üstünde bir bedelle transfer edilmesine sıcak bakmıyorum.Bu tabi benim görüşüm

Keita milli takımda defalarca solda oynadı. Afrika kupasında da solda oynadığı maçlar oldu.

Bence farketmiyor onun için. :) Bizde hastalıktır o. Bir oyuncu mevki değiştirdiği zaman birşeyi yanlış yapsın "tmam, oynayamıyor orda" damgası yiyor. :)

Keita solda, sağdaki kadar verimli olur. :)

Tekrar düşündüm de biz Gio'yu Kasımpaşa maçından sonra hiç ortada oynatmadık değil mi?O maçta manyak gibi oynamıştı

Duyguları bir kenara bırakıp, nesnel düşünelim. Keita bence bizim sisteme tam uyan bir oyuncu değil. Keita'nın başarılı olacağı sistem 4-2-3-1, 4-4-2 ve türevleridir. Gio ise tam 4-3-3 oyuncusudur. Keita gibi orta alana yakın değil, forvet hattına yakın oynayan bir oyuncudur. Eğer Keita giderse pek üzülmem ama bu oyuncu giderse üzülürüm. Çünkü Gio gibi sisteme cuk oturan bir oyuncu bulmak zordur.

bence gio yerine ortasahaya mehmet t. gelen 5 in üzerine 3-5 daha konup iyi bir ortasaha alınmalı... inşallah gökhan inler olur...

Duyguları bir kenara bırakıp, nesnel düşünelim. Keita bence bizim sisteme tam uyan bir oyuncu değil. Keita'nın başarılı olacağı sistem 4-2-3-1, 4-4-2 ve türevleridir. Gio ise tam 4-3-3 oyuncusudur. Keita gibi orta alana yakın değil, forvet hattına yakın oynayan bir oyuncudur. Eğer Keita giderse pek üzülmem ama bu oyuncu giderse üzülürüm. Çünkü Gio gibi sisteme cuk oturan bir oyuncu bulmak zordur.

Keita gidiceğine 4-3-3'çü Rijkaard gitsin daha iyi. Sistemi falan bırak bi kenara Keita elimizdeki en iyi oyuncu.

Sen Lincoln'ü savunurken ne demiştin hatırlıyor musun ? Takım kötü o yüzden Lincoln'de kötüydü demiştin. Giovani'yi niye kötülüyorsun o zaman ? Hem de Giovani bu yaşta 2 sene aktif futbol oynamamış birisi. Ayrıca Giovani takım kötüyken bile aradan sıyrılıp kendini gösterebiliyor. Elano konusunda da böyleydin.

Çok çelişkili adamsın çok...

Ben dos santosa iyi futbolcu demiyorum ki.Takımın iyi oynadığı zamanlarda BANA GÖRE büyük etki yaratmadı.(elano dada geçerli bu).Ben çelişkili dEĞİlim senin anlama sorunun var.

Keita gidiceğine 4-3-3'çü Rijkaard gitsin daha iyi. Sistemi falan bırak bi kenara Keita elimizdeki en iyi oyuncu.

Taş devrinden binlerce sene geçti biz hala yontulamadık. Sabit fikirli arkadaşım, burada yazılan düşünceleri biraz anlamaya çalış. 500 defa sana Rijkaard'ı mı anlatayım?

Taş devrinden binlerce sene geçti biz hala yontulamadık. Sabit fikirli arkadaşım, burada yazılan düşünceleri biraz anlamaya çalış. 500 defa sana Rijkaard'ı mı anlatayım?

Anlatmana gerek yok ne olduğunu biliyoruz Rijkaard'ın :coffee:

Soruya soruyla karşılık veriyorum. Keita elimizdeki en iyi oyuncu değil mi ?

Rijkaard'da elimizde ki en iyi hoca değil mi?

Keita maç kurtarır ama Rijkaard sezonu kurtarır. Sistemi oturursa Avrupa'yı fethederiz. Sen sanıyorsun ki bu takım durduk yere UEFA'yı aldı. Zamanında büyük sabır örneği gösterildi de biz buralara kadar geldik.

Soruya soruyla karşılık veriyorum. Keita elimizdeki en iyi oyuncu değil mi ?

En iyidir, değildir ona yorum yapmıyorum ama şu ana kadar beni en etkileyen oyuncudur Keita. Sisteme de uymuyor diyemem. Ama öyle bir konuşmuşsun ki sırf Keita var diye sistemden felan vazgeçelim yazsaydın daha iyi olurdu. Biz zaten tek futbolcuya dayalı düzenden kurtulmak için Frank Rijkaard'ı getirdik.

Rijkaard'dan vazgeçelim demiyorum sadece başka bir sistem deneyebilir (çok zor) Bu takımın oyuncuları belki 4-4-2'yle daha iyi oynuycak.

Orta sahaya adam alınırsa 4-3-3 oynarız lakin elano sarp barış'la devam edilirse 4-2-3-1 oynamak doğrusu.

Geri
Üst Alt